Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauretta

poród oo jejku!!!!!! Kobiety maja przerabane

Polecane posty

Gość hrabini
ojeju samo slownictwo autorki mowi wiele a opieprza za chamstwo innych!

Gość miałas wredna babko
tutaj juz nie pisać no ale widać ze wscibstwo i wtracanie sie w nieswoje sprawy to twoja specjalność:D:D:D:D:D:D:D:D:D NIe WŁAŹ TU JUZ WREDNA BABKO

Gość hrabini
mozesz mnie w d...cmoknac jak siegniesz!:)

a ja chce cos powiedziec na zakonczenie!\"fajna\"to fajna jest tylko z pseudonimu bo nic poza tym nie posiada!bylam przed chwila na jednym temacie gdzie \"fajna\" plula jadem na lewo i prawo!uwierzcie mi pochodzcie po tematach a sami zobaczycie!nadawala na madzialke i inne dziewczyny bo bronily swojego zdania a sama rzuca miesem gdzie po padnie a swojego zdania broni w sposob chamski i nikomu nie pozwala sie wypowiedziec!uwazam z cala pewnoscia ze jest falszywa lazi po forum i gnoi wszystkich po kolei a wydawalo sie ze z niej taka Matka Teresa!FUJ!:(

Gość misialala wklej linka
bo nie mog znalezc... Do tej pory ile razy natknelam sie na posty fajnej to mi sie fajna wydawala ;)

Gość liama
odczepcie sie od fajnej madchen.wcale sie nie dziwie ze pluje na takie jak WY.zaslugujecie na to.

czy ja pluje jadem? nie pluje bo go nie posiadam..:o poza tym kazdy moze sie wypowiedziec i ja tez tak robie a ze czasem nawyzywam czy uzyje kurwa - ktora z was tego nie uzywa? jak mnie cos wkurza to to pisze zauwazcie ze przy takich \'\'kontrowersyjnych\'\' tematach jest wiele pomaranczek a znikoma ilosc czarnych nickow - przypadek? nie, wszyscy po prostu sie ukrywaja pod pomaranczowym nickiem zeby sobie opinii nie zepsuc..:o zalosne... i jeszcze jedno mnie dziwi, wydaje mi sie ze jesli pomaranczka to znaczy ze jest nowa a nie raz czytalam od pomaranczki - \'\'od dawna jestem na kafe, czytam twoje posty i caly czas wyzywasz\'\' - o czyms to swiadczy.. a zreszta i tak nie zmienicie mojego nastawienia moze niepotrzebnie czasami wyzywam ale jak mnie krew zalewa..

ale ja nie jestem pomaranczowa a uwazam ze jestes strasznie chamska i widzisz jak ty sie wnerwisz to mozesz syczec i rzucac miesem ale jak kogos temat wkurzy lub jakis tekst i siadzie na uatorke bez uzrywania w przeciwienstwie do niej K*** to juz robisz jazde na calego!wg mnie jedstes rabnieta i koniec!jesli chodzi o pomaranczowe to tez do konca racji nie masz ale to juz szczegol.

Gość no i po tej krotkiej wymienie
zdan dalej nie widze, zeby fajna jakos specjalnie sie rzucala, co jest Jej zarzucane... A ja jestem pomaranczowa, bo tak chce. Mam tez czarne nicki - ale mi sie hasla nie chcw wpisywac :D A na kafe jestem od 6 lat - wiec nie nowa... Nie zawsze pomaranczowa=nowa ;)

fajna madchen madzialka ty jakas glupia jestes:/ to moze ty tez sie szlajaj po melinach to moze zajdziesz w ciaze:/ wpadka zawsze moze sie zdarzyc! nawet przy tabletkach! a nie wiesz jaka sytuacje ma ta kobieta ze chce usunac wiec zamknij sie! moze ma dopiero 17 lat?! to oznacza ze jak laska ma 17 l.to moze ZABIC!! fajna madchen kobieto niech sie dziewczyna stara poronic domowymi sposobami to ona sobie najprawdopodobniej krzywde zrobi mnie nie interesuje co ona zrobi bo to jej zycie i jej czyny!! czy to tak trudno zrozumiec?! aha jeszcze jedno czyli ty pochwalasz aborcje ale domowe sposoby na poronienie to juz nie?! fajna madchen dla mnie to nie ma roznicy bo i tak najczesciej efekt ten sam! a moge sie tylko domyslac jak wyglada poronienie domowymi sposobami zreszta w dupie mam co ty sobie piszezs myslisz ze taka madra jestes? to czemu mi napisalas o bravo girl? fajna madchen zastanawiam sie skad u ciebie tyle tej zlosci i wrednosci ale okiej twoj wybor i ty o sobie wystawiasz swiadectwo piszesz o szacunku starucho, a najpierw sama pokaz ze masz szacunek do mnie, wtedy mozesz oczekiwac go ode mnie i wiesz takie wyzywanie od pustakow czy debili to sobie odpusc bo i tak mnie to nie rusza ale moze cie facet zostawil albo jestes taka gruba i brzydka ze cie nikt nie chce i sie musisz powyzywac? a ulzyj sobie brzydulo fajna madchen ty popatrz suko na siebie a nie na mnie ty teraz taka do przodu jestes a w zyciu zapewne nic nie mowisz bo sie boisz a pouzywaj sobie neta dziwko jedna tak jestes dla mnie jedna wielka dzi**a fajna madchen ty mnie wkurzasz?? dobre sobie to ty od razu odpisujesz cale dnie przy kompie spedzasz to nie dziwne ze mozg wyparowal zreszta suko nie mamy o czym rozmawiac i pie**ol sie starucho fajna madchen mi to kolo d**y lata co taka suka jak ty pisze o mnie a ciebie najwidoczniej to boli za taka dorosla sie uwazasz, a wyslowic sie w ogole kobieto nie potrafisz jezyk twoj jak spod sklepu monopolowego Poki co tyo tylko tyle ale zaloze sie ze to nie wszystko. \"FAJNA\"nie jestes fajna jestes chamska i wulgarna!

Gość hrabini
madzialka ty jakas glupia jestes:/ to moze ty tez sie szlajaj po melinach to moze zajdziesz w ciaze:/ dodam tylko tyle ze z tego co pamietam madzialka jedna ciaze poronila teraz jest w drugiej zagrozonej!tez uwazam ze cokolwiekby nie napisala NIKT nie ma prawa mowic czegos takiego!dla mnie tez FAJNA jest chamka i prostaczka jak sie nie zgadza z czyims zdaniem to epitety leca z gory na dol!!!jej jedynym argumentem sa tylko przeklenstwa:(

oooo wlasnie o to mi chodzi! w ogole zobaczcie na epitety!!czy ktoras z nas LACZNIE Z MADZIALKA ktora fajna tak zjechala rzucala takimi wulgaryzmami?!NIE!a propo madzialki czy ona sie tu jeszcze kreci gdzies na forum?czy ktos wie jak rozwija sie jej ciaza czy wszystko u niej ok?!

madzialka rzucala gorsze epitty... Teraz zaczynam zalowac, ze zglosilam je na Smietnik i ZOSTALY USUNIETE! "cokolwiekby nie napisala NIKT nie ma prawa mowic czegos takiego" czyli madzialka ma wieksze prawa niz inni? ie wiecie, czy osoby ktore ona obrazala nie doswiadczyly rowniez jakiejs tragedii... Poza tym prosilam o linki do wypowiedzi fajnej - mniej zachodu. Przeciez takie posty yrwane z kontekstu NIEWIELE MOWIA ;)

Gość hrabini
fajna madchen a ty k**wa madzialka tez nogi rozkladac wiec sie zamknij!! to jest jej zdanie to sadzi na temat dzieciakow i tobie tak naprawde gowno do tego! i ja tez sie dopisze, dobrze ze masz ciaze zagrozona bo jestes glupia i wredna fajna madchen zreszta w dupie mam twoje zdanie jak ty czytac nie umiesz tylko jeden wyraz widzisz i juz zdanie sobie wyrabiasz fajna madchen jest inna, mozliwe ale to nie znaczy ze ma jakies przyzwolenie na gnojenie i wyzywanie innych ludzi bo ja takie cos spotkalo tez znalazlam!:)najlepsze jest to przedostatnie!ZRESZTA W DUPIE MAM TWOJE ZDANIE ....misialala to tak jak napisalas wyzej ona ma prawo do wlasnego zdania ale my juz nie!zaraz doastane za to ze pomaranczowa jestem hehehe szkoda ze blekitu nie ma:( ;)

a ja sie dopisze ze\"no i po tej krotkiej wymianie\" i \"fajna...\"to ta sama osoba!!nie wierze ze pomaranczowa jest tak zaslepina fajna i nie widzi tego co ta wyrabia.zenada:(

Nie zamierzam protestowac, ani sie tlumaczyc, zarzekac itp... Bo tak naprawde to "ba ba" rownie dobrze moze byc kims innym. Ja juz bylam na tym forum paroma innymi osobami (lacznie z Myrevinem :classic_cool: wiec takie "podejrzania po mnie splywaja. Chodzi mi o to, ze posty wyrwane z kontekstu o niczym nie swiadcza. Dlaczego nie podejslecie jakiegos linka, zebym sama mogla stwierdzic co i jak ;)

Gość jak takie madre jestescie
to podajcie mi link topicu gdzie fajna madchen tak zwyzywała te dziewczyne ..... czekam...... AHa a tak na marginesie to ta fajna madchen ma 17 lub 18 lat :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D

Zgadzam się z założycielką tematu... chociaż wiadomo że nie wszystkie kobiety tak mają. Ale po przeczytaniu kilkudziesięciu tematów o problemach w ciązy, problemach z facetem po porodzie, problemach z dziećmi... mnie się odechciało raz na zawsze dzieci a nawet męża :P zresztą \'\'od zawsze\'\' zarzekałam się że nie będę mieć dziecka, chyba, że adoptowane. Do małżeństwa też sie nie spiesze...

Gość te... mezus...
szkoda, ze posty twojej zony zostaly usuniete, bo bys zobaczyl i porownal. Dziwne, ze postow fajnej nie usunieto :P

Gość nie interesuja nas
wymioty madzialki :O

Gość w ciazy
bardzo dobrze ze fajna jej tak powiedziala o tych melinach mezusiu.to madzialka pierwsza oskarzyla mnie o kurestwo bo ciaze mialam nieplanowana i bylam zaskoczona i zalamana.

Gość w ciazy
i uwazam ze fajna madchen jest sympatyczna osoba na forum nigdy nie prowokowala nikogo.

Gość mezus oczywiscie
tez wzor cnot i nikogo nie obraza :classic_cool:

Gość bez znaczenia czy mam kogos
nie musisz wierzyc... Nikt ci nie kaze wierzyc :P Wierz w co chcesz ;)

wiesz mi taki pomysl do glowy by nie przyszedl zeby sobie na pomaranczowo ze soba rozmawiac no ale ok widac co soba prezentujesz nikt nie musi mnie bronic ale jesli to robi to jest to mile:) ja juz pisalam ze nikt nie ma wiekszych praw od innych bo cos tam sie stalo, kazdemu cos sie stalo wiec gdzie logika? a co z tego ze mam 18lat? to juz nie moge sie wypowiedziec? to chyba wy kobiety jestescie zacofane i jakies dziwne

Gość fajna... tak naprawde
to Cie wczesniej nie znalam. Ale po tym topiku i po tym co o Tobie mowia "zlego" to Cie polubilam 🖐️

oo dziekuje:) tylko sie nawet troche dziwie bo wszyscy po mnie jezdza bo madzialka poronila.. a mi umarla babcia kilka lat temu, kochalam ja nad zycie, nie umiem plakac za nia ale caly czas ja wspominam i bardzo mi ciezko przez to:( ja moja babcie znalam kilkanascie lkat a madzialka nawet swojego dziuecka nie widziala:( tylko czula.. wiem ze to smiesznie brzmi ale taka prawda... nie tylko madzialke spotkala tragedie sa nawet wieksze niz strata nienarodzonego dziecka

Gość fajna i ja to wiem
:( Ale nie wszyscy rozumieja... Dla niektorych ich osobista tragedia jest najgorsza i tylko ta tragedia zasluguje na wspulczucie :O A z babcia sie jeszcze spotkasz... tak jak i ja ;)

wiesz co ja ja naprawde kochalam nad zycie, widzialam ja tylko w wakacje ale to byla ta prawdziwa, kochajaca babcia:( czesto mi sie sni i wiecie co w tym snach do mnie mowi? ze to nieprawda ze ona umarla:( czesto mi sie sni ze idziemy gdzies razem, rozmawiamy, itp:( 2 razy nawet jak w nocy sie obudzilam to widzialam ja:( naprawde za nia tesknie:( ale ja nie uwazam ze to jest najgorsze ludzie w ciagu kilku sekund traca caly dorobek zycia, np podczas huraganu czy powodzi i musza zyc, nikogo nie wyzywajac i nikogo nie obwiniajac.. takie jest zycie niesprawiedliwe

Gość fajna i ja to wiem
no wlasnie... tez sobie powtarzam wciaz, ze napewno na swiecie komus jest gorzej... Co mnie zreszta wcale nie pociesza, wrecz przeciwnie :O ALe jakos wstyd mi wtedy tak odczuwac cierpienie, a przynajmniej okazywac ;) Kiedys taki banalny aforyzm znalam. Lubie go i staram sie tak zyc: "To nie sztuka byc wesolym kedy szczescie tryska ale stac z pogodnym czolem, kiedy bol za serce sciska". (moglam pokickac - z pamieci pisze ;) )