Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 ...wkroczyli do klasztoru w Kazimierzu Dolnym akcja zapierająca dech.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakaż perwersja Napisano Październik 10, 2007 chłopcy z dużymi pałami w żeńskim klasztorze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 :D siłą będą wzięte...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorsz o smaku kiwi Napisano Październik 10, 2007 podobno znaleźli tam jeden pokój, w którym stały włączone komputery ze stroną startową "kafeteria.pl" a obok na stołach leżały grube księgi m.in. "Jak zostać podszywaczem w weekend"," Letnia Akademia Podszywu" i "Nie tylko gęsiwo - czyli jak podszywać się oryginalnie". :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Październik 10, 2007 Będą dzielnie się opierać ma sie rozumieć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 tvn24 mgliście i słabo widać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakaż perwersja Napisano Październik 10, 2007 dorsz o smaku kiwi------> celne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 pijawko :) zatem będę relacjonować na zywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chociaż jeden dobry uczynek 0 Napisano Październik 10, 2007 Ja tez jestem w pracy i nie mogę oglądać...Lusesita pisz nam wszystko co ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 64 betanki i....JEDEN facet :D zabarykadowani w środku... czekamy w napięciu na dalszy rozwój sytuacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chociaż jeden dobry uczynek 0 Napisano Październik 10, 2007 wczoraj w uwadze mówili o 90 osobach zamkniętych w klasztorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Solidarity. Napisano Październik 10, 2007 Mnie tylko tego przełożonego betanek szkoda Taki harem chłopina straci , nawet szejkowie arabscy nie maja tylu żon wiekszość z betanek to mlode laski :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 właściwie to nikt nie wie ile tam jest osób... a jak oni coś sobie zrobili? w końcu mówili coś o sekcie...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zostanę księdzem Napisano Październik 10, 2007 :) tyle betanek się marnuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ccccccccccccc Napisano Październik 10, 2007 A tak właściwie to czemu wywalają te betanki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zostanę księdzem Napisano Październik 10, 2007 bo się podszywały na kafeterii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 już betankami nie są, zostały wyklęte :O zajmowały klasztor bezprawnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wywalą je Napisano Październik 10, 2007 bo sprzedały sie Diabłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zostanę księdzem Napisano Październik 10, 2007 wyklęto je za podszywanie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 myślicie że uprawiały tam wyuzdany seks? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ccccccccccccc Napisano Październik 10, 2007 Podobno głównym zadaniem zakonu betanek jest pomaganie księżom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość franciszkanin Roman Komaryczko Napisano Październik 10, 2007 to ich guru - sam by nie dał rady obsłużyć wszystkich, pewnie wybierał te ładniejsze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Październik 10, 2007 A ja sie dalej probuje dowiedziec o co tam poszlo i szlag mnie jasny trafia, bo zdazylam tylko zakumac ze jakiejs Jadwidze sie Jezus ukazywal i Uwaga sie skonczyla Kto mi stresci temat? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 kręcą się wokół klasztoru... nawet negocjatorzy są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chociaż jeden dobry uczynek 0 Napisano Październik 10, 2007 ślusarz otworzył drzwi bo dobrowolnie nie otworzyły to czytam na onecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość breen Napisano Październik 10, 2007 Dziwna ta sprawa, podobno chcą je wywalić bo zamiast pomagać kapłanom (głowne zadanie betanek) zmienili się w zakon kontemplacyjny. I za to chcą je wywalić? że zamiast sprzątać po parafiach wolą siedzieć w swoim klasztorze i sie modlić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 zaczęło się od usunięcia krnąbrnej przełozonej betanek... to trwało 2 lata :D o psia mać! nie było na nich mocnych ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chociaż jeden dobry uczynek 0 Napisano Październik 10, 2007 heh dzwoniłam do domku, są negocjacje ale nic na razie się nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2007 one mają swojego boga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach