Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chemical

Waga wózków - zestawienie.

Polecane posty

Zestawienie dotyczy wózków głębokich :) Deltim Focus - 14 kg Deltim Premier - 17 kg Emmaljunga Classic Duo - 16,5 kg Emmaljunga Edge Duo, stelaż Sport - 18 kg Jedo Bartatina Plus - 15,5 kg Jedo Bartatina Classic - 14,5 kg Mutsy 4rider - 16,25 kg Mutsy Urbanrider - 16,25 kg El-Jot Carmenn Air - 12 kg Mikrus Alu-Sprint - 16 kg Roan Marita - 15,5 kg Roan Kortina - 15 kg Baby Smile SX - 16,4 kg Tako Patrol - 16,5 kg Tako Natalia - 18 kg Tako Voyager - 21 kg (mamma mia!) Implast Volant 3 - 13 kg Titi Triton - 13 kg Mikado Ox-ford Four-Three - 13,7 kg Chiccko Enjoy - 12,5 kg Bexa B3 - 14 kg ABC Rodeo - 11,3 kg Baby Welt Moon 3T - 14 kg Sawex Magical - 15 kg Quinny Speedi - 16,7 kg (strasznie ciężka gondola: 6,2 kg) HARTAN Racer XLS - 14 kg Bebe Confort Loola - 13 kg (w tym 6 kg gondola Windoo) Bebe Confort High Trek - 14 kg Bebe Confort Trophy - 16 kg Może komuś się przyda :) P.S. Jak są jakieś przekłamania, to ich źródłem nie jestem ja :)

Gość Jeszcze wózki Adbor
Adbor Ring - 16 kg Adbor Ring Max - 20 kg Adbor Baby Lux - 20 kg Adbor Piccolino - 17,5 kg

Gość Kilka pominiętych
Deltim X-Lander XT - 18,35 kg Inglesina Magnum - 16,5 kg Kaps3 Irys II - 17,5 kg Kaps3 Cyprys Lux - 17 kg Tutek Max - 16 kg Babyactive (Wychamet) Ballerina - 14 kg Teutonia Elegance - 16,5 kg Teutonia Primus - 15 kg Mutsy 3Rider - 15 kg

Prokids Venice - 18,1 kg Classic-Eko (z wiklinową gondolą) - 14 kg Emmaljunga Cerox Combi - 18 kg Inglesina Magnum na stelażu Allum - 11,3 kg Inglesina Sofia na podwoziu Comfort - 13,8 kg Peg-Perego Culla na stelażu Classe 4 Alu - 15,7 kg Casual Play S4 - 15,1 kg Inglesina Vittoria na stelażu Ergo Bike - 14,2 kg Bebe Confort Loola z gondolą Prelude - 11,8 kg Sawex magical 4x - 15 kg Inglesina Classic Ballestrino - 18,5 kg Bebecar Vector - 15,7 kg

Gość Baby Smile
Baby Smile Axel - 10,5 kg

Gość upupupup
widze ze adbory sa the best:P

Justa - bardzo fajnie, że wpisałaś wózek Jane. Ja jakoś nie mogłam odnaleźć żadnych konkretnych informacji na ten temat. Leciutki ten wózeczek, blokowym mamom ta informacja się przyda!

Gość kawu
A jaki wózek waszym zdaniem jest dobry? Jaki polecacie? (Cena do 1200 zł)

Gość do 1200
polecam deltim fokus - obecnie delti puma - w tym roku pozmieniali nazwy. za wozek zaplacilam 1100 (gondola + spacerowka) + 250zl fotelik z mozliwoscia montazu na stelazu wozka :)

Casualplay Vintage - 13,8 kg (gondola może służyć jako \"fotelik samochodowy\").

Gość lekki wózeczek
a może macie same spacerówki...?

dzieki dziewczyny ja sie chyba skusze na bugaboo z gondola. problem tylko taki, ze ta gondola nie jest sztywna po bokach, z tego co widzialam to jest jakby naciagniety material na rury- u gory- tak powinno byc?

Gość Małgorzata...
Ja też szukam najlżejszego wózka, jak tylko się da: 3 piętro bez windy... Dzięki Waszemu rankingowi przynajmniej nie błądzę po omacku Dzięki :)

Gość a ja na pewno
moj plico pramette P3- 9kg ze wszystkim fotelik 4, 5 kg

Gość gość
W końcu Was znalazłam :) Również szukam wózka bosko lekkiego, mieszkamy na 4 piętrze a windy brak... Chociaż wagą wózka muszę się trochę podratować... Bardzo mi pomogłyście, na prawdę. Jestem wdzięczna :)

Gość gość
zooper waltz z gondola-ok 7kg