Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gowno nie twarz

czy tabletki antykoncepcyjne pomoga zwalczyc mi tradzik?

Polecane posty

Gość gowno nie twarz

stosowlam juz wszystko od masci od dermatologa po antybiotyki, kotre pomogly tylko na chwilę. zastanawiam się wiec nad tabletkami anty. pomoga?

tableki pomagaja jesli sa dobrze dobrane. lekarz na pewno Ci pomoze ja osobiucie polecam kosmetyki Iwostin (np emulsja do mycia twarzy - na pewno Ci pomoze)

Ja też mam 2 reklamówki maści, płynów, żeli, antybiotyki i też nic mi nie pomagało. W końcu lekarz przepisał mi Diane 35 i pozbyłam się trądziku. Potem oczywiście miałam nawrót, ale przynajmniej ruszyłam z miejsca, bo tak, to podejrzewam, że mogłabym do końca życia smarować się maścią, a i tak nie zauważyłabym efektów. Jeżeli lekarz przepisuje maści, widzi, że to nie pomaga, a mimo to wciąż je przepisuje, albo wraca do tych, które już kiedyś zapisał, a które również nie pomogły najzwyczajniej w świecie gubi się w zeznaniach i powinien wziąć się za leczenie mrówek, a nie ludzi.

Gość jestem Bogiem wyobraz to sobie
polecam tez Diane35 sama stosowalam przez 3 lata. ale z tego co mi wiadomo to powoli lekarze odchodza od tych tabletek. ponoc dobrymi zamiennikami sa Yasminelle. sa mniej szkodliwe dla organizmu a taki sam efekt leczniczy.

Gość jestem Bogiem wyobraz to sobie
po niedlugim, juz nie pamietam dokladnie ale po miesiacu badz dwoch.

Gość krolowa nocy ze zwichnieta nog
ale dlaczego mialby Ci odradzic? idziesz do ginekologa i mowisz ze chialabys tabletki i co ma Ci odradzac to Twoja decyzja

Gość ccc..
czy te tabletki diane moga mic jakies uboczne skutki? i jesli zauwaze poprawe to zaraz je odstawiec?

Gość moga miec skutki uboczne
jak kazde inne tabsy - od zakrzepicy zyl po zator plucny :-P kazdy lek jest obarczony jakims odsetkiem wystepowania skutkow ubocznych :-O co do dlugosci stosowania - to lekarz powie jaka powinna byc dlugosc terapii, zeykle nie krocej niz pol roku doradzam przeczytanie topiku "CYPREST nowy lek hormonalny na tradzik" czy jakos tak, w kazdym razie ten Cyprest ma taki sam sklad jak Diane 35 ale jest nowoczesniejszy, ma inne substancje wspomgajace i powoduje mniej skutkow ubocznych, jest na rynku dopieor od kilku miesiecy, musisz pogadac o tym wszystkim z dobrym ginekologiem