Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfoo

CZY JEST TO JUŻ WYCHUDZONA KOBIETA CZY raczej szczupła???jak myslicie??

Polecane posty

Gość natomiast mnie co przyszło do
głowy, gdy przeczytałam twoje dywagacje na ten temat: nie masz zielonego pojęcia na temat choroby jaką jest ANOREKSJA :O

a Steczkowska jest co najwyżej: SZCZUPŁA, bo na pewno nie jest nawet chuda

Gość fgfgfgfoo
steczkowska nie jest chuda??hahaa chyba nie widzialas jej wczoraj w tzg wygladala jak kosciotrup .zero tylka , zero bioder. kosci na ramionach.

ja na razie to tylko twoje zdanie:O

Gość po cvo ci to
Jest bardzo chuda. Ma sylwetke chłopaka,co mi sie nie podoba kompletnie. Bellucci górą .

Gość jestem niska
fgfgfgfoo pewn ie jesteś zazdrosnym grubasem, bez urazy.. steczkowska jest szczupła i cholernie zgrabna, ma świetny rewelacy jny tyłek i to po dwóch porodach! anorektyczka nie miała by sił zatańczyć i na intensywne treningi!!!

Gość jestem niska
i wcale nie ma chłopięcej syl wetki!!! nie ma to jak z zazdrości obrzucić błotem atrakcyjną kobietę!

Gość jestem niska
jest dużo piękniejszych kobiet ode mnie, ale nie wyżywam się na nich z zazdrości :O

Gość po cvo ci to
o mamo ..to znaczy ze steczkowska jest ładna na twarzy??hihihi ja jestem ładna na buzi i mam wzrost 175 cm a wage 55 kilo i duzy biust i zapewniamk cie ze jestem duzo ładniejsza i zgrabiejsza a ona wyglada jak szkapa..

Gość michiamo
jest strasznie chuda i niestety ma okropna twarz

chuda i anorektyczna to jest kate moss czy była nicole richci przed ciąża (nie wiem jak teraz wygląda) niedługo powiedzą, że cichopek wygląda jak chodzący kościotrup :o

Gość niestety nie steczkowska
steczkowska ma super figurke! jest szcupła ale nie anorektyczka! Swoja droga jak myslicie- jej biust i płaski brzuch to efekt ciężkiej pracy po porodach czy "pomoc" chirurgów??

Gość biust jest oczywiście
zasługą jakiegoś chirurga plastycznego natomiast brzuch to już zapewne genetyka i fakt, że wcześniej jak sama Steczkowska twierdziła - ćwiczeń na siłowni i tego jestem raczej pewna, bo moja mama ma 50 lat urodziła dwójkę dzieci, a brzuch ma całkowicie płaski

Gość otes
zajebista figura a nie anoreksja...kobieto:P nawet okiem dziwczyny..jak by byla anorektyczka to by w ogole nie miala posladkow ani piersi i w ogole nieczego by nie miala:P

Gość uiuuiuiiu
chuda niesamowcie jest teraz a na tej focie jeszcze jakos wyglada..teraz schudla w tzg i wyglada jak anorektyk.

Steczkowska ma idealną figurę jak dla niskiej kobiety. Gdyby miała większy tyłek przy swoim niskim wzroście wyglądałaby przysadziście:) Autorka tym tekstem o anoreksji najzwyczajniej prowokuje, bo nie wierzę, żeby nie wiedziała czym jest i jak wygląda ta choroba:O

Gość collection
a ile ona ma wzrostu?

Gość uiuuiuiiu
STECZKOWSKA MA BARDZO NISKI WZROST . MA 164 CM ALBO MNIEJ NAWET JESLI KLAMIE ZE MA 164 :)

Gość ma 164 cm wzrostu tak jak
mówi widziałam ja na Świdnickiej we Wrocławiu i na taki wzrost wyglądała