Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

yasminelle czy moze cyprest?poradzcie bo juz sama nie wiem...

Polecane posty

wczoraj ginek.przepisal mi yasminelle ,mam torbiele na jajnikach i to na nie ma byc.ale slyszalam ze tradzik od tego sie pojawia a nie chce zeby mnie obsypalo bo mam tendencje do tradziku i troszke wloskow mam za duzo.moze powinnam powiedziec lekarzowi zeby zmienic na cyprest?

Gość csi krakow
moze cilest ?

nie nie,nie cilest,moja kolezanka wlasnie cyprest ma,i one sa typowo na cere.no i tak sie zastanawiam bo sporo osob narzeka na yasminelle ze cera bardzo sie pogarsza

bo chodzi o to zeby te torbiele zaleczyc,a ze mam tez problemy z tyciem to lekarz yasminelle przepisal bo nie zatrzymuja wody w organizmie,i z tego wszystkiego zapomnialam wspomniec ze mam problem z przyszczykami,mam 2 cykle je brac i potem do kontroli czy torbiele zniknely.wiec sama nie wiem czy najpierw sprobowac yasminelle i poczekac te 2 cykle i wtedy dopiero zdecydowac czy zmienic...

dodam ze cyprest jest podobno odpowienikiem diane.nie chodzi mi juz nawet o to ze ten cyprest jest tanszy od yasminelle tylko nie chce zeby mnie wysypalo na twarzy.ale z drugeij str chodzi zeby mojej jajniki sie uspokoily wiec jest potrzebna antykoncepcja.a ten cyprest to jest bardziej lecniczy i przy okazji antykoncepcyjny....jak myslicie,bo naprawde nie wiem

Gość marceliona
o tym yasminelle czytalam ze pryszcze wyłażą