Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionyyyy

bylem dzis na randce w ciemna z dziewczyna poznana w necie i nigdy wiecej

Polecane posty

Gość zawiedzionyyyy

Jej twarz miała urodę łopaty do odgarniania śniegu.

Gość agnesina
A ty to pewnie super przystojny skoro dziewczyny musiales az w necie szukac

Gość e tam przystojny
....moze po prostu żonaty .....:D🖐️

Gość e tam przystojny
:):):)

Gość do autora..
Hm...z randkami w ciemno tak juz jest.Ryzyko zawodowe. MI JEDNAK PRZYTRAFIŁO SIĘ COŚ GORSZEGO--spotkałam sie z facetem z ktorym pisałam chyba z pół roku..i on onanizował sie przede mną na tej""randce""i od tej pory juz sie z nikim z netu nie spotykam mam taki uraz.

Gość zawiedzionyyyy
nie widzialem strasznie brzydka ruda i w dodatku strasznie duze cycki bleeeeeeeeeee

Gość agnesina
a ty to "piekny". czemu sobie nie poszukasz dziewczyny w realu? Pewnie zadna cie nie chce.

Gość Karra Musstaffa
umówiłem się kiedyś na kawe z laską poznaną na serwisie fotka.pl. Niby widziałem jak wygląda, ale tylko twarz. Reszty nie chciała pokazać, bo jak to twierdziła, jest trochę "duża". W realu okazało się, że dziewczyna ma na oko jakieś półtora metra wzrostu - choć zapewniała, że ma 160cm - heh, chyba, ze na obcasach. Mało tego, że niska , na dodatek miała krótkie grube nogi i szeroki zad. A do tego zero biustu i nie umiała się całować. Wydałem kupę szmalu na dojazd kawe i ciastko, ale mi to nie przeszkadzało - jej natomiast tak, widziałem jak ją skręcało jak za dwie kawy i dwa kawałeczki tiramisu wywaliłem 60 blach - cholerna materialistka. Na dodatek na randke przyszła niewyspana, bo całą nac przed spotkaniem podobno nie mogła zasnąć z emocji. Złamałem swoją żelazną zasadę nie umawiania się z ludźmi poznznymi w necie. Z łamania zasad nigdy nic dobrego nie wynika. Teraz już się tak nie wygłupiam. Pogodziłem się ze swoją "starą" dziewczyną i jest ok ;)

Gość heheh kakak
hehe dobry tekst ,zapiszę sobie gdzieś :classic_cool:🖐️

Gość eeeeeeeee
:D:D:D:D:D:

Gość mustaffa .....
nie materialistka, tylko moze miala wyrzyty sumienia ze tak sie wykosztowales ?? a o tej dziewczynie to dodales, zeby nie pokazac ze dalej jestes sam, co? ;)

to ja jeszcze nie złamałam.. tej zasady..:P wszystko przede mną.. :P to przecież nie jest reguła.. mój kuzyn ma dziewczynę poznaną przez neta.. bardzo fajna dziewczyna.. sa już jakies 2 lata razem..

Gość Karra Musstaffa
a po co mam tu coś dodawać albo nie? Chciałem swojej dziewczynie zrobić na złość bo ostatnio mnie wkurzała. Przypadkiem wpadłem na tamtą małolate i tak jakos to wyszlo. Po spotkaniu z tym bazylem poszedlem do psychola, który powiedział mi, że mam w sobie coś z masochisty. Mówił tak: rozejrzyj sie dookoła a zabaczysz pełno takich kup w towarzystwie super facetów. Ci goście mają lekkie odchyły, bo pociąga ich brzydota fizyczna tych dziewczyn. Mogliby mieć każdą, a wolą takie kaszaloty. Wtedy uzmysłowiłem sobie cały sens tej wypowiedzi i stwierdziłem, że kolo faktycznie ma rację. A że ze mnie pi razy drzwi normalny facet, kapnąłem się, że moja laska jest po prostu zwyczajnie ładna. Poszedłem po rozum do głowy, kupiłem jej kwiaty, przeprosiłem i zostałem przyjety. Tak się gra w wielkiej lidze.

Gość Karra Musstaffa
uwazasz tak jak twoja przedmowczyni, że jestem debilem? Uzasadnij to. Co jest ze mną nie w porządku?

Gość 11111111111111111111111111
Karra Musstaffa ::D::D:D:D:D:D:d bawisz człowieczku :D po prosty uswiadomiłeś sobie , że Twoja poprzednia to pięknośc i za ta kase jaką masz nic lepszego nie dostaniesz pasztecie .

ale ja nadal ni erozumiem.. jak można kogoś nie zobaczyc przed spotkaniem.. randka w ciemno? głupia sprawa.. wkońcu bądź co bądź wygląd się liczy

Gość Karra Musstaffa
nic nie kapujesz durna pało. Chodziło mi o takie dziwne zjawisko, ze te najbrdzydsze baby, takie na ktore pies z kulawą noga by sie nie obejrzał, maja najlepszych facetów. Pasztet natomiast to ty jestes, niestety kochana, tylko klasztor ci pozostal i tego ci zycze, moze wsrod siostr zakonnych nauczysz sie troche kultury wstretna kupo:)

Gość Karra Musstaffa
to było do tej pały 1111111111111111111

blu berry - nono hehe ale może coś jest w tym co napisał Karra Musstaffa bo wkońcu ja spotykam coraz więcej łądnych dziewczyn które są same a te \"brzydsze\" są z kimś.. więc.. może coś w tym jest .. niemniej wydaje mi się ze żaden psycholog ni epowiedziałby czegoś takiego jak przedstawił nam Karra Musstaffa.

Jakby tamta dziewczyna była materialistką to by zacieszała, że dostała ciastko za darmo i nie przejmowałaby się TWOJĄ jebaną kasą :D

kara ja Ci nie musze nic uzasadniac masz glupie podejscie do zycia jestes malo inteligetny i masz ograniczone myslenie a zta twoja dziewczyna to chyba sciema albo nie wiem moze ty sam masz za bujna wyobraznie