Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość habibi_iva

muzułmanin

Polecane posty

KUCUKBALU jakos właśnie wcale nie widzi mi się zeby tak różowo było... ja w ogole sie do Ciebie nie zwracam i w zaden sposob Cie nie obrazam, a Ty wpadasz w jakąś histerie... rzucasz sie, obrazasz mnie pomimo iz kilkukrotnie podreślałem iż zdaje sobie sprawe, ze nie wszyscy są tacy... strasznie agresywna jestes jak na tak szczesliwą żone

Gość PrzeciwZawsze
kazdy ma ciebie gdziesz.. Sama zapraszasz klopot, jakie inne biale kobiety w Europie tak postepuja, szkoda juz slow. Rob co chcesz, nikogo to nie obchodzi, ale nie spodziewaj ze inny ludzie zakceptuja Ciebie. Nikt juz nie chce o was slyszec juz, z muzelmanem, daj juz nam spokoj.

Gość zasciankowa polska nasza

chelsea nie zastanwiaj sie nad zrozumieniem niestety polska to zabita dechami postkomunistyczna kraina, wstyd mi za nasz narod i caly ten rasizm :( szkoda slow

niestety sa o wiele bardziej tolerancyjni niz polacy! o polakach opinia tu gdzie mieszkam jest koszmarna wiec sie tak nie pocieszaj

pewnie jeszcze ją potwierdzasz... tak to jest - jak Polak wyjedzie to zaraz pluje na swoich :) a muzułmanie są gościnni... odwiedzają rózne kraje, różne fajne bąbki zostawiaja gdzieniegdzie... a skoro sie juz tak na opinii opierasz, to gorszej niz muzułmanie nie ma nikt nie swiecie...

a po co w ogole kogos krytykowac, muzulmanin, polak, niemiec - po co sie wywyzszasz, to ze jakis psychol podklada bombe tzn ze wszyscy sa tacy sami i niewinni ludzi sa obrazani? To ze niekotrzy polacy leja swoje zony (co wiadomo nie od dzis) i chleja, kradna, kretacza, lapuwkarze itd tzn ze wszyscy sa tacy? nie! W kazdym narodzie sa normalni ludzi i ci zli a rowniez posredni, wiec przestan patrzec na swiat w czarno bialych barwach! Jest duzo wiecej kolorow! I nie wypowiadaj sie na temat jesli nie masz osobiscie doczynienia z muzulmanami. A poza tym nie mieszaj Turka z Arabem bo to dwie rozne rzeczy!

ja wiem, ze to dwie rozne rzeczy.... ale to Ty pierwsza zaczelas mnie atakowac... zreszta nie zauwazylas, ze wyznawcy innych religii i nacji nie organizują na masową skale zamachów? Poza jakimis lewackimi bojówkami w Aeryce płd i Azji nikt wiecej nie zasłynął jako terrorysci... wiec moze jednak z tą religia jest faktycznie coś nie halo?

Gość habibi_iva
ale zadyma się zrobiła na topiku:-)

Gość PrzeciwZawsze
KUCUKBALU, Przestan mowic mi o rasizm, ja nawet juz nie mieszkam w polsce od dobre kilka lat. I mieszkam w Londynie gdzie jest mieszanina ludzi jak w Polsce nigdzie nie ma i mam nadzieje ze nie bedzie bo to jest jeden wielki balagan, nie zdajesz sobie sprawe z tego. Jako poczatek to przeczytaj http://wiadomosci.onet.pl/1442125,2678,kioskart.html dziszaj wyszlo, i ten artykul to jest nawet polowe tego co tu sie dzieje. ZAOWAZ, Murzyn Hindusa nie lubi, Hindus Murzyna nie lubi, Arab Hindusa nie lubi itd i wszystko jest w porzadku A jak bialy kogos nie lubi to jest krzyk rasizm, i dodam ani Hindus, Arab, Murzyn czy jakies inne nie lubia nas - tzn Bialych - to gdzie jest twoj rasizm. Ale was lubia bo dajecie im co chca od kobiety i nic innego. Ciekawe inne biale kobiety o tym wiedza i z daleka od takich a Polki to im laske robia....

Gość puszczalskie kebabiary

Gość PrzeciwZawsze
Chyba ta cala sytuacja to jest przerazajaca jak do mnie to jakis czarnuch czy Arab odzywa sie "Pieprzony Polak" a dla dziewczyn z Polski to szpiewa do ucha bo jemu chodzi o jedno. A nasze dziewczyny chetnie im dawaja :(

I nie zauwazylam tego bo nie zapuszczam sie w brudne niebezpieczne dzielnice tylko mieszkam i pracuje w pierwszej strefie! Mowisz tu o jakis niewyksztalconych prostakach - w kazdym miescie na swiecie jest ich pelno. Kolorowi ludzie na poziomie tak sie nie zachowuja a hooligani zyja wszedzie niezaleznie od polozenia geograficznego. Wiec nie wsadzaj wszytkich do jednego wora!!!

Boze ludzie...tu nie chodzi o rasizm a raczej o prawde stara jak swiat, ze nic nie bierze sie z nikad. Jesli taka opinia istnieje to znaczy, ze niestety w wiekszosci przypadkow muzulmanin tlucze i nie szanuje swojej kobiety. Dlaczego Francuzi nie maja takiej opinii? Bo nie tluka swoich zon i je szanuja (zdarzaja sie wyjatki jakiejs patologii, ale na tle calego narodu to raczej nikly procent). Nikt sobie nie wymyslil tych historii i wiekszosci jest to prawda. Ja sie nie wypowiadam ani \'\'za\'\' ani \'\'preciw\'\' zwiazkom z muzulmaninami. Mialam kiedys historie, ze zonaty Turek w zasadzie po tygodniu znajomosci obiecywal zlote gory, mercedesa i wille na curacao. Byl potwornie zakochany we mnie. Tylko ja niestety jestem za stara na takie bajki...kiedy zostal odtracony nagle z dnia na dzien sie odkochal...dziwne co?

Tak jak pisałem - znam jednego Araba, jest naprawde spoko, nie jest wzroem rligijnosci wiec na piwko z nim czasem skocze... żony nie bije, w ogole jest europejczykiem bardziej niz niejeden z Polakow... ale pozostali z kótrymi mialem stycznosc to :( tragedia... Turcy, ktorych miałem nieszczescie obsługiwac, to troche lepszy srot - co prawda kombinatorzy straszni, kłamali i tylko patrzyli jak to kogos na kase wydymac, ale nie taka dzicz jak Arabowie...

Gość PrzeciwZawsze
KUCUKBALU " I nie zauwazylam tego bo nie zapuszczam sie w brudne niebezpieczne dzielnice tylko mieszkam i pracuje w pierwszej strefie! " Slabo znasz kulture tu. I nie mow mi o pierwszej strefie, bo w pierwszej strefie sa naj bogatsze i naj biedniejsze dzielnice. A w 2 / 3 / 4 strefie tez sie znajduja bogate dzielnice. Przyznaj ze Anglicy sa bardzo skryte i jak z prawdziwym Anglikiem porozmawiasz to nie nawidza cudzoziemcow z poza Europa, nas to toleruja jeszcze. Teraz jak jestes w Londynie to wiesz o czym mowilem i jestem pewny teraz ze albo nie rozumiesz situacji albo wiesz o co chodzi i chcesz ludziom tu wmusic jakies bledne swoje politiczne zdanie.

PrzeciwZawsze jest kolejnym facetem,którego boli,że my białe kobiety wchodzimy w związki z arabami czy turkami a on biedaczek pewnie co wieczór sam ścieli łóżeczko i dlatego teraz wylewa na nas tą czare goryczy

Gość PrzeciwZawsze
chelsea_07, Wcale nie jestem sam. Ale przyznaje sie ze to mnie boli. Boli mnie bo znam tych ludzi dobrze, i znam ich gre. Tak boli to ze Polki lataja na takich z blednego powodu. Tyle macie w sobie a nawet zamiast szukac jakiegos lepszego, (wcale nie musi byc polakiem) to jestescie z naj gorszymy typami ktore nikt inny nawet nie chce. To juz sie robi tutaj zart miedzy anglikami ze jak biala kobieta chodzi z Arabem (dla Anglikow nie rozni sie Arab, Turek..) to jest Polka. Was sie nie da przekonac za nic. Ciekawe ze inne biale dziewczyny nie zachowuja sie tak.

Gość PrzeciwZawsze
Chelsea, nie mow "my białe kobiety", bo to nie jest my biale tylko "Pewen Typ Polki" Roznisz sie i to bardzo od innych bialych kobiet, nawet nie wiesz :(

rozumiem Cię. Mój Turek sam mówi,ze Polki to łatwe kobiety, ciemna skóra i fajny samochód to wystarczy żeby ją mieć. Z każdą przeżył tylko seksprzygode a ze mna jest na dłuzej. Nie poszłam z nim od razu do łóżka. Poznawalismy sie i musiałam sie do niego przekonać. I przez ten cały czas nic mnie od niego złego nie spotkało. Więc może nie wszystkie polki to kurwy i nie wszyscy turasy to typy spod ciemnej gwiazdy.

zaczynasz mnie wkurzać i obrazać. Niczym sie nie róznie od innych białych. Byłam na wakacje w Norwegii. W życiu nie widziałam tylu mieszanych związków. Nie jestem smarkulą robiacą laske w kibelku na dyskotece. Nie jestem z nim od tygodnia. Mi jest z nim dobrze i wara ode mnie

a to,ze jest pełno dziewczyn gotowych na seks za jednego drinka to owszem , dlatego czasami mi wstyd, ze jestem Polka jak widze co wyprawiają. Nie pakuj wszystkich do jednego wora

Gość looondonuk
Przeciw zawsze - musze sie wtracic - chociaz nie jestem w zwiazku z muzulmaninem ani muzulmanka ale mieszkam w Anglii. Twoje wypowiedzi mowia same za siebie - jestes sam tym najgorszym typem - prostakiem, ktory daje przyklad polsce na wyspach. Skoro masz tak okropne doswiadczenia to widocznie obracasz sie w bardzo zlym towarzystwie! Nic nie mam do arabow turkow i innym nie spotkalem sie z zadna przykroscia z ich strony. Pracuje nawet ze mna kilku! Jestem w duzej firmie gdzie jest ogromna mieszanka ludzi z calego swiata.Mam w nich wielu przyjaciol! A jestem tu od 10 lat Znam rozwniez angielki, ktore sa w zwiazkach z muzulmanami jak rowniez niemki. Zachowujesz sie czlowieku bardzo prostacko i twoja wypowidz mowi sama za siebie! Kurs wychowania by sie przydal