Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie1

JAKIE MACIE PROSTOWNICE? DAJCIE ZDJECIA, LUB Z JAKIEJ FIRMY!

Polecane posty

Gość doradzcie1

niewiem jaką prostownice kupic, co doradzacie, jakie macie"?

Gość WAHL CUTEK
z allegro

a ja zamiast prostownicy polecam balsam prostujacy wlosy z nivea lepszy niz prostownica ktora posiadam i nie niszczy wlosow;)

Gość doradzcie1
kulaj czukerek -> i co dobrze prostuje :> hehe;P stokri -> ja mam krecone wlosy, mam nivea i jest gorsze od hot lissa,

no to jedynie ze tak mi bardziej ten balsam sluzy. Ale skoro masz krecone to dlaczego chcesz je wyprostowac???

Gość doradzcie1
cherry -> za ile? i gdzie kupic? media markt?

Gość doradzcie1
krecone, ni to krecone ni proste, krecą sie jak chcą, a jak nie chca to są byle jakie :/

Gość voltomierz 230V
Co to jest prostownica?

Gość doradzcie1
a kmtos ma z firmy BABYLISS , bo tą firme mi polecają?

Gość voltomierz 230V
Co to jest ta propstownica?

ja kupiłam za 210zł w sklepie z artykułami fryzjerskimi, fryzjerka doradziła siostrze mojego taty, a ona mi :D obie mamy kręcone włosy, a prostownica spisuje się dobrze od 1,5 roku :). polecam :).

Gość doradzcie1
na długo prostuje?? bo ja mma taką karbownice, to wyprostuje to po 5 min, mam krecone, falowane :/ ble

Gość voltomierz 230V
Ach to coś do włosów tak? Myślałem,że coś z eletryką związane, albo o poziomicę chodzi.

żeby nie było, nie używam jej codziennie, tak ok. 2 razy w tygodniu, grzywkę prostuję zawsze i nie zauważyłam, żeby włosy się zniszczyły, były sianowate czy coś w tym stylu.... są takie, jak zawsze były ;)

Gość doradzcie1
ale chodzi mi o to , ze jak wyprostujesz, np. teraz to cały dzien masz proste?

Zależy od rodzaju włosów i powietrza. ja mam cienkie i kręcone włosy, jeżeli troszkę (naprawdę troszkę) utrwalę lakierem to trzymają się cały dzień. Ale to sprawa indywidualna, dla mnie prostownica może być super, a tobie się mogą szybko po niej podwijać włosy, chociaż prostowałam nią włosy wielu koleżankom i każda była zadowolona :).

Gość doradzcie1
mysle, ze taka droższa np. z babylissa, to bedzie mi prostowac ze nie beda sie podwijac, bo ja mam karbownice za 50 zł , wiec wiesz :p pieniądze w błoto poszly, dobra spadam, jutro bede pa ;*

Gość suziiia
ja mam remingtona

moje przyjaciółki mają tą samą z Eldoma i prostowały mi kiedyś nią włosy i - nigdy więcej! nie sunie po włosach tylko je lekko szarpie :O chcoiaż efekt końcowy jest znośny :) a co do remingtona to podobno są dobre, ale nie wiem, nie używałam nigdy :)

Gość doradzcie1
czyli co mam kupic, juz niewiem :(:/ chciałam babylissa, ale to juz wkoncu niewiem :/ chciałam ceramiczną, co sunie po włosach, i są poniej błyszczące co polecacie?

Gość pomózcie jejjj
help her !

Gość trf
ja mam ceramiczna mpm, kupilam w mediamarkt jakos za 100 zl jest bardzo dobra, bez problemu radzi sobie z moimi bardzo kreconymi wosami. fakt, ze jak chce prostowac to zawsze najpierw myje szamponem wygladzajacym, potem odzywka tez wygladzajaca i hot liss l'oreala. nie narzekam wlosy mam takie jakie zawsze byly, ale im to juz nic nie pomoze :o

Gość doradzcie1
a czy ktos ma prostownice BABYLISS?

ja mam prostownice BaByliss Glass\' mamja juz 3 lata i jestem zadowolona. moje naturalne wlosy sie wykrecaja w rozne strony a prostownica na nich sprawdza sie rewelacyjnie. niedawno prostowalam kolezance, ktora miala akurat tydzien wczesniej robiona trwala, moja prostownica poradzila sobie idealnie. ma 100W. slyszalam zeby prostownica mogla dobrze prostowac powinna miec nie mniej niz 75W