Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia wandzia

W jakim wieku pojawiaja sie pierwsze zmarszczki??

Polecane posty

Gość andzia wandzia
Mam 22 lata i albo mi sie wydaje albo ...juz sa czolo oczy???Ale czy to nie zawczesnie na kremy?

Gość
ja mam 25 i zaczynają mi się robić kurze łapki wokół oczu - za dużo się śmieję, nie powinnam :)

ja mam 29 i cholera czasami ni emoge patrzec w lustro,...jak temu zaradzic VICHY?

W niedziele mam 25 lat i mam tylko jedną zmarszczkę na czole bo cały czas marszczę je :O Koło oczu nie mam ani jednej :P Pocieszam sie, że tą na czole zawsze można zatuszować grzywką :classic_cool:

Po 20 można już używać kremu pod oczy, bo tam skóra najdelikatniejsza, a najbardziej naciągana. Ja mam 25 i od pół roku używam pod oczy.

też mam 25 lat i od wczoraj zerkam w lustro niepocieszona --> wokół oczu kurze łapki i krechy na szyi :o

Gość to od fajek

Podobno jak sie wykona mine 3000 razy to zostaje zmarszczka... :O Poza tym podobno nie warto zbyt wczesnie uzywac kremow pod oczy, bo rozleniwiaja skore. Ale ja tam nie wiem.

Gość fhfhf
okolo 25 roku zycia! ja od 18 uzywam kremow przeciwzmarszczkowych...moja siostra ma wiecej zmarszczek ode mnie a ma 20 lat . ja nic nie mam a mam 23

Gość
a wokół oczu można zatuszować okularami :p

Gość Marlena12
Po 23 roku życia; niestety

Gość etty
Zalezy komu... ja mam 20 lat, wiec jeszcze nie mam. Moja kolezanka 23 i ma straszne, a kumpela 33 i dopiero zaczynaja sie jej pojawiac. Tylko ta pierwsza pali i sie maluje, druga nie

Gość krem przeciwzmarszczowy
to tylko jedno z wielu określeń kremów do twarzy. W założeniu każdy ma opóźniać powstawanie zmarszczek ale wymyślili sobie, że tak będą się lepiej sprzedawać. A krem powinien po prosu być dobrany do potrzeb skóry, nieważne czy ma w nazwie przeciwzmarszczkowy czy inny

Gość flakiem wstuł
nie palić nie pić nie tapetować twarzy i dużo spać,kremy przeciwzmarszczkowe profilaktycznie po 20 roku życia,a wszystko zależy też od genów.Ale spokojnie,zawsze jest botox,laser

Gość wszystko genetyka
mam 37 lat i żadnych zmarszczek, policzki mi trochę zwiędły i opadły

Gość jagryzka
mam 40 lat i zadnych zmarszczek dzieki wizytom u doktora Widerkiewicza w warszawskim gabinecie Esmediqua

Gość karaboteks
Bio-serum relaksujące HB, używane systematycznie - kosmetyk naturalny, powinien poprawić napięcie, jak również ogólnie doprowadzić do tego, że skóra będzie wyglądała dużo lepiej. Te pierwsze ślady zostaną wyeliminowane.

Gość gość
Jam jestem facetem, mam 25 wiosen, nie palę, rzadko piję a już mam pod oczami i na czole