Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vindict.

zapraszam na herbatke bo samej mi smutno...

Polecane posty

skoro nie wie o Twoim uczuciu to może jeszcze nic straconego... czasem wystarczy szczera rozmowa, wiesz że faceci nie są specjalnie domyślni

Gość komentator
I autorka się spiła nalewką babubii i zasnęła snem spokojnym a tymczasem za oknem pojawił się on .. cdn.

wiem ze nie jest sam napewno ma kobiety jest przeciez normalnym facetem. a ja staram sie wyrzucic to uczucie z mojego serca ale poki co nie umiem

Gość komentator
wszedł przez okno i zapytał : dlaczego chlejesz wódę po nocach sama, gdzie jest nalewka ?

Gość tgibnf
a komentator zadl paczke drazy z biedronki po czym zaczal sie onanizowac zdechlym sledziem

komentator, rozumiem, że starasz się poprawić jej humor, ale powinieneś się bardziej postarać:P vindict, a czy kiedykolwiek miałaś wrażenie, że pomiędzy wami może być coś więcej? I macie jakiś stały kontakt ze sobą? Czasami rozmowa rzeczywiście jest najlepsza...w najgorszym wypadku nie będziesz miała złudnej nadziei...

Gość komentator
zapytał : dlaczego w domu jest taki bajzel i co robią tu bokserki używane pod Twoim łóżkiem ?

tak mamy kontakt maile telefon kiedy jest w polsce no i gg ale co z tego skora to sa rozmowy takie czysto przyjacielskie

Gość komentator
tu autorka nie wytrzymała i po późnym obiedzie jej się nazbierało, więc bez zastanowienia jak tchórzyk ostatni pokazała i wybuchnęła całą zawartością z odbytnicy :)

Tez bylam kiedys w takiej sytuacji, kochalam go, on mial inna i czekalam, czekalam na niegho...Ale niestety wyprowadzil sie do innego miasta, musial:( Zerwal z dziewczyna...Juz myslalam, ze cos z tego bedzie, zaczelismy sie spotykac...Ale on mi oswiadczyl, ze zwiazki na odleglosc go nie interesuja.:/ Leczenie ran po trwalo dosc dlugo, ale w koncu sie wyleczyly. Ciezko bylo, ale znalazlam kogos, kto naprawde mnie kocha. Musisz uwierzyc, ze Ciebie tez to czeka. Albo --- moze po prostu powiedz mu kiedys co czujesz??

Gość komentator
przyjaciel autorki z lekka zaskoczony skomentował : to taką czekoladą mnie przyjmujesz ?

ja jestem trochę w podobnej sytuacji jak autorka, ale u mnie chyba wszystko jest bardziej skomplikowane, pamiętaj Kochana, nie jesteś sama :)

Gość komentator
nie denerwuj się autorko , chciałem tylko abyś się trochę uśmiechnęła i głowa do góry , zawsze może być tylko lepiej , pozdrawiam :)

jasmin nawet nie wiesz jak bardzo moja sytuacja jest skomplikowana:( komentator nie gniewam sie::) przynajmnie mnie rozbawiles

Hmm no tak w życiu nic nie jest proste, a już jakiekolwiek związki międzyludzkie pełne są komplikacji. Ale taki mam dziś kiepski nastrój, że szkoda gadać, poczucie własnej wartości spada i myślałam, że tylko mi tak jest, ale... fajnie tak posmęcić razem.

wiesz jasmin powiem ci w sekrecie(:P) ze moja milosc jest zakazana taka nieosiaglana jak napisalam. ciekawe czy kiedykolwiek bede szczesliwa.................z nim