Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2007 ... jakie to... mocne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renka* 0 Napisano Październik 9, 2007 Raczej ładniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 myślisz...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stonka_a 0 Napisano Październik 10, 2007 A jak się flirtuje ze swoim facetem? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kotek mruczek Napisano Październik 10, 2007 oj widze , że ktoś wczoraj film oglądał :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 no właśnie to tekst z filmu i tak mnie zainspirował... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarkastyczna cyniczka 0 Napisano Październik 10, 2007 Dobry film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kotek mruczek Napisano Październik 10, 2007 dawno się tak nie śmiałam akcja u mnichów mnie powaliła na kolana :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tacomanadzieje 0 Napisano Październik 10, 2007 Flirt to niewinny kuzyn zdrady taki prawiczek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kotek mruczek Napisano Październik 10, 2007 :D:D:D:D tylko , że biedny prawiczek często traci swą cnote :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tacomanadzieje 0 Napisano Październik 10, 2007 no kotku kochany jak się rozwinie to hoho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach