Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta34

Szukam normalnego faceta, który mnie pokocha.......i moja córke też.

Polecane posty

Gość kobiety miłe
szukajcie a znajdziecie 🌻 tym co dziecko przeszkadza, hmm... wypad z miejsca :)

A ja mam kobietę z dzieckiem... I juz chyba kocham tylko dziecko, bo do niej nie mam siły.... TRAGEDIA.... tylko jak teraz odejść jak się pokochało dziecko,a dziecko mnie...

Dzieki za miłe słowa- wszystkim🌼 Ja jestem sama ponad dwa lata:O I jestem dobrej mysli:) Nie twierdze, ze jest nam zle. Ale jak pisał Ktoś to brak czegoś- moze byc lepiej:D I bedzie mam nadzieje:) Do meza nie wróce napewno. Wpada czasem i zawsze sie to kończy awantura:( Heh życie......

Gość Do kobiety34
Kobieto opanuj się, żeby takie ogłoszenie dawac.....przecież to strasznie żałosne. Jak nie mogłaś znaleźc w "realu" to tym bardziej w necie nie znajdziesz. Jak można wogóle takie ogłoszenia dawac, bez względu na to jak jest się samotnym.Jak można tak sie upokarzac? Poza tym-nikłe szanse że ktoś będzie chciał babkę z dzieckiem. Nikt nie lubi pozostałości = balsatu z poprzedniego związku.Komu by się chciało wychowywac cudze dziecko

Ja nie uwazam sie za kobiete załosną:) Co w tym złego , ze sie kogoś szuka?? a skoro komuś przeszkadza\"balast\" to po co wogóle sie odzywa:O

Hmmmmm powyższa wypowiedz jest bardzo ciekawa hhaa. wychodzi na to ze na świecie sa sami młodzi mezczyzni i po trzydziestce juz ich brak:O A nick do tej osoby , która to pisała bardzo pasuje......I moja córka bachorem nie jest - moze ty nim jesteś i wiesz to z doświadczenia.....

Gość to sobie szukaj
ale w rzeczywistości a nie przez net. To jest forma kontaktu dla jakiś niudaczników którzy nie potrafią nikogo znaleźc w realu. Nie łudź się-teraz liczy się wygoda i żaden normalny facet nie zechce baby z dzieckiem nie swoim, po co ma płacic na niego, opiekowac się, miec problemy jak to z dziemi bywa...nie dośc że kula u nogi to jeszcze nie jego.

Gość kawiarenka789
kobieto34!!! normalny facet pokocha Cię równiez z dzieckiem !!! szukaj szukaj...samemu jest żle.... napewno znajdziesz... życze dużo szczescia i miłości ....

Gość kawiarenka789
szukaj równiez przez neta, ale ostrozniej.... wszystkiego dobrego...

Gość kawiarenka789
są faceci , którzy podejmuja sie takiego wyzwania ... i to własnie sa mężczyzni a nie faceci !!!!!

Gość kawiarenka789
to sa pawdziwi mężczyzni !!!! a dzieciaki wypowiadajace bez sensu na forum !!!!

Gość kawiarenka789
* to są prawdziwi mężczyzni !!! a nie dzieciaki wypowiadające sie bez sensu na forum !!!!

Gość do kawiarenki
widzę że ty kolejna z bahorem porzucona przez faceta:-D

Gość kawiarenka789
nie, jestem w szczęsliwym związku , a Ty masz dziecko niewiele wiedzy na ten temat !!!!

Gość kawiarenka789
a bahorem to jestes Ty !!!!

Gość kawiarenka789
nie przejmuje sie dziecmi , co nie mają pojęcia o życiu ... miłego dzionka....

Gość łotr
chyba się ktoś oszukuje że normalny facet, chcący rodziny i miłości weźmie sobie kobietę z cudzym dzieckiem. takie kobiety to biorą ci, którzy chcą trochę pobzykać i nabierają je na teksty o swojej dojrzałości, o miłości do dziecka i o tym że to właśnie oni są "prawdziwymi mężczyznami".

Gość kawiarenka789
łotrze jestes w błedzie !!!

Gość kawiarenka789
a niech sobie gada skoro nie ma co robic !!!

kawiarenka789, zle zawojowałaś :D Doszłam do wniosku , ze takimi osobami nie nalezy sie przejmowac:O Najgorsza kara dla człowieka jest...Odebranie mu przez Bozie rozumu:) a temu panu go zabrano.Pozdrawiam🌼

Gość buła
a ja mam takirgo faceta, więc jest to mozliwe