MaRcYcHa 0 Napisano Październik 9, 2007 wczoraj ginek.przepisal mi yasminelle ,mam torbiele na jajnikach i to na nie ma byc.ale slyszalam ze tradzik od tego sie pojawia a nie chce zeby mnie obsypalo bo mam tendencje do tradziku i troszke wloskow mam za duzo.moze powinnam powiedziec lekarzowi zeby zmienic na cyprest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość csi krakow Napisano Październik 9, 2007 moze cilest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Październik 9, 2007 nie nie,nie cilest,moja kolezanka wlasnie cyprest ma,i one sa typowo na cere.no i tak sie zastanawiam bo sporo osob narzeka na yasminelle ze cera bardzo sie pogarsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Październik 9, 2007 bo chodzi o to zeby te torbiele zaleczyc,a ze mam tez problemy z tyciem to lekarz yasminelle przepisal bo nie zatrzymuja wody w organizmie,i z tego wszystkiego zapomnialam wspomniec ze mam problem z przyszczykami,mam 2 cykle je brac i potem do kontroli czy torbiele zniknely.wiec sama nie wiem czy najpierw sprobowac yasminelle i poczekac te 2 cykle i wtedy dopiero zdecydowac czy zmienic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Październik 9, 2007 dodam ze cyprest jest podobno odpowienikiem diane.nie chodzi mi juz nawet o to ze ten cyprest jest tanszy od yasminelle tylko nie chce zeby mnie wysypalo na twarzy.ale z drugeij str chodzi zeby mojej jajniki sie uspokoily wiec jest potrzebna antykoncepcja.a ten cyprest to jest bardziej lecniczy i przy okazji antykoncepcyjny....jak myslicie,bo naprawde nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marceliona Napisano Październik 9, 2007 o tym yasminelle czytalam ze pryszcze wyłażą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość newage22 Napisano Październik 9, 2007 http://macknop.act4trees.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach