Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitam21

POMOCY WPADKA??

Polecane posty

Hej dizewczyny mam poważny problem biore pigułki antykoncepcyjne ale w środe wzielam ostatnią i teraz mam siedmiodniową przerwę dzis kochałam sie z moim misiem i pękła nam gumka czy te tabletki działają rowniez w tej przeriwe??pomozcie bo strasznie sie boje powiem jeszcze ze bralam je regularnie

jesli po przerwie zaczniesz nowe opakowanie to cala przerwa jest zabezpieczona... po co by sie brało tabletki gdyby działały tylko w niektore dni?

moniak ale tak czy siak podczas tych siedmiu dni jestes zabezpieczona, organizm nie wie czy osmego dnia wezmiesz tabletke czy nie:) gdybys nie wziela 8mego dnia tabl to co? w przerwie BYLAS niezabezpieczona? przeciez to juz po fakcie:) troche to dla mnie nie logiczne, wyjasnij prosze o co Ci chodzilo:)

jak sie nie weźmie 8 dnia to nie ma sie gwarancji że owu sie nie odblokuje od razu, a plemniki ze stosunków z przerwy moga dotrwać. taki fakt jak sie np. odstawia tabsy to zabezpieczonym sie jest do dnia wziecia ostatniej tabletki. jakby sie kochala np. 6,7 dnia przerwy a potem juz nie brala tabletek to pewnie nie byłoby ciekawie. masz racje organizm tego nie wie, ale jak sie dowie to odblokuje owu i po ptakac :P ja odstawilam tabletki 26 września, tzn nie rozpoczęłam tego dnia juz nowego opakowania po przerwie i 28 mialam owulke- objawy takie jak przed braniem tabsów, ból jajnika i plamienie.