Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vindict.

zapraszam na herbatke bo samej mi smutno...

Polecane posty

Gość vindict.

a pije sobie teraz truskawkowo waniliowa i lecze zlamane serduszko na kafe:(

ehh... to ja tez chyba zaserwuje sobie jakas owocowa herbatke :) glowka do gory ;)

Gość vindict
zaczernilam sie tak na wszelki wypadek bo podszywaczy pelno:P serduszko lecze a on sie bawi bleeeee

Gość vimdict.
może sie znajdzie jakiś leszcz , któren mi zasponsoruje cos dobrego do tej herbaty? obiecuje dac mu nadzieję , że mu dam!

do herbatki to najlepiej coś słodkiego ... ale ja dziś jestem po czekoladzie i cieście z gruszkami i nadal smutno...

kurcze wiecie co i mi chyba hebatka i wio nie pomoze. kocham go on jest daleko bawi sie dzis z inna i jest na dodatek moim przyjacielem:(:(:(:(:(

A ja pije truskawkowa Teekane! A za tydzien lece na rok do Anglii i zostawie tu w Polsce mojego misia.:((

i co tu robic? na nic ta milosc nic z tego nie bedzie a mi pozostala ta herbata i wino. no i kilka jego zdjec. ale narzekam przepraszam

Gość komentator
Za chwilę autorka tego arcyciekawego topiku opowie jak to było, że wyrzuciła swojego faceta za drzwi i uczył się fruwać tylko z tego powodu, że autorka nie zgodziła się na seks z jej kozą w oborze :)

Czasem trzeba się napić na poprawę humoru. Ja chetnie podelektowalabym sie Malibu.:)) Moze jeszcze spotkasz ta najnajnajprawdziwsza milosc?

Gość komentator
a co mówi koza ?

on wlasnie jest w anglii, nie wie nic o moich uczuciach bo jak mam mu to powiedziec skoro jestem dla niego przyjacielem przyjaciolka...

Gość komentator
Skoro on jest w Anglii to ma takich jak Ty na pęczki moja droga :)

oddam pol zycia za jeden dzien tylko z nim. to takie moje nieosiagalne marzenie:) heh winko chyba dziala. tak macie racje na trzezwo to sie nic nie da:P

wiem ze nie jest sam, nie ma takiej opcji jest normalym facetem. ja go kocham i staram sie to jakos zmienic ale poki co nie umiem