Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zochnia

Proszę potraktujcie to poważnie ...

Polecane posty

Gość Zochnia

:( Poznałam kogoś kto wygladem, sposobem bycia, sobą mi odpowiada. No i cóż zakochałam się. Ale wciąż się poznajemy ... no i właśnie. Czyż zycie może być takie piękne? Bez żadnego ALE? Ależ nie... Okazało się, że on ma bzika na punkcie stóp...że tez wcześniej nie zaczaiłam ,ze coś jest nie tak :/. Przeciez nie każdy facet pyta o numer buta... Obawiam się ,ze stopy to jego fetysz. Troche mnie to przeraża, nigdy z czymś takim nie miałam do czynienia, z facetami o takich upodobaniach. Nie wiem co teraz mam robić, traktować jako jego dziwactwo...czy raczej nie da sie tego zbagatelizować? Nie mam pojęcia dużego o tym, tylko tyle, że są faceci co lubią takie fetysze? Moze jestem dlaniego niesprawiedliwa, ale nagle wydał mi sie z lekka 'nienormalny' i mnie przeraża... Co robić? Zrezygnowac z tego wszystkiego? Byłam szcześliwa do tej pory:( Proszę potraktujcie to powaznie, nie wiem co mam robić :(.

Mezczyznom podobnie jak kobietom podobaja sie rozne rzeczy, jak oczy, dlonie, ramiona... moze jemu po prostu podobaja sie stopy???

Gość a_dusia
Szymek to znowu Ty?

Gość cosa nostra
ja mysle ze chyba lepiej ze jego fetyszem beda twoje stopy niz np.twoj widok gdy np.jestes przywiazana do krzesla i bita przez niego, rozne sa fatysze.....ten jest chyba najmniejszym zboczeniem

jeśli nawet ma taki fetysz to co z tego? dużej ilości mężczyzn podobają się stopy.. bo nasze są ładniejsz bo mniejsze.. ale pytanie o nr buta nie świadczy jeszcze o żadnym zboczeniu na punkcie stóp..

Gość Zochnia
Hmmm, nie wiem nie znam się :*. Nie chodzi o to ,ze pytał tylko o rozmiar buta tylko to wyszło w trakcie. Pewna nie jestem, ale coś zaczynam sie domyślać. Dokładnie to było tak, ze on mi powiedział ,ze ma słabość do stópek, a jak zapytałam jak to mam rozumieć - to powiedział ,że lubi robic im masaż i sprawia mu to przyjemnosć. Ogólnie to normalny i fajny facet. Trochę jednak zbił mnie z tropu :(. Nie wiem na ile to jest nienormalne i czy jest. Serio nie znam się :(...

Gość Zochnia
Co do stóp ... to tu porażka ;) ale własnie mam na ich punkcie kompleks :/ serio, nie lubie ich chociaż niby nie są wielkie (38 rozmiar) ... Kurcze to dziwne jest ...

Gość Zochnia
cosa nostra Masz rację lepsze to niż jakiśsadysta czy coś. No ale jednak do tej pory spotykałam 'normalnych' facetów, a ten ewidentnie zbił mnie stropu. A czego mogę sie po nim spodziewać ,czy to moze mieć wpływ jakiś poważny na związek? Czym sie charakteryzują tacy ludzie ?

po pierwsze, fetysz jako taki nie jest zboczeniem :) jak dla mnie facet w 100% normalny, po prostu stopy uważa za ciut więcej niż atrakcyjną część ciała ;) postaraj się zaakceptować, jeśli traktujesz go poważnie ciesz się, że np. nie dochodzi tylko przy footingu :D

Gość Zochnia
carolima No tak :) ja również po długiej wędrówce byłabym wdzieczna ,gdyby mi ktoś je wymasował...ale... nie wiem jak to jest z fetyszystami. Kurcze nie wiem czy on nim jest, no ale ewidentnie wszystko na to wskazuje, bo za czesto o tych stopach mi mówił, a już jak zapytałam ostatnio co mam przez to rozumieć, a potem tego nie potepiłam...to sie chyba nakrecił i dalej mi o tym opowiadał. A ostatnio wysłał mi smsa, którego podpisał 'mojeImie+numer buta' :/

moze robisz z igly widly??? skoro wyszlo w trakcie rozmowy? Mowisz, ze masz kompleks i moze stad przewrazliwienie na ptk stop?

Gość Zochnia
hellishbloodystorm Jejku a co to jest footingu. I nie wiem czy u niego tak jest czy nie, bo nie mieliśmy jeszcze tak intymnej sytuacji ... Kurcze :( to ja sie chyba załamie, a jak u niego tak jest. No to sobie faceta znalazłam :(.

Gość Zochnia
Ja to mam szczeście. carolima - ja aż takiego kompeksu na temat stóp nie mam, chociaż ich nie lubie, ale dbam o nie....

zochnia - wiesz, powiem ci tak: nie wyolbrzymiaj sprawy zanim jej dobrze nie poznasz :) footing - jeśli mężczyzna wykonuje ruchy frykcyjne pomiędzy stopami kobiety szczerze mówiąc, póki co wygląda mi to na całkiem pozytywne \"zakręcenie\" - może zrób mu radochę, zadbaj o stópki i daj je wymasować ;)

Zochnia ale nie przejmuj się tak, ja bym tego nie brała za nic poważnego, po prostu lubi damskie stopy, zwraca na nie szczególną uwagę. Tak jak ktoś wczessniej pisał - jedni faceci szczególnie lubią oczy, inni dłonie, brzuch, a on lubi stopy i tyle. Ja za to ZAWSZE zwracam u facetów uwage na łydki :) lubię męskie łydki i tyle -i nie jestem zadną fetyszystką

Ty moze nie lubisz swoich stóp - ale jemu pewnie się spodobają dla Ciebie mogą byc nie bardzo - dla niego mogą być atrakcyjne, po prostu ładne nie panikuj !! :) po co :)

Gość Zochnia
Może macie racje, może za bardzo wyolbrzymiam. Poczytałam sobie coś niecoś tu: http://www.kobiety.nietykalni.biz/content/view/86/51/ Nie wiem. Na razie nic nei bede robić i zobacze jak się sytuacja rozwinie. Cholera ale nic nie zrobie, ze jakoś dziwnie sie czuję :(. Dlaczego :(:(:(

no to pomyśl sobie tak: nawet jeśli naprawdę on ma fetysz i sa nim damskie stopy, o co??????? NIC !! :) co Cię tak pzreraza? on nie jest jakis psychiczny ani zboczony, nie zrobi też nic złego Twoim stopom, wprost pzreciwnie - będzie je masował ;)

Gość Zochnia
Tak pierwszy raz się z tym stykam. Wiem ,ze nie zgwałci mi stóp ;), bedzie mi je masował, ale niepokoi mnie to czy to złe? Zastanawiam się czy dla takich ludzi liczą się tylko stopy, czuję sie teraz jakby najwazniejsze we mnie były własnie te moje stopy, ktorych nie lubię ;). Boję się też czy w sytuacji intymnej bedzie wszystko ok...czy będe sie czuła komfortowo a nie dziwacznie.

Gość Zochnia
Gdyby tu była dziewczyna, która ma faceta z takimi preferencjami, byłoby fajnie gdyby opowiedziała jak to u nich wygląda, czy sie przełamała...

Gość Zochnia
No nie miałam fakt, no i martwie sie czy wszystko będzie ok :). Ale czy to normale, ze tak 'podnieca się' rozmiarem mojej stopy? Tak ,ze dołącza ten rozmiar do imienia?

Zochnia - ty jak myślisz o seksie z facetem, to np. że na wstępie dotyka twoich piersi, bo akurat lubisz jak facet dotyka twoich piersi. Tak samo on myśli, że masuje ci stopy, bo akurat lubi stopy ;).

Gość Zochnia
Hmm, to w sumie może byc nawet przyjemne :). Ale jak się przełamać w razie czego . W takim układzie jak ja nie lubię moich stóp - to mozemy mieć nie lada problem. On bedzie sie upierał je masowac a ja nie bede chciała, bo sie bardzo krępuję ...