Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden maly problem

Prossze was o pomoc moje drogie

Polecane posty

Gość taki jeden maly problem

czy to normalne ze wyzywam swoja matke? wstydze sie jej? Nie mowiac o ojcu

Gość jesli ona wyzywa ciebie
to normalne :classic_cool: patolodżi i tyle

Gość mojstarszyzresztaojciec
nie jest wyksztalcony, matka tez nie Ciagle ich wyzywam. Nie ukrywam ze naduzywaja alkoholu. Przyznaje ze sama czasami leje za kolniez. Bardzo trudna sytuacja finanswowa. Czy cos ze mna nie tak ze ich wyzywam?

Gość sama nie moglam ..............
sie wyksztalcic. za duzo nas w domu bylo, wiec z trudem ukonczylam zasadnicza szkole wielozawodowa Jestescie takie pomocne, mozecie powiedziec, czy to normalne ze ich wyzywam?

Gość bardzo was prosze o pomoc
jestescie takie mile, nie wiem co z tym zrobic. starzy pija, ja ich wyzywam, czy to normalne?

Gość co za roznica czy normalne
czy nie. nic tym wyzywaniem nie zyskujesz. oni juz przegrali życie. Ty skup sie na tym, zeby je wygrać. powodzenia 🖐️

Gość serio nie wiem czy to jest
normalne, moj facet z nimi tez leje za kolniez, wtedy wyzywam ich wszystkich, Nie jestem tylko pewna czy to normalne!!!!??? Nieuki cholerne!!!!! Tylko cle dnie pija i leja za kolniez!!!Moge ich wyzywac?

Gość patrzcie kochane moje drogiee
wiem ze teraz leci Isaura na Romantica, ale blagam co z tym zrobic?? Oni pija caly czas, moje kolo z nimi pije. No nie wiem co robic??? cale towarzystwo zalane, sasiedzi slyszeli jak wyzwalam matke od zalanych mord, czy ktos tak ma?

Gość hehe oze zacznijmy od tego
że wylewać za kołnierz nie oznacza pić, wręcz przeciwnie

Gość nie wiem co z tym robic prosz
codziennie ich wyzywam, poza tym nie moge pgoodzic sie z tym ze moj kolo nie poswieca mi 100 procent swojego czasu!!! Dekiel jeden! Przeciez facet musi byc na wylacznosc prawda? Nie wiem czy jak bede tak wyzywac swoja matke to czy da mi na wino jutro??

Gość to jic ze sa nieukami i glabam
kocham ich bardzo. Nie wiem tylko czy to jest normalne wyzywac swoich rodzicow? czy to normalne bic swojego fagasa za to ze nie poswieca mi 100 procentow uwagi??? jak mysliecie???

Gość dzisiiaj to glaba zatluke
za to ze z menelami bedzie chlac, a nie!!! Zbieram sie zeby wyklec matke!! Ta glupia kobieta znow zalana siedzi od rana!!!! czy wy tez tak macie???? Fagas ma byc ze mna, 100 procent czasu!!!Ma ze mna tylko spedzac czasu!!! I powiedzial ze mam za gdube uda!!! Chyba go dzisiaj utluke ide bo powtorki m jak milosc

Gość ale czakam jak mi odpiszecie
bo nie wiem czy dobrze jest wyzywac moja matke czy dobrze robie? babcia mi powiedziala ze zle? moje kolezanki co razem wino pijemy tez wyzywaja swoje matki to chyba norma, co o tym myslicie??

Gość blagam blagam czy jest mila os
ktora powie mi, czy dobrze jest wyzywac rodzicow i fagasa??? tzn faceta?

Gość ide sie zalac z baska
biedna nie miala nic w ustach od miesiaca, szkapisko, zle wyglada. Potem starych powyzywam nieco. Taki mam plan, dobry?

Gość po drodze zabiore kaske
wezmie koscista pod reke, kaska to super laska, robila brzydkie rzeczy wszystkim panom tutaj w zablach, lobuziara jedna, czy kto idzie na wino?