Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Okruszek123

Co myślicie o imieniu....

Polecane posty

weszłam z ogólnego a tam nie pisze jaki to dział... oburzam się bo to wkurzające że ludzie tak sobie nawzajem dopieprzają o te imona...każdy ma inny gust...mnie też się podobają nowoczesne imiona...

natka900---> bo nie lubię dzieci i nie czuje potrzeby żxeby mieć dziecko..

Gość _ _ _ _ _ _ _ _
Xavus nie mogę co to wogole jest? jak można tak zdrobniale mówic do swojego dziecka, niewiadomo czy to imie dla psa, kota czy papugi?:o to jest straszne... naprawdę :( autorka spytała czy sie podoba wiec ludzie odpisują, ja bym tak w zyciu swojego dziecka nie nazwała... ale wolna wola... niestety :o

Gość tak mi na imię
to i mie kojarzy mi się z XERO!

dzieci nie mam ale na pewno nie dam im w przyszlosci ww lub podobych imion. by byly wyrozniajace sie z masy bede je dopingowala tym by cos osiagnely. smao imie to nic wielkiego. z reszta smieje sie z moim facetem ze jak bedziemy mieli dzieci , coreczki to nazeiemy je pilicja i żandarmeria..... albo ridż dla synka.... sa polskie piekne imoona, ot choćby Ksawery.. ale po co polskie, lepiej zagramaniczne... swiatowe.... pffff wybaczcie ale dla mnie to porazka.

moi rodzice mieli fantazj ei dali mi na imie DOminika, co w mojej gr wiekowej nei zdarzalo sie za czesto i dzieciaki mialy z tym problem. Za to teraz czuje sie zwobodnie- jak ktos krzyczy w markecie DOminika to zawsze obracam sie ja i jakas 3 latka:P

Gość ale glupie babska
jestescie!!!!imie piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zdania podzielone i teraz na TAK 9 OSOB NA nie tylko 4 osoby!wygrywa TAK hehe

Imię jak imię. Jednym się podoba, drugim nie. Nie ma czegoś takiego jak imiona ośmieszające. Mnie się nie podoba Paulina i Tomasz i na własny użytek mogłabym z tego stworzyć imiona, które w moim mniemaniu ośmieszą dziecko. Coś, co mnie śmieszy, nie śmieszy kogoś innego. Jestem zdania, że każdy powinien nazywać swoje dzieci tak, jak ma na to ochotę. Dziecko potem będzie miało pretensje?- trudno. Będzie miało swoje własne dzieci, to samo zdecyduje, jak je nazwie.

Gość hej hop
okruszek to po co sie pytasz o zdanie a potem sie wkurzasz jak ktos krytykuje? jak ci sie podoba to daj tak dziecku na imie a nie zakladaj kolejnego topiku tego typu....

Gość aguśśka
imię dziecka to rzecz gustu:) moja córeczka ma na imię kalina,i nikomu z moich znajomych się ona nie podobało.olać to mi się podoba bardzo. nazwij tak jak chcesz:):):) ty jesteś matka:) a u nas było odwrotnie ja wybierałam dla dziewczynki ,mąż miał wybrać gdyby był synek.. ps.nazwał by Mieczysław:):) no ale jest moja wypragniona córeczka a ty moja droga nazwij jak tylko Ci się podoba, nikt nie ma prawa ""mówić że krzywdzisz dziecko""takie opinie są chore,Ci ludzie niezdają sobie sprawy "co znaczy krzywdzić dziecko"" a imię ładne i orginalne:):)

Gość ladne imie
a jak wam sie podoba imie Dorian,Dorianek ewentualnie Wiktor? bo niedlugo mam termin a niewiem jakie imie mam wybrac? pomozecie???

Dorian jest bardzo ładne....Wiktor mi się nie podoba...