Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie1

JAKIE MACIE PROSTOWNICE? DAJCIE ZDJECIA, LUB Z JAKIEJ FIRMY!

Polecane posty

Gość doradzcie1
a włosy są po niej błyszczące i wyglądaja zdrowo? czy zniszczyły ci sie po niej wlosy? ile kosztuje i gdzie kupilas, np.mozna ja dostc w media markt? jest do mokrych wlosow tez?

kupilam ja w media markt za 250zl. ale moze teraz bedzie tansza. ja prostuje prawie codziennie i nie wydaje mi sie zebym miala az tak zniszczone. wiadomo czestsze wizyty u fryzjera sa potrzebne po to aby przynajmniej podciac koncowki bo przy prostowaniu one ciepia najbardziej. do mokrych wlosow raczej nie jest. ale czytalam ze z BaByliss sa tez do mokrych wlosow.

Gość a wiec mam dwie prostownice
ja mam ta : http://cgi.ebay.de/251553-Tondeo-ECO-Cerion-ACTIVE-IONIC-Glaetteisen_W0QQitemZ170154054288QQihZ007QQcategoryZ45738QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem i ta: http://cgi.ebay.de/251555-Tondeo-ECO-Cerion-Keramikglaetter-Glaetteisen_W0QQitemZ170154054311QQihZ007QQcategoryZ45738QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ta druga jest z regulacja temperatury. Dwie mam przez czysty przypadek, gdyz najpierw zamowilam jedna,ale okazalo sie,ze zla mi wyslali,a pozniej doslali druga a pierwszej nie odebrali :) minal juz rok:) wiem,ze na allegro tez sa. Oby dwie sa super, mimo ze ta z regulacja mocniej niby grzeje,ale i tak nie potrzebuje najwyzszej temperatury.

Gość to-jaaa
Mam prostownicę babyliss pro, którą mogę prostować także wilgotne włosy, ma regulację temperatury. Mam ja od roku i jestem zadowolona, a co do niszczenia włosów to każda prostownica robi to w większym bądź mniejszym zakresie - wszystko zależy od włosów. Trzeba używać środki chroniące włosy przed wysoką temperaturą.

Gość doradzcie1
to-jaa -> za ile kupiłas? włosy są po niej błyszczące?

Gość polecam profesjonalne
Remingtona albo Wigo. I tylko z ceramicznymi koncowkami jelsi chcesz zeby wlosy wygladaly blyszczaco i zdrowo i utrzymywaly sie

ja po mojej mam błyszczące włosy ale jeżeli chcesz mieć błyszczące włosy po obojętnie jakiej prostownicy to używaj Biosilk jedwabiu do włosów :PP nadaje im miekkość i blask :) za 5 czy 10ml płaci się 10zł. Ale na dośc długo wystracza.

Gość joasia5252
ja mam remingtona professionnel z regulacją temp. i nie nażekam:)

Gość joasia5252
a mam pytanko czy jak prostujecie to jest taki zapach??

Gość a..
najlepsza to Tondeo na drugim miejscu to babyliss-ja taka wlasnie mam!!Jest ok. a wlosy chocbys nawet kupila ze zlota zawsze sie niszcza-wysoka temperatura!!!!