Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhh

juz sama nie wiem co mi jest, proszę POMOCY !!

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhh

uprawialam z chlopakiem sex (zabezpieczylismy sie gumka) dzien po mojej miesiaczce. dostalam okres 3 dni wczesniej niz zazwyczaj. byl krotki i niezbyt obfity. do tego bardzo bola mnie piersi (juz miesiac), krzyz i glowa. zrobilam wiec 2 testy. pierwszy 2 tyg po stosunku, drugi 28 dni (miesiac) po. oba wyszly negatywne. czy wyniki są wiarygodne?? jesli tak to skad takie objawy?? dodam jeszcze ze byly to testy plytkowe PINK test. juz sama nie wiem, nie wytrzymam chyba tego psychicznie. prosze o pomoc... ;(

Gość myszka minnie
wkręcasz soboe te objawy. to napewno nie ciaza nie martw sie

Gość nie_mam_sily
znam te obsesję... ale nie, myślę że nie jestes w ciązy. Dwa testy i to po takim czasie + okres... to raczej mało prawdopodobne. A objawy mogą być ze strachu, ja potrafie sobie swietnie wmowic wszystkie objawy. Pozdrawiam.

Gość ehhhhhhhhhh
dzieki za pocieszenie :** odrazu lepiej na duszy. ale czemu ja nadal sie boje? najwiecej watpliwosci mam co do moich piersi. naprawde bardzo mnie bolą i sa jakby takie opuchnięte ;( ehhhhh szkoda gadać ;(

Gość moze poprostu ginekolog
udaj się do gina ,i będzie wszystko jasne...nierozumiem dręczyć się i niesprawdzić:)

Gość masz racje
masz racje, jutro pójde do ginekologa. a w jaki sposób ona stwierdzi czy jestem w ciązy?????

Gość ehhhhhhhhhh
byłam u gina. zbadala mi piersi i stwierdzila ze gruczoly sa naprawde powiekszone. powiedziala jedank ze jezeli dostalam miesiaczke (mimo ze trwala tylko 3 dni) i zrobilam po niej test, ktory wyszedl negatywnie to nie jestem w ciazy. powiedziala ze powinnam brac capivit a+e, ktory moze zlagodzi ból...... no ciekawee....