Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna skarbonka

Jak odzyskac pieniądze od ex?

Polecane posty

Gość naiwna skarbonka

Czy ktoś ma pomysł jak odzyskac pieniądze pożyczone byłemu? Dodam,że kwota nie jest mała.

Gość carlsbeerg
powiedz ze ta sume jest ci naprawde potrzebna, zrobi mu sie glupio i odda

Gość naiwna skarbonka
A jak on nie ma wogóle honoru? A wie,że ja potrzebuje. Przecież nie podaruje mu tyle kasy! Nie jestem bogata i niedużo zarabiam.

Gość Jak rozumiem
on Ci ich nie chce oddać tak? Nie wiem czy w takiej sytuacji jest możliwość odzyskania kasy. To chyba zależy od jego silnej woli, o przecież nie podpisywał Ci nic, że pożyczał.... teraz może się wyprzeć i nic nie zrobisz.

Gość mam ten sam problem
i teraz stwierdzam, że to ja byłam naiwna pożyczając mu kasę bez żadnego pokwitowania. Niestety teraz już nic nie zrobisz, jeśli dobrowolnie nie odda Ci kasy...

Gość naiwna skarbonka
:( i ja tak myślę,że już ich nie odzyskam. Tylko naiwnie się łudzę. To mam nauczkę na całe życie. Jak teraz sobie przypomnę,jak mnie prosił to aż zła na siebie jestem. Ale skąd miałam wiedziec,że tak będzie. To moja ponad dwumiesięczna wypłata,moje oszczędności:( oj głupia ja,głupia

Gość mam ten sam problem
na pocieszenie jedynie mogę Ci powiedzieć, żebyś się cieszyła, że to już Twój EX i nie masz już nic z nim wspólnego. A pieniążki rzecz nabyta - tak myśl, i nie załamuj się. Ja nie mogłam zdzierżyć, że dałam się tak mojemu ex zrobić. Ale już mi przeszło :) Jego tupet tylko o nim świadczy...

Gość naiwna skarbonka
Dzięki za słowa otuchy. Ja też jakoś to przeżyje,choc pieniążków szkoda:(