ill_ 2 Napisano Październik 10, 2007 Łoo ja wczoraj w Uwadze widzialam zeznania bylej siostry i miala taki zmutowany glos zeby jej nikt nie poznal :P cos nawijala o siostrze Jadwidze ze kazala cos robic, ze sekte tworzyla. I co, chca je stamtad wyrzucic bo nie chcialy uslugiwac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość breen Napisano Październik 10, 2007 Modlą się do ducha świętego podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chociaż jeden dobry uczynek 0 Napisano Październik 10, 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4563563.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 ten franciszkanin się kładł na zakonnicach!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość breen Napisano Październik 10, 2007 kładł się w zbożnych celach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zostanę księdzem Napisano Październik 10, 2007 wyjda z dyskami twardymi pełnymi podszywów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chociaż jeden dobry uczynek 0 Napisano Październik 10, 2007 godz. 9:57 W pomieszczeniu na górze domu policja znalazła grupę sióstr wraz z byłym franciszkaninem Romanem Komaryczko. Siedzą na podłodze, śpiewają i grają na gitarze. godz. 9:52 Nie widać, żeby dom opuściła choćby jedna siostra. Nie słychać żadnych odgłosów z wewnątrz domu. Z kolei na zewnątrz stoi już naprawdę gęsty tłum gapiów. Ludzie przyszli zobaczyć eksmisję nawet z małymi dziećmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 a niech sobie na koniec pośpiewają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na żywo Napisano Październik 10, 2007 Właśnie z nieba wychyliła się postać, która oświadczyła, ze pomimo podobieństw nie jest Panem Bogiem a jedynie Banem Pogiem (Lem jednak miał rację!) i nic w tej, przedmiotowej sprawie nie może zrobić. Reszty wypowiedzi nie przytoczymy bo miała charakter wysoce niemerytoryczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na żywo Napisano Październik 10, 2007 Jeju! Ale ładnie śpiewają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 :D seksualne rytuały jednak były... aż się podnieciłam na tę wieść ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na żywo Napisano Październik 10, 2007 Wielki Ban da im Wielkiego Bana za podszywanie się pod zakonnice przez dwa lata a księdzu za podszywanie się pod Casanovę tudzież don Juana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 ...są uśmiechnięte...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 już są po ;) i sobie śpiewają... mogliby wreszcie coś zrobić bo mnie już nosi z nerwów :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Październik 10, 2007 dzisia w Uwadze ma o tym byc, mama nadzieje ze wykurzą stamtąd ten burdel jaki tam zapewne jest:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Październik 10, 2007 jeśli ktos ma TVP 3 to zycze milego ogladania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Październik 10, 2007 Pijawko wstydz sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frk-0999 Napisano Październik 10, 2007 I komu to przeszkadzało..? Zawsze gdy przejazdem bywałem w tym uroczym mieście, podszywałem się pod ekskomunikowanego księdza i znajdowałem gościnę pod dachami klasztoru i w czułych objęciach sióstr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 mgła opadła... lepsza widoczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 :D przeczytałam: zasłona dymana :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rty rty Napisano Październik 10, 2007 Dobrze, że od 1 października można tu edytowac posty, uff :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe co one tam jadły Napisano Październik 10, 2007 skąd miały jedzenie, i kase na jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 ludzie im przerzucali reklamówki z jedzeniem przez płot... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe co one tam jadły Napisano Październik 10, 2007 ale skoro tam jest ok 90 to ile musieli reklamówek przerzucić, no chyba że siostra się skurczyły żołądki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe co one tam jadły Napisano Październik 10, 2007 no nie wiem..a środki czystości, taki osobiste np. podpaski..no kurcze przecież zakonnice też mają okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe co one tam jadły Napisano Październik 10, 2007 myślę że one albo któraś z nich prawdopodobnie siostra Jadwiga wychodziła w nocy na zakupy np. do tesco w końcu cało dobowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Październik 10, 2007 napewno byli ludzie ktorzy im to dostarczali, byl kiedys wywiad z takim facetem ktory do nich jezdzil i zawozil im jedzenie, nie pamietam co dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 dwa lata ktoś im musiał dostarczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ale za jedzenie trzeba Napisano Październik 10, 2007 placić - skąd miały pieniadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juan de Klitoris Napisano Październik 10, 2007 Wylizałem jes wszystkie :) w jedną noc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach