Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle_myslaca

Jestem z chłopakiem już ponad rok i ...

Polecane posty

Karola> Dzisiaj moja mama odrabiała lekcje z moim bratem Karola> w pewnym momencie krzyczy na niego \'Życie pisze się przez \'ż\' z kropką!!!\' Karola> a na to mój brat (13) \'Ale wtedy jest krótsze...\' XD

seth: przetłumaczysz mi tekst? Phaet: ok wal seth: \"ty pierdolony chuju z tą swoją pierdoloną bandą pojebów\" Phaet: to będzie tak... Phaet: \"Szanowny marszałku, wysoka izbo\" seth: lol chodziło mi na angielski

sqweezer> goska kogos na disco poznala czy co ?? sqweezer> bo taki opis ma .. DJ_DoC> nie wiem a co ?? sqweezer> opis gosi: \"Dopiero minely nie cale 2 dni a ja juz tesknie a juz cie nigdy nie zob\" DJ_DoC> kota jej przejechało sqweezer> OMG

girl> hihihi zabierz mnie na zakupy i zaplac za wszystko:) piterrek> luuuz girl> wtedy mi sie zrobi dobrze:) piterrek> dzisiaj ? girl> ile proponujesz kasy na wydanie? piterrek> moge na Ciebie wydac jakies 10zl, pasi ?? girl> dodaj trzy zera i bedzie pasic piterrek> 10 + 0 + 0 + 0 = 10zł ;d

anka> moja matka pojechała dzisiaj włużbowo do jakiejś firmy, a że nie było miejsca na parkingu anka> to zaparkowała gdzieś tam gdzie nie można anka> a za wycieraczkę, pomysłowo, wsadziła karteczke na któej napisała \"Jestem tu służbowo\" anka> po jakimś czasie wraca, za wycieraczką mandacik, a na karteczce, którą zostawiła dopisek: \"JA TEŻ\" anka> :D:D:D

Nimm> Harald, nie zapomniałeś czegoś u mnie jak wpadłeś po płytki? Horaz> Nie wiem, czego mogłem zapomnieć... Papierosów, portfela, kluczy, swetra? nie mam pojęcia Nimm> hmm... a może córki? Horaz> ... Kurwa, już jadę!!!! WYBACZ STARY Nimm> np... np

ejj to chyba nie o tym byl temat :P moim zdaniem zakochałas sie bardzo i kochasz go prawdziwie ja tez tak mam ze ciagle o nim mysle a jak wyjdzie ode mnie to juz tesknie on tez tak ma :) jestesmy w szczesliwym zwiazku od 1.5 roku :)

Gość rejczel grin
Dajcie mi more

ciagle myslaca......mam dokladnie to samo jestem z nim prawie rok! i nie moge na niczym innym sie skupic i myslec o niczym innym tylko o nim! a przed spotkaniem z nim stroje sie jak przed pierwsza randka ! i te nerwy w srodku.jestesby widocznie obie tak mocno zakochane :)