Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko pytanko1234

MOJ MAZ I STERYDY

Polecane posty

Gość pytanko pytanko1234

mam pytanie do kobiet,ale tez wypowiedzi mezczyzn samile widziane... co byscie zrobili gdybyscie u meza znalazly sterydy?maz chodzi regularnie na ilownie i od jakiegos czasu bardzo sie zmienil,zaczelam podejrzewac ze lyka jakies narkotyki,okazalo sie jednak ze sa to sterydy.naczytalam sie ,ze wplywaja na osobowosc,ze czlowiek sie po nich zmienia,staje sie agresywny itp.....co wy na to?

To bardzo niebezpieczne. Ogladalam kiedys film na faktach na ten temat. To niesamowite jak bardzo sterydy wplywaja na osobowosc i zmieniaja czlowieka... Chociaz przypuszczam, ze twoj mąż bedzie twierdzil inaczej. Mój bierze odzywki dla sportowcow i to daje super efekty.

Gość jestes pewna ze to sterydy
???? mozesz podac nazwe tego specyfiku?

Gość italika
3lata temu, kolezanka nie przyszła na absolutorium - mgr - okazało się, ze jej mąż rano się nie obudził - brał sterydy, serce nie wytrzymało - jest młodą wdową:(

Gość pytanko pytanko1234
na odzywki wydaje duzo kasy a do sterydow nigdy sie nie chcial przyznac,choc czesto pytalam o to,klamal.A ostatnio przeczytalam tez o takiej chorobie BIGOREKSJA,na ktora choruja kulturysci,to odmiana anoreksji,jej przeciwnosc...aj juz sama nie wiem coi z tym zrobic

Gość blllleeee
sterydziaze sa wstretni

Gość ostatnio drugi po Pudzianie
strongman na swiecie też sie przekręcił na serducho przez sterydy. z tym nie ma żartów. chyba najmniej poważnym skutkiem ubocznym jest to, że niedługo przestanie mu stawać...

Gość pytanko pytanko1234
no wlasnie nazwy nie znam,widzialam jak w internecie szukal jakis specyfikow,potem przejrzalam i okazalo sie ze to sterydy.wcoraj znalazlam te tabletki bez opakowania,wiem ze bral po pol tabletki,ale uwierzcie ze wiem na 100 proc ze to steryd,za duzo by tu pisac skad wiem ze to wlasnie to ale na 100 prc

Gość italika
pogadaj z męzem albo zostaniesz tez wdowa - serioooooo

Gość pytanko pytanko1234
jak chce sie sterydowac niech robi co chce ale nie za pieniadze,ktore sa nam potrzebne na zycie,na dziecko.Ile takie cos moze kosztowac wiecie moze?

Gość takie dobre rady babuni
tylko kasą się przejmujesz?

Gość pewnie ok. 200zł na to idzie
miesiecznie, jesli bierze niewiele. to gówno jest drogie, jak kazda używka, ktora uzależnia. biznes sie kręci

mojej kolezanki maz tez jechal na sterydach, podupadl na zdrowiu i na dodatek w wieku 30 lat zostal szczerbaty

Gość ...

U mojego męża również znalazłam sterydy, strzykawki. Jestem zagubiona. Od zawsze chodzi na siłownię, bierze odżywki i od jakiegoś czasu widzę w nim ogromną zmianę. Nerwowość, wybuchy agresji, wachania nastroju. Nie wiem co robić... 

Gość gość

poczekaj jeszcze trochę to jego pałka zmięknie jak gąbeczka i będziesz miała w łóżku impotenta.