Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę pomóżcieeee

Jak wybielić białe spodnie???

Polecane posty

Gość proszę pomóżcieeee

Jutro mam ważne spotkanie i chciałabym wybielić troche spodnie,znacie jakieś domowe sposoby? Nie stać mnie na drogie wybielacze. Mam w domu wanish i vizir do białego ale one nie wiele dają. Jak macie jakies sposoby to piszcie. Będę bardzo wdzięczna.

Gość zapomoge
domestosem ...wiem ze cuchnie jak diabli ale wybiela namocz na 7 minut (zalezy od materialu).i wypierz by nie smierdzialy .efekt gwarantowany

Gość blllleeee
_charlotta_ jej nick to szczyt bezguscia

nie no super!! nie dość,że w październiku na ważne spotkanie w białych spodniach (pasują raczej do lata) to jeszcze będziesz domestosem cuchnąć Gratuluję pomysłów!!! :O

Gość proszę pomóżcieeee
_Charlotta_ nie pytam sie o zdanie na temat jaki masz gust,bo każdy ma inny. Jak nie chcesz pomóc to sie nie wypowiadaj. Znacie jeszcze jakies sposoby?

Gość proszę pomóżcieeee
nie wiem jak u Ciebie ale u mnie jest słonecznie więc raczej pasuje iść w białych spodnach. A co do domestosu to boje sie próbować bo zapach faktycznie niezbyt.

ja probowalam wybielac domestosem biale ubrania.to nie pomaga !!! a na dodatek ubrania smierdza mimo ze pralam je kilkanascie razy!!lenory i inne plyny nie pomagaja zabic tego smrodu.

Gość zapomoge
tak tylko polecilam bo kiedyz wybielalam .........a tu juz kalabania powstala ja innego sposobu nieznam wiec znikam

Gość proszę pomóżcieeee
ja nie mówie ze to jest zły pomysl,bo moze i wybiela ale do jutra raczej nie pozbęde sie tego smrodu

Gość MadziaNA
Wystarczy, że do białego lnianego woreczka wsadzimy skorupki z kilku jajek, zawiążemy go i upierzemy razem z pościelą, bielizną lub firankami. Całe pranie będzie wybielone jak po użyciu najlepszych wybielaczy