Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe pytanie

Fajny perfum..

Polecane posty

Gość małe pytanie

Chciałabym sobie kupic jakis perfum bo mi sie konczy;) ograniczenie 50zł;| cudow za to nie dostane, ale moze ktoras z Was mogłaby doradzic jakis ładny, w miare trwały?:)

Gość Chinka Czikuczikulinka
Nie ma czegoś takiego jak perfum!!!!!!!!!!!!!!!!! Są perfumy

Gość zamow
sobie z avonu litlle black dress ponadczasowe perfumy ktore podobaja sie wiekszosci kobiet i co najwazniejsze mezczyzn naprawde polecam kosztuja 50-55 zl

Gość ciagle pod gorke2
mnie podobaja sie i od lat uzywam Chanel Coco Mademoiselle

Co to jest perfum? :O Fajna perfuma. Fajna kobieta, a nie "fajny kobiet". I bez tekstów, że się czepiam.

Gość a to dobre......._____________
Chinka Czikuczikulinka Nie ma czegoś takiego jak perfum!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Gość zamow
ja tez mam coco mademoiselle i nowe britney spears ktorych nie ma jeszcze w polsce ale ty zamiast sie tak chwalic i byc tak ograniczona to pomoz dziewczynie bo ona nie chce perfumow za 400 zl tylko za 50

Gość ciagle pod gorke2
ah faktycznie przepraszam nie przeczytalam do konca wypowiedzi autorki. i nie pisz ze jestem ograniczona bo inteligencja nie blyszczysz... britnej jest za 50zl hahaah zalosne

Gość ciagle pod gorke2
britney sorki

Gość zamow
faktycznie moze na twojej woisce sa za 50 zl to masz fajnie takie z koziej paly pewnie bo britney najnowszych nie ma w polsce i sa po 250 zl idiotko

Gość spokoj
faktycznie nowych brit nie ma w polsce i sa po 300 zl ale po co te epitety kochane

Gość spokoj
faktycznie nowych brit nie ma w polsce i sa po 300 zl ale po co te epitety kochane ma racje kolexzanka zamow z avonu

Gość ciagle pod gorke2
naucz sie czytac dziecko czas cofnac sie do SZ.P piszesz ze nie mam byc ohraniczona i nie pisac o perfumach za 300zl bo dziewczyna chce jakas za 50zl a sama sie chwalisz ze masz drozsza szkoda czasu na takie puste lale jak ty. buahahahaha

Gość zamow
to ty pierwsza napisalas o coco wiec wybacz dziewczynko za epitety faktycznie przepraszam troche mnie ponioslo :))))

Gość ciagle pod gorke2
mnie z avonu podobaja sie incadesence czy cos takiego nie pamietam jak sie pisze dokladnie calkiem mily zapach Zamow---> coz czasem nerwy ponosza

Gość ghdfssfdfr
mam nowe spears szwagierka przywozla mi je z londynu tam kosztuja 40 funtow ale sa piekne nie wiedzialam ze nie ma ich w kraju a swoja droga coco mam 3 lata i zapach juz troche sie zmienil nie wim czemu moze to wina czasu a te z avonu ma moja mama sa bardzo ladne

Gość ghdfssfdfr
mam nowe spears szwagierka przywozla mi je z londynu tam kosztuja 40 funtow ale sa piekne nie wiedzialam ze nie ma ich w kraju a swoja droga coco mam 3 lata i zapach juz troche sie zmienil nie wim czemu moze to wina czasu a te z avonu ma moja mama sa bardzo ladne

Gość ghdfssfdfr

Gość ghdfssfdfr
incadesensse czy jakos tak sa naprawde ladne ale bardziej chyba delikatne sama nie wiem

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
z reszta nie okreslila jakie chce te perfumy mocne czy delikatne to jak jej mamy pomoc ale w avonie do 50 zl jest bardzo duzy wybor

Gość Taaaka tam
tesori d oriente ambra indiana piekne;]

Gość ale oblesny facet fuuuuuuuuu
perfumy to liczba mnoga a nie zaden rodzaj nijakiczy zenski, sa tylko w liczbie mnogiej - jak drzwi czy spodnie

popieram litle black dress z avonu. moja mama miala. cudowny zapach dosc intensywny zarazem delikatny. trzyma sie bardzo dlugo na skórze:D

Gość co ty wogole gadasz
proponuje zapachy C-thru, wody toaletowe 75 ml za okolo 45-50 zl, 30 ml odpowiednio tansze, polecam szczegolnie wersje Black Diamont, mocne intensywne trwale kobiece namietne :-)

Gość ładne perfUMY
z tanszych to z avonu, pur blanca, perceive i litle black dres. jak zamowisz na allegro to wyjdzie taniej niz w katalogu w promocji!!! nawet jak doliczysz przesylke to bedzie taniej. ja zamowilam odstatnio pur blance za 20 zl i perceive za 32. przesylka 6,50. a w katalogu najtaniej perceive jest za 50 zl a pyr blanca chyba za 35. z drozszych polecam cacharela noa i amor amor. mozesz kupic podruby moze tez beda ladne. ladne sa tez lancoma miracle i calvina claina eternity.