Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość he he

reklamy w TVN osiagnely SZCZYT- 14 min wczoraj

Polecane posty

Gość he he

trwaly w trakcie filmu swiadek koronny to przawie kwadrans- mozna w tym czasie jakis krotki pro=gram obejrzec- np przegladarke pogielo ich TOTALNIE

oni na prawdę przeginają z tymi reklamami...niekiedy po reklamie się nie pamięta na czym się skończyło przed reklamą...

Gość wow rox
juz wole stare filmy ale nie z takimi reklamami niz hity z godzinnym blokiem reklamowym

Gość zdzislaw forumowy
a zauwazyliscie ze stacje sie wycfanily i daja reklamy w podobnym czasie ? i tak wiadomo ze kazdy skacze po kanalach a nie oglada reklamy wiec zawsze na jakas trafisz :/ kij im w oko

heh..... w ich przypadku 14 minut to normalka.:( Wolałabym dłuższe reklamy co godzinę, a nie długie co pół godziny.

Gość he he
moze zapchajmy im skrzynki mailowe protestami np dzis o godz 20.00

Gość he he
albo sciagajmy filmy z netu i olejmy telewizje

Gość ha ho lo
dlatego jak wrzucaja reklame to wylaczam tv :D

Gość dlatego ja nie oglądam tv
:-Pw dupie ich mam,jak chcę obejrzeć jakiś to ściągam z netu lub wypożyczam płytę dvd z filmem;)Wiadomości,prognoza pogody,spotr jest w necie więc tv jest mi niepotrzebna;)Reklamy w necie tez sa ale mozna wyłączyc ich wyskakiwanie.

Gość a ja wczoraj zrobiłem inaczej
świadka sobie nagrałem na magnetowid, a w tym czasie oglądałem National Geographic. Świadka sobie obejrzałem dzisiaj, a reklamy przewinąłem ;-)

Gość kon polski
na tvn ogladam filmy do pierwszych reklam, i mimo ze nie znosze panstwowej telewizji, filmy polecam na jedynce i dwojce

Gość ogorkowa
Kiedys bylo tak, ze najpierw puszczali reklamy produktow, a potem filmow, wiec jak reklamowili filmy i programy to czlowiek juz siadal przed tv. Teraz puszczaja reklamy produktow, potem filmy, potem znowu produkty i filmy. Ja na reklamach wychodze z psem...

W głowach wam się przewraca :P To nie widz jest ważny, lecz odbiorca reklamy ;) Cieszcie się, że wam czasem te reklamy przerwią i coś innego puszczą, jak na przykład \"Sponsorem prognozy pogody jest...\" :D