Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faza26

No dobra - moja historia - troche nietypowa.

Polecane posty

Gość Faza26
Dokładnie nie wiem, bo nie wypytywałam, o tych o których wiem to jedna z którą był 2 lata...zostawiła go dla jakiegoś kolesia...wcześniej przed nią była jeszcze jedna dziewczyna o której wiem, a nawet ją znam. Wiem, ze jeszcze kiedyś był z jakąś dziewczyną i tez był bardzo zakochany, ale szczegółów nie znam.

Gość to jakis onanista
a moze to impotent ? to nie normalne zeby w tym wieku nie miec kobiety. Sprawy lozkowe tez sa wazne. moim zdaniem cos z nim nie tak a kiedys to wyjdzie ...

eh ale niektórzy umieją doczekać do ślubu i kochać się dopiero z tą jedną jedyną.. nie trzeba być impotentem są jeszcze kwestie ideologiczne, religijne.. nie wszystko sprowadza się do czystej zwierzęcej rządy seksu

W takim razie, on też kogoś miał (mówię o uczuciach). Powinien Cię zrozumieć. Myślę, że możesz spróbować. Jeśli się nie uda, to nie będziesz miała kolejnego zaliczonego:-) - żartuje, to mówi się trudno, a jak uda, to wspaniałego mężczyznę z zasadami. Warunkiem jest, że on zakaceptuje Twoją przeszłość i sobie zaufacie:-) Powodzenia:*

Gość chlop z mazur zweite
jesli przyjmnie zasade, ze przeszlosc jest czyms czego nie da sie zmienic, to dobrze, jesli z tego powodu masz miec pieklo, to daj sobie spokoj, jesli bardzo wierzacy, to ja bym nie ryzykowal, uciekaj gdzie pieprz rosnie nie ma sensu, czeka cie marne zycie

Gość na pewno zdradzi
i nie zaakcpetuje przeszlosci i na pewno zacznie z czasem wypominac to, bedzie cie mial za dzwike i nie bedzie szanowal