Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość habibi_iva

muzułmanin

Polecane posty

no cóż...to swiadczy tylko o was Polaczki bez temperamentu, bez kasy i bez szacunku dla kobiety. Ja w swoim zwiazku jezeli bym chciała to nie musze pracować. Zarobione pieniadze są tylko moje. Którego z was krzykaczy byłoby na to stać. Słucham

moze mój ton nie był zbyt kulturalny ale chciałam Wam tylko doruwnać Panowie. Który pierwszy napisał o idiotkach dajacych dupy - to wg ciebie jest OK???

nie rozśmieszaj mnie chelsea... właśnie się przyznałas, ze puszczasz sie z kebabem dla kasy :) ja zarabiam duzo, na polskie warunki nawet bardzo duzo... i nigdy bym nie pozwolił, by kobieta nie pracowała... wlasnie dlatego, by nie złapac takiej baby jak chelsea

dorównać a nie doruwnać - musze sie poprawić, bo zaraz którys z kulturalnych panów nazwie mnie niedouczoną idiotką

kurde no nie poszlam na plaze :P musze dolaczyc do tej dyskusji jednak znowu... :D chelsea_07 o tak tak tak tak tak!!!! bez temperamentu, bez kasy!!! ja Cie kocham za ta wypowiedz-jest najbardziej trafna ze wszystkich na tym forum. powiecie, ze polecialysmy na kase? ja nie zaprzecze, ze jej nie mam-mam i dlatego dostaje wszystko to czego sobie zapragne. kiedy powiedzialam \'jakie ladne bmw\' jezdzilam nim juz tydzien pozniej :D :P trafilysmy w mniejsze gowno? pewnie tak-kazde malzenstwo jest troche gowienkiem.

gadasz bzdury, dobrze wiesz,że nie jestem dla kasy, teraz przyczepisz sie do tego. Poprostu chciałam przekazać jak bezpiecznie sie zyje pod takimi ramionami wiedząć, ze nie musze jutro iść i sprzedawać np w Tesco. To jest dla nich plus,ze oni tak dbaja o dom. Zarabiaja kase na utrzymanie. To sie powinno pochwalic

Mój Samir nie ma czasu na neta, nie siedzi przed kompem tylko cięzko pracuje. Żeby mu potem taki smierdzacy polski leń ubliżał od brudasów. On ma was głęboko w dupie. I tak mu zazdrościcie i tej kasy i kobiety, bo przeciez zdajecie sobie sprawe jakie ładne dziewczyny wychodza za muzułmanów. Oni do tego wszystkiego maja gust.

poszukałam i znalazłam, do chelsea_07 - to Ty pisałas na temacie on Turek, ja Polka 11:27 chelsea_07 Ja tez jestem dziewczyna Turka. Jestesmy ze soba ponad rok. On jest na swój sposób cudowny ale...Nie moge wychodzic z domu, nie moge miec kolegów, musze mu pokazywać kto do mnie dzwoni, nie wolno mi pic alkoholu i palic, to on zawsze mówi gdzie, co i jak. Seks jest tez taki jaki to on sobie wyobraza. Nieraz chciałam przerwać ten zwiazek ale on krótko stwierdził zebym go nie denerwowała i że to on zadecyduje jak bedzie koniec. Piescił mnie i traktował bardzo czule, czulam sie z nim bezpieczna, myslałam ze nic mi nie grozi, ze zawsze juz bedziemy razem. Kochalismy sie bez zabezpieczenia bo on antykoncepcje zrzucil na mnie a ja nie chcialam brac tabletek, zreszta zawsze uważał a ja bardzo pragnełam dziecka. Kiedy dowiedzialam sie , ze jestem w ciazy to byl 3 miesiąc. Wczesniej troche chorowałam i myslałam, ze dopadły mnie jakies zaburzenia. To byl szok. Balam sie jak on zareaguje. Na usuniecie było za późno. Mój ukochany nie dal mi wyboru, nawet nie przyjechał zeby mnie wspomóc. Okazało sie , ze wszystko mozna znieść,taki ból. Jestem juz po zabiegu, on zapłacił. Nie bede opisywać swojego stanu psychicznego, wiem co zrobiłam i mam swoja pokute. On powiedział , ze teraz wyjeżdza do Turcji bo ramazan, ale jak wróci za 3 tyg. to mam być juz zdrowa i zapomniec o temacie, jak trzeba to mam iść po leki uspakajajace. To tyle. Wielka turecka miłość i wszystko prysło... 10:43 chelsea_07 Szkoda mi tych dziewczyn , sa mlode i takie naiwne. Zakoch*ja sie w turasach a potem płaczą. Nigdy nie napisze, ze turcy to czy tamto. Mam za małe doswiadczenie. To pierwszy cudzoziemiec w moim zyciu. Pewnie zdarzaja sie szczęśliwe związki ale to jeden na tysiąc. I same jestesmy sobie winne. Oni sie nauczyli,ze mają nas na skinienie. Mój opowiadał mi ,ze jak podjezdzał pod dyskoteke to miał kolejke do samochodu. To porazające. Młode szczeniary nawet nie za jednego drinka robia laske w samochodzie. Czasami kiedy byłam w towarzystwie jego znajomych to sie wstydziłam, ze jestem Polka bo wiedziałam co oni musza sobie o mnie mysleć. Polacy tez traktowali mnie jak dziwke kiedy zjawialismy sie w lokalu. Blondyna z turasem, normalka. Aż sie boje pomyslec co bedzie za 2 tyg.jak on wróci.Co mu powiedzieć, jak... 12.10] 10:38 chelsea_07 mój to zazdrosnik do kwadratu. Gdyby mógł to zamknąłby mnie w domu kiedy on wyjezdza. Już przyzwyczaiłam sie do tego,ze mnie sprawdza. Zawsze mu potarzam,ze widocznie on to lekkoduch i patrzy na postepowanie innych ludzi przez pryzmat siebie 12.10] 11:55 chelsea_07 o swoim problemie pisałam juz tu na topie, nie bede tego powtarzac bo to dkla mnie zbyt bolesne. Oczy wypłakałam ale jak mówia wszyscy czas leczy rany Czy Ty dziewczyno cierpisz na rozdwojenie jazni????? Jak jeszcze mozesz ich bronić??? jak mozesz twierdzić, że Twoj chlopak jest dobry??? Nie chciałabym takiego faceta nawet gdyby był najlepszy w łożku na swiecie i doprowadzał mnie do mega orgazmow!!!

15:04 chelsea_07 Poprostu chciałam przekazać jak bezpiecznie sie zyje pod takimi ramionami wiedząć, ze nie musze jutro iść i sprzedawać np w Tesco. powiedz mi, gdzie w Twoim zwiazku jest bezpieczenstwo??? moze okazał je wysyłając Cie w 3 m-cu na skrobanke???? Dziewczyno obudz sie!!!!!

hehehe-zagmatwalam. jak pieknie byc soba-przykro mi ze ja tak jedziesz. ale co fakty to fakty-ktos tu chyba ma rozdwojenie. ;/ chelsea-czemu Ty go nie rzucisz? nie zbaczam ze swojej pozycji-nie nie-to jakis duren jest no.

bo jakby go chelsea rzuciła, to on obciąłby jej prawą nogę a potem zamknął ją w piwnicy i karmił szyszkami :)

to co stało sie ostatnio nie ma znaczenia dla całego tematu. To co zrobilismy obydwoje było paskudne ale nie moge zrzucic na niego całej winy. Poza tym wczesniej pisałam,ze jestem teraz z nim pokłócona tylko nie wyjasniałam głębiej tematu. A to ze mówie o nim dobrze to wynik tego całego czasu, który z nim spedziłam. Ta skrobanka moze wiele popsuła ale kazdy popełnia błedy

Mar3ena - ja ją nie jade... nie krytykuje wszystkich muzułmanow, wiem, ze są szczesliwe pary, jedną znam on- Turek, ona - Amerykanka, nie jest to związek prosty, ale jednak mozliwy ale wkurza mnie jak ktos takie brednie wypisuje jak chelsea

ja nie czytalam calego forum-odp jedynie na jakis tam post ale przyznaje, ze cos tu jest nie tak. skrobanka, chora zazdrosc-jestem szczesliwa ale chce uciec? rzuc ta jego kase, jakas wyimaginowana opieke-ja sobie nie wyobrazam jak mozna kogos zamykac w domu-kazac mu zabijac dziecko.. Boze-to jest okropne. zaprzeczenie na zaprzeczeniu. nikt nikogo nie powinien przekonywac ale moze faktycznie chelsea dobrze sie zastanow?

chelsea albo mi się zdaję albo się już pienisz heheheh :D wrzuć na luz, traktuj z przymrużeniem lewego oka me wypowiedzi, ja zwykły prostak jestem :classic_cool: mar3ena - widzę, że są tu jeszcze kobiety z poczuciem humoru :)