Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Pozdrawiam Was ludziska

Polecane posty

Gość no cóż jak widać
niestety kropeczka tego nie kuma zgredzie :O

olanie ciepłym moczem :D więc zrób to .kropeczko bo szkoda Twoich paluszków na dyskurs z nimi :D

tigruniu czy mam uważać Twoje pojawienie się za zawieszenie broni i zakopanie topora wojennego ?? :D

.kropeczko ,z którego tylko chcesz :D sprawdź,zobaczysz że działa i to jeszcze jak skutecznie :D

jesli chodzi o Twoje pytanie ..... xzyzed dialog polega na opiniach ludzi różnego patrzenia na świat , bez oblg , z szacunkiem dla drugiego człowieka i jego opini .... tak to jest zawieszenie broni ... ale pamietaj , mam swoje zdanie i bede je bronic ... niezależnie od tego jak inni na to patrzą ,. dziekuje ,.

Gość CZY TO TA SAMA TIGRA
KTORA CIE USMIERCILA?

Tigra. fajnie to napisalas, lubie ludzi ktorzy maja wlasne zdanie na kazdy temat i nie obrazaja innych;) a teraz zmykam pod kolderke chorowac dalej :( kurcze mam dosyc:( To do milego;) Xyzed i Tigra. dbajcie o topik. wpadne tu jeszcze;)

tak to sama Tigra .... ale inna .... nie.. nie dalej jestem bardzo konserwatywna , jesli chodzi Tobie o tematy ,, bolące ,, ze tak powiem , a tak w ogóle to dlaczgo sie nie przedstawisz ,. ? tylko piszesz na pomarańczowo.... czyzby następny zgniły pomarańczek ... bez urazy ..

Kropeczko .... dużo zdrowia życze .... a tak na marginesie ... najlepsze lekarstwo to ... hujopirynka ... sprwdzone,.

tigra no i chyba po raz pierwszy nie mam odmiennego zdania co do tego najlepszego lekarstwa ;) dobre :D :D :D

Fajne jest to ,że pojawia się stara gwardia :) lete w trójkę od poniedziałku?? Czy ja dobrze kimam ???? :D

xyzed- dobrze dpbrze :) :) jestem cała uchachana :) choc licho nie spi i wydzwania :( ale trzymam sie dzielnie. Czas pokaze jak sie to ułozy tak naprawdę i juz na zawsze :)

Gość phi fiu fiu
pozdrawiam:) Kotek tak naprawde to nie wiem kim jestes? daj jakis znak ;)

Gość wsciekla pomaranczka
Phi fiu fiu-->hihi kotek to na milosci:D:D

Gość phi fiu fiu
wsciekla:D:D:D Tacoma🌼