Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dal76

jak odzyskać radość życia ?

Polecane posty

gdy pokoleji wszystkie autorytety i ideały w które wierzyło sie tyle lat upadają ? jak żyć gdy wokoło same brednie i kłamstwa ? jak żyć gdy kobieta w którą sie wierzyło i ufało okazuje sie być \"złą kobieta\" ?

Gość nie chce być rozsądna
wyrzuć złe emocje, przejdz , catharsis i zacznij od nowa zacznij nowa kartke powodzenia

Wiecej konkretów: wydawało mi sie że mam w zyciu wszystko: dom, rodzine, dobra prace. Pewnego dnia okazało sie ze to wszystko jest marnościai i ulotne. CO mi po pracy, pieniądzach, wiedzy, gdy nie mam tego co najwaznjiejsze: milosci. zaufania, wiary w ludzi i kolorowe dni.

Gość ccccccccccccc
A masz oprócz tego jakieś prawdziwe problemy?

CZy problem bytu egzystencjalnego nie jest prawdziwym problemem ? Depresja doprowadziła mnie do tego, ze w sobote wyjezdzam do sanatorium....choc mam dopiero/ juz 31 lat.

Gość jakaż perwersja
[Widocznie jesteś pierdołowatą ciotą] ----cudownie trafna diagnoza :D :D :D typowy skurwiel, jesteś nieziemskim skurwielem :D

teraz wpadną wszystkie babki z forum i będą goscia bronic... bo on taki wrażliwy i taki głęboki.. a w realu przed takim smętkiem filozofem, pozostającym w stanie permanentnego focha i przeżywającego katusze egzystencjalnego cierpienia - czmychałyby gdzie pieprz rośnie

Drodzy Panowie komiczne i typowy skurwiel, nie zamierzam nikogo bronić, znam Wasze poglądy na temat uogólniania wypowiedzi z uwagi na specyfikę forum, ale chciałabym Was prosić o nie klasyfikowanie według ogólników osób naprawdę chorych. Depresja jest ciężką chorobą. Wiem, co mówię. Tylko tyle. I nie będę się z Wami kłócić, bo nie o to chodzi. Tylko Was proszę. Mam nadzieję, że zrozumiecie. Pozdrawiam. Do Autora - nie wiem... Nie potrafię pomóc, ale skoro jesteś pod opieką specjalistów, to mam nadzieję, że się uda. Powodzenia!