Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana żona...

Tak mi źle... Po urodzeniu dziecka jestesmy z mężem jak obcy ludzie...

Polecane posty

Gość moim zdaniem..
zadbaj o sieie. facet to facet oni są wzrokowcami a potem mężami ojcami ...... zmień fryzure ,kup sobie nowa bilelizne poczekaj aż wróci z pracy-zaskocz go kobieta zawsze musi o siebie dbać a radzi Ci to matka 3 dzieci,która tez pracowała zawodowo ale teraz poswieca sie dzieciom mezowi i dla domu dzieci 8,5,2 latka jak najmłodszy skonczy 3 latka wracam do pracy...w kazdym razie jest mozliwe zeby o siebie dbac..nawet przy dzieciach..jak byly malutkie zawsze bylam zadbana i usmiechnieta zrob tak samo jak nie chcesz stracic meza

Gość popieram +
popieram dwie wypowiedzi nademna

Gość echhhhhhhhh
komiczne jak zwykle....nie znasz zycia, a szastasz uproszczeniami!mam nadzieję, że mało kto bierze twoje słowa do serca.

Gość ooooojjjeejjjjuuu
Ja w ogole nie rozumiem jak mozna byc kobieta i nie chciec ladnie wygladac. Tak jak juz pisalam wczesniej przeciez dbanie o siebie nie zajmuje duzo czasu! Ja uwielbiam stroic sie dla swojego ukochanego :) On tez to uwielbia :p Dla chcacego nie ma nic trudnego. Najlepiej tylko usiasc i sie uzalac jak to mi zle :o

tak, nie znam życia, a moim znajomym jest latwiej bo maja 2 dzieci a tutaj jest aż jedno. ta pani z trojką dzieci tez nie zna życia... Tylko Ty je znasz :P

Gość zadbaj zadbaj
pewnie,że zadbaj, facet to prymitywny stwór... niby nie jest z Toba dla samego wyglądu, ale sama widzisz co jest dla nich ważne

Gość przykre
Ludzie, dzieci są różne. Różnie sypiają. Niektóre są grzeczne, mozna wiele rzeczy przy nich zrobić, inne drą sie wniebogłosy i człowiek jest wykończony. W nocy źle spia i nie dają spać. Po nieprzespanej nocy człowiek szuka tylko kiedy by tu przyłozyć głowę do poduszki. Dziecko dziecku nierówne. Laski - bycie z ukochanym bez dziecka to nie to samo co z dzieckiem, nie chrzańcie dziewczyny o tym jak dbacie o sibie, bo pewno nie macie innych obowiązków tylko to.

Gość KOMICZNE TY
WYPIERDA*AJ SZOWINISTO SAM DZIECI NIE MASZ TO SIĘ NIE ODZYWAJ k*RWA MAĆ!!!!!!! TO CO WIDZISZ U ZNAJOMYCH MOŻE BYĆ TYLKO PRZYKRYWKĄ A NIE PRAWDĄ. POGADAMY SOBIE Z TOBĄ JAK SAM BĘDZIESZ MĘŻEM Z DWÓJKĄ MAŁYCH DZIECI.

Gość zadbaj o siebie
ja tez mam małe dziecko, ma do tego kolke..płacze prawie cały czas ale nie dbać o siebie to co ty robisz ???jak ono spi?? wiesz wybacz ale nawet najbardziej płaczace dziecko kiedys usypia.... i na zadbanie wystarczy nie wiele czasu..prosze nie przesadzaj.. ktoś tam dobrze powiedział RODZINA TO NIE TYLKO DZIECKO ALE I TY I Mąż,WIEC NIE WYGłUPUIAJ SIę..... I MOżESZ GO CZASEM CZYMS ZASKOCZYC NP,USMIECHEM A TE CO RADZA CI NIEDBAC O SIEBIE,,,,BO I TAKIE SA...PEWNIE SAME NIE DBAJA I WYGLADAJA TAK JAK WYGLADAJA JA TEZ MIALAM CIZKA CIAZE I ZAKONCZYLA SIE CIECIEM CESARSKIM(DLUGA REKONWALENSCENCJA) WIEC NIE PłACZ TYLKO SIE OGARNIJ ZANIM DEPRESJA CIE DOPADNIE POZRAWIM TE CO SA ZA TYM ABY DZIEWCZYNA ZADBALA O SIEBIE:)

Gość przykre
Od komicznego zona uciekła. To wiele mówi o nim. NIE SPRAWDZIŁ SIĘ.

Gość KOMICZNE TY
NA STANDARDOWE POZIOMY... TWÓJ POZIOM CHCIAŁEŚ POWIEDZIEĆ.

Gość intelygo
Juz widze te wszystkie strojnisie, ktore siedza same od dwoch miesiecy 24 godziny na dobe z dzieckiem i jak maja sily i checi na strojenie sie... A ty komiczne lepiej sie nie wypowiadaj skoro nie masz dziecka i nie siedzisz z nim non stop. Ja rozumiem, ze forum to twoj sens zycia, ale nie musisz byc obecny na kazdym topicu.

Gość tajemnica*
no, ale to przecież komiczne wyznacza tu uznane standardy i poziomy...żadna tajemnica.

jakie to straszne poczytac prawde :):P chcialyscie przeczytac ze mąż to cham i egoista.. a tu zonk :P swiat jest brutalny :P

Gość TAK CZYTAM I CZYTAM
I WYDAJE MI SIE ZE WY NIE ROZUMIECIE PROBLEMU.JESTEM ZA TYM ABY DBAć O SIEBIE NAWET PRZY NAWALE OBOWIAZKOW.NIKT NIE KAZE SIE WAM STROIC ALE NOWA FRYZURA MAKIJAZ CZY FAJNA BIELIZNA SA WSKAZANE. JET JEDNO-JAK NIE BEDZIE DBAC O SIEBIE W KONCU MAGDA PRZEJMIE INICJATYWE . I CO WTEDY? FACET TO FACET

Gość KOMICZNE TY
intelygo - KOMICZNE TO TAKI PANTOFLARZ KTÓRY UDAJĘ MACHO! WKOŃCU JAKI MACHO SIEDZIAŁBY NA FORUM DLA KOBIET???

Gość intelygo
komiczne, widze, ze na sile probujesz pokazac, ze zadne krytyczne uwagi ciebie nie ruszaja, wstawiajac ciagle buzki z jezyczkiem, ale naprawde nie musisz sie tak starac. Kazdy wie, ze w zyciu jestes nieudacznikiem, wiec przynajmniej na forum chcesz cos znaczyc.

Gość mexxowa
sluchajcie, przepraszam, ze sie wtracam nie natemat, ale poradzcie tutaj, jak mozecie, bo ja nie wiem co tej dziewczynie poradzic, jak dodac otuchy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3587516&start=0 moze ktos z Was ma jakies info albo kontakty, zeby takiej osobie pomóc, bo ten facet ja wpedzi albo w bezdomnosc albo do wariatkowa

tak tak, macie racje... jestem łysawym grubym onanistą impotentem :P czytalem to juz o sobie wielokrotnie... :)

Gość drogie dziewczyny
ja jestem z dzieckiem non stop, fakt nie stroje sie ja nienormalna..do sprzatania i robienia prania...mam dziecko 5 miesiecy jest placzace okropnie....no ale zanim maz wruci z pracy jestem w stanie sie ogarnac...on nie widzi jak chodze po domu caly dzien ale jak wraca jestem juz do ludzi doprowadzana czasem bywaja dni ze niechce mi sie nic wtedy spedzam dzien z dzieckiem a robie tylko to co nalezy zrobić ale nie można nagminnie być zaniedbana zona....przeciz nie trzeba sie nie wiadomo jak stroic...a od czasu do czasu mozna

Gość KOMICZNE TY
KOMICZNE - TO PO CO TU SIEDZISZ FAJFUSIE???

Gość mexxowa
albo przynajmniej madre dobre slowo dla tej laski

Gość drogie dziewczyny
ja wiem ze dzieci są różne ale i kobiety są różne mężowie tez są różni:) wiec zatroskana wyciągnie z naszych wypowiedzi i tak to co jej będzie pasowało, bo człowiek zawsze korzysta z rad wygodnych nie obrażajcie się na wzajem ,każdy ma prawo do własnego zdania:):)

Gość KOMICZNE TY
prawdę o życiu skończonego szowinisty - debila - pesymisty - emo'sa w jednym. tylko szkoda że nikt tego słuchać nie lubi :/

Gość intelygo
A co o zyciu wie facet, ktory zycia praktycznie nie ma, bo caly czas siedzi na forum?:O

Gość ktosik k
dzieci wypełaniaja duzo czasu ale nie mozesz odstawiac meza na bok, bo dziecko jest najwazniejsze. mozna dojsc do kpmpromisu:D ałatw sobie jakas opiekunke tak abys ten czas poswieciła tylko dla siebie. fryzier, kosmetyczka. Abys troche odetchneła i wypoczeła. musisz zajac sie mezem, bo ta magda moze stac sie dla ciebie rywalka! czego nie zanjadzie u ciebie moze znalec u niej, wez to pod uwage

Gość ktosik k
;) :P ;P :/ ;] ;> ;(