Gość wyzwolona_pogodna_anka Napisano Październik 10, 2007 z tym okresem to nie przesadzajcie zakonnice mają siłą woli bardzo skąpe okresy, dwa-trzy razy w roku, to kwestia determinacji i wytrenowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe co one tam jadły Napisano Październik 10, 2007 nio wczoraj jak oglądałam uwagę reporterka obserwowała budynek..jacyś faceci wyłonili się z lasku i z tekstem że to teren prywatny..oni też musieli być w to wszystko zamieszani! Przecież tak bezpłatnie by nie pilnowali, musieli mieć coś z tego...wszystko to wielka tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Październik 10, 2007 ja też tak chce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe co one tam jadły Napisano Październik 10, 2007 godz. 10:38 W jednym z pokojów policja znalazła kobietę z 8 - miesięcznym dzieckiem na ręku. W pokoju wisiały pieluchy. Na polecenie komornika policja sprowadzi siostry na dół budynku i zaprowadzi do autobusu. godz. 10:40 Dziecko wygląda na zdrowe. Nie wiadomo, czy jego matka to była zakonnica. Nie miała na sobie habitu. Karetka zabiera ją i dziecko do szpitala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Październik 10, 2007 policjanci wyprowadzaja betanki, w jednym z pomieszczen byla kobieta z 8 miesiecznym dzieckiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe co one tam jadły Napisano Październik 10, 2007 no to się zaczyna !!! widzę że lusi i pijawka nie przesadzały z seksem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Październik 10, 2007 ciekawe-> bylas szybsza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe co one tam jadły Napisano Październik 10, 2007 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe co one tam jadły Napisano Październik 10, 2007 godz. 10:45 Według informacji od Janusza Wójtowicza, rzecznika KWP w Lublinie, byłe siostry wprawdzie nie stawiają oporu, ale opuszczają dom niechętnie. Mówią do policjantów podniesionym głosem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nono nono Napisano Październik 10, 2007 o kuźwa jedna urodziła:Dczyżby dziecka zakonnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 nie jest to dziecko zakonnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 zakonnika też nie :( szkoda... jego wyprowadzili w kajdankach bo agresora miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Październik 10, 2007 Kobieta przybyła około dwa miesiące temu wraz z mężem do zakonu. Swoją drogą dziwna kobieta, wiedząc, że ma być taka eksmisja, i jeszcze na dodatek takie akcje w klasztorze. Jak dla mnie to bez sensu, stresować siebie i dziecko i wogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skąd wiesz Napisano Październik 10, 2007 że przybyła 2 miesiące temu? gdziue to wyczytałas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 mówili o tym przed chwilą dlaczego tak wolno je wyprowadzają? ja nie mam czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Październik 10, 2007 Przed chwilą o tym mówili na tvn 24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Październik 10, 2007 To jest wiadomość z gazeta.pl godz. 11:55 Mariusz Sokołowski z KGP poinformował kilka minut temu, że dziecko, które znaleziono w klasztorze ma dwa miesiące. Przyjechało do domu betanek z rodzicami kilka tygodni temu. Ojciec dziecka jest prawdopodobnie krewnym jednej z byłych betanek Link http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4563563.html?skad=rss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skąd wiesz Napisano Październik 10, 2007 skoro nie jest to dziecko żadnej z zakonnic to już nie będzie sensacji!no chyba że jest jeszcze coś czego nie wiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Październik 10, 2007 Jak będą chcieli to sensacje znajdą, a myślę, że w tym temacie będzie jeszcze wiele takowych sensacji/sensacyjek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daletka Napisano Październik 10, 2007 jest sensacja! dziecko to chłopiec płci męskiej i ma OBRZEZANEGO PENISA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach