Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta34

Szukam normalnego faceta, który mnie pokocha.......i moja córke też.

Polecane posty

Gość kobieta34

Bytom- tam mieszkamy........

Gość Kotek mruczek
:O:O:O:O:O:O:O

Gość ja tez ja tez ja tez
25 lat dolny slask

Gość kocham w pupsztala
...pokocha mnie i moją córkę... - chodzi o seks w trójkącie (on z kobietą jej córką) ?

Gość kocham w pupsztala
...pokocha mnie i moją córkę... - chodzi o seks w trójkącie (on z kobietą jej córką) ?

Gość rzut karny

Po co Ci facet? Pozbądź się tego przeświadczenia i bądź szczęśliwa :classic_cool: Człowiek nie potrzebuje uczucia, dużo lepiej funkcjonuje w samotności

E,tam nie ma z kim sie dzielic radoscia i smutkiem... Nie ma z kim pogadac wieczorami.... wiem , ze sa osoby , które lubia samotnosc- ja do nich nie naleze:O Jarku.

człowiek nie jest stworzony do życia w pojedynkę, więc ja autorke rozumiem.Tylko tu na kafe to marne masz szanse na znalezienie kogoś.Do ludzi pchnąć cie trzeba, a nie przed komputer

Hmmmmm TakaJednazMazur:) Ciesze sie ze rozumiesz. Tu jest problem, ze ja mało wychodze. siedze popołudniami w domu i......... Ludzie sie poznaja wszedzie. Może sie uda:)

Gość bolesna prawda
przez dziecko twoje sznase draaaaaaaaaastycznie spadly

Dla dorosłego powaznego faceta dziecko nie jest żadną przeszkodą... Co innego dla chłoptasia... ale czy Tobie zalezy na poznawaniu chłoptasiów? Chyba nie...

Komiczne- pewnie , ze nie:D Szanse spadły przez dziecko hmmmmmm. Mysle jaki człowiek to napisał? A tak dla ciekawosci- moja córka ma juz 10 lat:)🌼

Chyba nie ma na ziemi człowieka który nie chciałby być kochany,nawet kiedy mówimy,że nie potrzebujemy miłości tak naprawdę oszukujemy samych siebie.Warto jest kochać drugiego człowieka,nawet jeżeli to tylko ktoś kto przechodzi obok nas,kogo mijamy w tramwaju,kto wkłada listy do naszej skrzynki pocztowej,... Naprawdę warto kochać...

Gość Hania2992
Jestem w takiej samej sytuacji jak i Ty, tzn. byłam do niedawna.... Znalazlam faceta, jesteśmy ze sobą 2 lata, ale nie wiem czy to ten:-(

Gość biała mewa
ja byłam przez rok sama,nikt sie nie pojawił na horyzoncie i wrociłam do meza chociaz dziasiaj wiem ze to był błąd ale czułam sie bardzo samotna

hej, kobieta 34 :) Ja też jestem sama z córeczką lat 5. I też chciałabym spotkać mężczyznę dojrzałego, który pokocha mnie i moją córeczkę też :) Wierzę, że to jest możliwe, ale nie należy się dac zwariować. We dwójkę też jesteśmy dość szczęśłiwe, choć może w trójkę czy czwórkę byłoby jeszcze przyjemniej, cieplej, weselej? Wiesz co? Ja myślę, że dojrzały mądry mężczyzna jest gdzieś dla dla Ciebie i może przy odrobinie szczęścia się spotkacie. Dziecko nie jest przeszkodą, jeśłi ktoś jest mądry i potrafi kochać to wie, że kobieta z dzieckiem to mądra kochająca kobieta któa umie stworzyć Dom :P

Gość biała mewa
oczywiscie ze dziecko nie jest przeszkoda.znam bardzo duzo przykładow na to ze kobieta z dzieckiem moze a nawet jest szczesliwa u boku nowego człowieka.kto mysli inaczej i uwaza ze kobieta z dzieckiem to ......myli sie,taka kobieta to idealny materiał hehehe na partnerke