Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość półdługie długie

podobaja mi sie te fryzury foty a wam?

Polecane posty

Gość ombeline
jak ma mis ie ktoras podoba jak zaden link sie nie otwiera ironi nie rozumiesz:o🖐️

Gość hahahahahaha
zaden link sie noe otwiera not found 🌻

Gość w pierwszym trzeba skasowac
spacje po 20 :img %20TUSKASUJ(1).jpg A W DRUGIM DWIE SPACJE PRZED TR: 3/TUSKASUJtr/ri PIERWSZA LEPSZA sorki za capsa

Ta pierwsza ;) ładniejszy kolor ma , a fryzurki same w sobie- dosc pospolite :) co nie znaczy ze brzydkie

Gość półdługie długie
:> to trzeba skopiowac cały link, i skasowac spacje :/ nie umiem ich wklejac ;/ co doradzacie , ja mam kolor włosow ciemny-gdzieniegdzie jasny blond, czy pasowałaby mi ta pierwsza fryzurka (bo zaczyna mi sie bardziej podobac :D) ?? Bo ja własnie chce zeby były pospolite, nie lubie jakichs cięc grzywek krótkich, jakichs nie wiadomo co ;/ tak samo u mnie z ciuchami, nie lubie jakichs swiecidełek za dużo tych pierdółek :/ jakichs kwiatkow mnie kwiatków ;/

mi sie ta pierwsza podoba, taka zwyczajna, tez takie lubie. mam od niedawna podobna tylko bardziej wycieniowana od gory. pytanie tylko jakie masz wlosy? najlepiej miec naturalnie proste, bo jesli maja sklonnosc do wywijania sie to nie bedzie to ladnie wygladalo. chyba ze bedziesz prostowac, ale idzie zima, snieg wiec efekt moze sie nie utrzymac

Gość półdługie długie
Mam krecone, ale po kolei , włosy mam ciemny blond, cieniowane, z grzywką troche za brwi, Zapuszczam jeszcze 2 miesiace, czyli tak do grudnia, zeby mi urosły, i zeby grzywka tez odrosła, no i kupie prostownice nareszcie jakąs dobrą, bo wiesz ja czasami mam falowane, czasem prosto krecone, wogule rózne :p Ale znam osoby które mają krecone włosy, a tną sie tak na rposte wlosy ;) Fryzurke pierwsza zrobie sobie po kupnie prostownicy :) czyli albo w grudniu albo w styczniu :) niemoge sie doczekiac, ale u mnie to naturalne :)