Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak moje byle

chciałbym poznać dziewczynę co nie pójdzie ze mną do łóżka po miesiącu

Polecane posty

Gość jak moje byle

Chcę poznać porządną dziewczynę co odczeka pół roku, albo nawet rok. Moje wszystke były chodziły ze mną po miesiącu, albo wcześniej

Gość eeeeeeeee
oj biedaku :O

Gość jak moje byle
ale facet zawsze chce jak najszybciej, zadaniem porzadnej kobiety jest go potrzymac troche na dystans

To po co z nimi poszedles do tego lozka.... trzeba bylo powiedziec,ze to byla proba ;) Sa takie szmacianki,ale co zrobisz....ja znam taka ktora dala po 5 dniach :P

takiego faceta ze swieczka mozna szukac.. Dlaczego ja na takich nie trafiam??

Gość jak moje byle
No ale zaczynam myśleć poważnie o życiu i szukam porządnej dziewczyny, która się szanuje

Gość jak moje byle
no chce poznac jakas porzadna dziewczyne, a nie trafilem jeszcze na taka

to mamy rozumieć że ty siebie nie szanujesz tylko cnotki szukasz? weeeź... poza tym - skoro dziewczyna ma partnera od miesiąca [i nie jest dziewicą] i ten zaczyna działać, to dlaczego ma żałować sobie przyjemności? ty możesz pierdolić ale kobieta co idzie do łóżka z facetem po miesiącu to już zużyta kurwa? zastanów się milion razy zanim coś pomyślisz.

litości, chłopie!! najpierw dupczysz na prawo i lewo z kim się da (i nie patrzysz na daty), a teraz nagle ci przyszło do głowy, żeby się wziąć na poważnie z porządną dziewczyną?:O

Gość jak moje byle
no przeciez kazdy facet jak ma dziewczyne to dziala. po prostu chce poznac dziewczyne, ktora sie bedzie nadawala na partnerke mojego zycia, cos w tym dziwnego?

Gość zuchu to ty
Zuchu, chłopie 🖐️

istanieja osoby na swiecie ktore maja zasady i nie ida z pierwszym lepszym do łóżka, tak trudno to zrozumiec??

Gość jak moje byle
nie jestem zuchem, ale to przeciez logiczne, ze jak kobieta mi sie podoba i sie z nia umawiam to "dzialam"

Gość zuchu to ty
autor nie rozumie - łazi do łózka z kim popadnie:D

Gość zuchu to ty
A najsmieszniejsze jest to, ze nie ma żadnych byłych :D są tylko w jego marzeniach:D

to skoro się kobiecie też podobasz i widzi że chcesz działać i nie stawia oporu to już jest to mało logiczne??? a co? chciałbyś porządnego uderzenia w twarz i kolanko w jądra?? : P

Gość jak moje byle
nie jestem zadnym zuchem. ale czemu kobietom nie zalezy na porzadnosci, cnotliwosci i moralnym prowadzeniu sie i nie bycia latwymi? az dziwie sie

Gość agnesina
Ja w dzien poznania mojego meza pozwolilam sobie na dosc smiale pieszczoty a dzis jestesmy dwuletnim malzenstwem:)))

Gość agnesina
Tak wiec nie wiesz czy przez twe durne zasady nie przegapiles milosci twego zycia:)))

Gość KARTOFALO
CZY WY LUDZIE PROWOKACJI NIE POTRAFICIE POZNAĆ ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????