Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgred123

Sex z Malolata jest to wskazane dla starego faceta

Polecane posty

Gość Zgred123

mam 53 lata a moja dziewczyna ma 15 i niechce odemnie odejsc pomimo ze jej tlumacze ze ja dla niej za stary jestem, Ona chce mi codziennie lache ssac a ja lubie jej slodziutka cipke calowac ,opuszcza szkole , chcialem z jej rodzicami pogadac ale niewiem jak by zareagowali

Gość lech roch pawlak
ty pedofilu jeden !!!

a moze ta twoja dziewczyna to ma 51 a nie 15 tylko ty jestes taki stary ze nie dowidzisz

Gość Zgred123
moze to wynika z tego ze jako 10 letni chłopiec posuwał mnie tata

Gość majaxxxhejtoja
Tata ci posuwałłłł to chore podaj go do sądu!!! A co do dziewuchy to ja mam 18 lat a moj facet 37 i jest mi z nim naprawde dobrze i chce zalozyc z nim rodzine rozwodzi sie dla mnie z zona ma 2 dzieci ale milosc wzela gore choc na poczatku spotykalism sie dla seksu. Tylko ze miedzy wami jest dwa razy wieksza roznica wieku ja bym na cos takiego nie poszla ale dziewczyny roznie mysla w tym wieku przed nia najgorsze 3 lata potem juz bedzie wiedziała czego chce. Zastanów się czy jej nie skrzywdzisz!! Ja naprzyklad nie lubie gnoi takich młodych bo ich poziom intelektualny doprowadza mnie do nerwicy, ale wszystko ma swkoje granice!!

Gość Zgred123
dobra to tylko moja fantazja:( nie staje mi już :(

Gość do kurwiszonka powyzej
Do maja... coś tam --->A czym ty się chwalisz? Że rozbiłaś rodzinę? Zobaczysz jak będziesz się czuła za kilka lat, gdy będziesz miała dzieci a on cię w dupę kopnie. Bo niestety ale taka historia lubi się powtarzać. To twój poziom intelektualny pewnie cię tak denerwuje bo jest poniżej wszelkich poziomów

Gość tee 1143
11:43 tematy ci sie nei pojebały?:D

Gość do kurwiszonka powyzej
nie pojebaly to do majaxxxhejtoja

Gość ZwelOkrutny
A ja tylko takie malolaty je..b...ie, maja najleprzy smak w cipie , stare baby sa kwasne i zalatuja stechlizna, mlodossc jest piekna i slodka