Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba568

Koniec z Antidralem, wkońcu jest coś co nie piecze!!

Polecane posty

Gość seba568

Zamienilem Antidrala na VICHY anti-transpirant 48 i wkoncu przestalo mnie swiedziec i piec po posmarowaniu. Probowalem etiaxil sensitive i swedzialo, antidral piekl i swedzial, nie mozna bylo zasnac. Ale pojawil sie nowy preparat, wyprobowalem i rewelacja, nie swedzi i nie piecze i dwa dni spokoju z potem, łał no brawo. Troche kosztuje ok. 28 zl, ale buteleczka jest 50 ml. W KOŃCU!

Gość seba568
bo moze masz skore jak na byku :)

Ja też odstawiłam Antidral z powodu pieczenia, ale u mnie problem pocenia nie jest jakiś dramatyczny, wiec nawet Rexona się sprawdza.

vichy nie zawiera takiej dawki alkoholu co antidral i etiaxil. również uzywam. Jak dla kobiety to zielony jest super- bo ma ładny zapach i mozna go uzywac po depilacji pach bo nie piecze :)(bo bez alkoholu, albo z malutka dawka- nie pamietam) Jako drugi pomocny jest równiez Etaxel z Oceanica Ale jak zawsze warto zmieniac antyperspiranty bo skóra po dłuzszym uzywaniu przyzwyczaja sie i staja sie one nieskuteczne

Gość seba568
a ten Etaxel nie piecze cie? ma on alkohol ?

Gość seba568
Vichy ma w skladzie cos takiego jak CETEARYL ALCOHOL

może masz mega wrażliwą skórę, bo mnie po Antidralu tez nic nie piecze, oczywiscie uzywam go zgodnie z instrukcją na opakowaniu - to ważne

Etaxel (z oceanika)jest bez alkoholu i polecany dla osób z wrazliwa skóra i skłonna do alergii (etiaxil ma alkohol- to łagodniejsza i drozsza forma antidralu, oba na alkoholu i wysuszaja skóre po zastosowaniu)

Gość seba568
moze sproboje tez ten z oceanika, ale poki co ciesze sie Vichy 48, rewelacja :)

Gość Bez skazy
Ja kupiłam antidral wczoraj i uzylam na noc i nic mnie nie piekło tzn troche czułam ale to nic takiego tylko z 5 minut ... no i teraz własnie czuje to samo ale co jakis czas no i zaraz przejdzie :] A i faktycznie sie sprawdza ... ;) moze wy za duzo nakladacie i dlatego was tak piecze ;]

Gość jaglanka25
kiedys jak zaczynalam swoja walke z poceniem wyprobowalam rowniez vichy tego z turkusowa nakretka, super dzialal ale tylko przez 2 tyg potem problem wrocil. i niestety ale jesli ktos ma ogromne problemy z poceniem to pomoga tylko raczej specyfiky typu etaxil, antidral itp.