Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa

Flakoniki po perfumach- czy je wyrzucacie...

Polecane posty

Gość jestem ciekawa

...po zużyciu perfum,EDP lub EDT a może zbieracie,kolekjonujecie buteleczki o wyjątkowo ładnych,ciekawych kształtach?

Gość a mnie gobil tabaluga
wyrzucam ale moja kolezanka zbiera :o nie wiem na cholere jej to zasmieca polki

Gość tragikomiczna
zostawiam, kazdy zapach ktorego uzywalam kojarzy mi sie z jakims czasem albo konkretna osoba w zyciu, np pierwsza miloscia, wakacjami... itp itd dlatego je zostawiam, i czasem wspominam

Matko - to ja smieciarnie bym musiala w domu otworzyc :D Po cholere wam to ?

Gość tragikomiczna
przesadzasz z ta smieciarnia ;) mam 23 lata wiec nie zdarzylam jeszcze zuzyc tysiaca flakonikow :) poza tym kupuje markowe perfumy ktore "troche" kosztuja, mam je dlugo a jak sie znudza to zostawiam na pozniej i kupuje nastepne,

i zapewniam Cie ...ze u mnie na polce AKTUALNIE stoi okolo. 5, 6 markowych perfum :P a mam 32 lata wiec sobie mozna policzyc :D

Gość tragikomiczna
jejku, Kayka wierze Ci na slowo ;) nie musisz mnie o niczym zapewniac nie interesuje mnie ile posiadasz "markowych" perfum po prostu dla mnie to nie smieciarnia :) :)

skoro zaznaczylas, ze Ty kuoujesz jedynie markowe to Ci odpowiedzialam :) Ale zdajesz sobie sprawe, ze ta twoja kolekcja bedzie się powieekszac :) ?

Gość billie
ja mam na półce całą masę flakonów... ale to dlatego, że nigdy nie używam cały czas jednych perfum. a ponieważ co chwila dostaję od kogoś nowe, to zbiorek całkiem pokaźny już mam...

Gość tragikomiczna
kayka ja nie zbieram trupich czaszek ;) to tylko flakoniki po perfumach nie rozumiem Twojego zaskoczenia, zdziwienia w domu nie mam smieciarni bo regularnie sprzatam :) :)

rany ... mam prawo nie rozumiec, prawda ? Tak samo bym sie zdziwila gdyby mi ktos powiedzial, ze zbiera puste butelki po coli.

Gość tragikomiczna
kayka nie zbieram buteleczek po perfumach dlatego ze lubie sobie zagracac polki w regale i scierac z nich kurz ale dlatego ze zostaje mi sentyment do zapachu, pisalam wczesniej ze kojarzy mi sie on z jakims wydarzeniem w zyciu, przynosi na mysl wspomnienia... fajnie jest moc do nich wrocic, dla mnie to troche tak jak stary album ze zdjeciami,

ok. Niech bedzie. Ja za stara jestem chyba na zbieranie ... JEsli cos mi sie milo kojarzy to kuouje sobie je ponownie.

Gość jak jest naprawdę ładna
buteleczka to szkoda mi wyrzucić;)

Gość czasem zbieram czasem wywalam

zostawiam je... niektóre flakony to prawdziwe dzieła sztuki. niektórzy zbierają znaczki, wg mnie flakony są jednak piękniejsze :P

Gość JA TEŻ ZOSTAWIAM
niektóre flakony to naprawdę piękne dzieła sztuki:-) Szkoda ich wyrzucać,tym bardziej,ze z kazdym zapchem mam jakieś wpomnienia,chętnie do nich wracam... Jestem zbyt sentymnetalna aby je wyrzucać:-P

Mam je w kartonie na strychu.:P Przywiązuję się do rzeczy. Nie mam w domu graciarni, ale wiele rzeczy wkładam do kartonów, wynoszę na strych albo do piwnicy i potem się okazuje, że sporo z tych rzeczy się przydaje np. stare czasopisma, flakony po perfumach, opakowania po balsamach, które swego czasu kolekcjonowałam.:) Nie potrafiłabym wyrzucić flakonu po perfumach, które kosztowały kilka stów.

Moja babcia nigdy nie wyrzuca flakonikow po perfumach, wszystkie puste buteleczki wklada do szafy z ubraniami i posciela, ma cala kolekcje flakonikow, i uwielbia ten staroswiecki aromat ubran z mieszanka roznych nut zapachowych z otwartych buteleczek.