Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAWSTYDZONA24

On namawia mnie na seks ze swoim kolega

Polecane posty

Gość ZAWSTYDZONA24

Poradzcie mi prosze co mam zrobic .Bardzo zalezy mi na moim chlopaku, realizujemy wszytkie zachcianki łozkowe .Do tej pory nic nie sprawialo mi problemu....Kiedys wypsneło mi sie ze chcialabym sprobowac seksu z 2 facetami i moj powiedzial mi ze jest to mozliwe.W tej chwili bardzo wrecz naciska bysmy zrobili to z jego dobrym kolega.pomyslalam sobie ze owszem bylabym do tego zdolna ale z dwoma moimi dobrymi kumplami , albo z dwoma obcymi kolesiami, ale nie z chlopakiem ktorego kocham:(.nie chodzi mi o to ze nie podolalabym fizycznie ...boje sie co bedzie z nami po tym zdarzeniu, boje sie ze nasz zwiazek sie rozpadnie przez moje pieprzone wyzuty sumienia .Pozatym czy to Normalne ?? by facet chial ogladac jak jego ukochana posuwa inny facet???nawte najlepszy kumpel???? moze to jakas dewiacja ?? i poczatek gory lodowej??? prosze o pomoc .Jak wy ktorzy juz przezyliscie Trijkaciki radziliscie sobie z tym ??zauwazyliscie jakies zmiany ??moze pozytywne ?? czy taki zwiazek ma przyszlosc?? czy mojemu Miskowi zalezy na mnie ??czy jestem tylko zabawka??( powtarza ze mnie kocha , ze mu dobrze, ) jetsesmy tylko ponad pol roku ze soba , mi naprawde na nim zalezy , nie wiem co robic.

Dewiacja? Na pewno w jakiś sposób tak. Fachowo nazywa sie to KANDAULEZIZM. Czyli ochota faceta do pokazywania swojej nagiej partnerki innym mężczyznom. Czasem również chęć patrzenia jak ona współżyje z innym. Jeśli jesteś na to zdecydowana to to zrób. Ale jeśli masz jakiekolwiek, choćby najmniejsze wątpliwości to sobie odpuść.

Nie daj się,bo zrobią z ciebie szmate i bedziesz załowała!! To trochę chore i myśle ze gdyby cie kochał to do głowy by mu nie przyszło...Chociaż może sie myle w końcu są rózne zboczenia

Gość rany w jakich ja czasach
zyje :O

Gość Ktpeugugjo
jakby Cię chociaz dotknął mój najlepszy kumpel to bym mu łeb o ściane rozpierdoliła co mówic o seksie...co to za ludzie/ boze no nie wiem co bym mu zrobil a ten kolege sobie przyprowadzi przeciez to sie w żołądku gotuje jak takie cos czytam

Chyba zbyt wiele masz wątpliwości. Więc lepiej tego nie rób. A może potem Twój facet będzie Ci to wypominał i robił sceny zazdrości. Albo będzie naciskał na powtórkę takiej sytuacji? Chyba lepszy seks we dwoje niż takie ryzyko.

Gość krótka rada
zmień faceta bo ten najwyraźniej ma cie w dupie

Wyobraźcie sobie ile frajdy dałaby taka maszyna co na czas seksu klonuje ukochanego a później on znika - taki namacalny hologram. A ile rozterek i problemów by rozwiązała. To przyszłość w rozwoju badań nad gadżetami erotycznymi.

Gość ZAWSTYDZONA24
Estravaganzaa Nie daj się,bo zrobią z ciebie szmate i bedziesz załowała!! To trochę chore i myśle ze gdyby cie kochał to do głowy by mu nie przyszło...Chociaż może sie myle w końcu są rózne zboczenia własnie juz sama nie wiem co jest lepsze czy to ze mnie nie kocha czy tłumaczyc to zboczeniem, i jedno i drugie odpada .Robie hece z tego bo myslalam ze serio pierwszy raz w zyciu trafil mi sie fajny facet a tu takie jaja.nie zdziwilabym sie jakby chcial mnie z kolezanka ogladac bo to popularne , ale to..........przecvhodzi moje pojecie, kazda laska by chciala miec 2 facetow w lozku ale chyba nie ukochanego.nie rozumiem malzenstw ktore uprawiaja seks grupowy :( Jest tu jakies małeństwo ?? halooooo?? moze mi to wytlumaczycie co jest az tak fajnego ?? jak to robicie ze nie jestescie zazdrosni o siebie ???

Skoro facet naciska na Ciebie w tej kwestii to oznacza, że nie do końca liczy sie z Twoim zdaniem. Tak jakby chodziło mu tylko o zrealizowanie swojej fantazji, a Ty jesteś w tym mniej ważna. A fantazje najczęściej kręcą dopóki pozostają fantazjami. Rzeczywistość może rozczarować.

Gość ZAWSTYDZONA24
Lempira Chyba zbyt wiele masz wątpliwości. Więc lepiej tego nie rób. A może potem Twój facet będzie Ci to wypominał i robił sceny zazdrości. Albo będzie naciskał na powtórkę takiej sytuacji? Chyba lepszy seks we dwoje niż takie ryzyko. boje sie wlasnie ze on to bedzie chial coraz czesciej robic , i wkoncu sie tak obydwoje przyzwyczaimy , ja to bardzo polubie ..itd oki fajne ale gdzie tu miłosc owszem mozna kochac ale jak rodzine zakładac ?? ja juz mysle przyszłosciowo

Gość ZAWSTYDZONA24
krótka rada zmień faceta bo ten najwyraźniej ma cie w dupie ciagle powtarza ze mnie kocha ze bardzo pragnie sie ze mna ozenic miec dzieci, jak mu odpowiadam ze nie chce tego robic , zmuszac sie do tego rodzaju seksu on reaguje zawsze tak smao : " nie checsz ok, ale nie wiesz co tracisz , chce by ci bylo cudownie, poczekam i tak wiem ze sie zdecydujesz bo jestes tak smao zboczona jak ja"

Gość ZAWSTYDZONA24
głowny problem to to zenie chodzi o rodzaj seksu ,ale czemu facetowi to nie przeszkadza , ??jak zrobilam sonde wsrod kolegow to stwierdzili jednoglosnie ze nawet najlepszemu koledze nie dali by ruchac sowjej kobiety ..........ok w takim razie skad ten seks grupowy ?? wszyscy sie kochaja na kupe jest np 2/2 , ja stukne twoja kobiete , ty moja , sama nie wiem czy to jest tak samo wporzadku .ten swiat jest popierdolony!!!!!!!!!!!!!!

\"ale nie wiesz co tracisz \" rozumiem, że on już taki układ ma za sobą.. jeśli masz cień wątpliwości to nie daj się zmusić. proste wszyscy tacy wyzwoleni, sex to zabawa bla bla bla a potem po fakcie, po trójkącie - wyrzuty sumienia, żale że on posuwał obcą babkę/ją obcy posuwał itp (zależnie od kombinacji) i rozpady związków, bo \"już nic nie jesttakie jak kiedyś\" ja bym się zastanowiła czy NAPRAWDĘ JA CHCĘ

Gość ZAWSTYDZONA24
głowny problem to to zenie chodzi o rodzaj seksu ,ale czemu facetowi to nie przeszkadza , ??jak zrobilam sonde wsrod kolegow to stwierdzili jednoglosnie ze nawet najlepszemu koledze nie dali by ruchac sowjej kobiety ..........ok w takim razie skad ten seks grupowy ?? wszyscy sie kochaja na kupe jest np 2/2 , ja stukne twoja kobiete , ty moja , sama nie wiem czy to jest tak samo wporzadku .ten swiat jest popierdolony!!!!!!!!!!!!!!

Gość ZAWSTYDZONA24
tak on juz ma to za soba ztym kuplem i jego dziewczyna.a co jak oni beda chciec rewanzu??? masakra wiem ze ona wyjechala a jak wroci?? wkurzam sie co to ma byc , jego kumpel ma miec ot tak bez zadnego wysilku ruchanko ? hehe ale by byly jaja jakbym sie s jego koledze zakochala heheh mialby moj nauczke ale cholera ja kocham mojego!!!!!!!!!i z jednej strony chce byc wyjatkowa , zadowalac go pod kazrdym wzgledem , ale nie wiadomo co po tym ....... jak nasze relacje dla mnie to pikus , od kopa bym,mogla sie przespac z tabunem ludzi ale sie zakochalam on nie wie z iloma spalam , i sie nie dowie , jestem gzreczna naprawde , i w momencie jak postanowilam sobie ze bede gzreczna , ulozona kobietka to napotykam na takie wymagania moze lepiej nie myslec o konsekwencjach...nieraz tak robilam.......szalalam , ale kurka zalezy mi!!!! nie strace go jak tego nie zrobie juz mi to powiedzial , ze akceptuje to i czeka az moze kiedys zmienie zdanie nie wykluczone ze tak , po paru latach jak juz bedziemy sie nudzic. jemu byloby latwiej to jego zaufany kumpel, jak proponowalam mu ze moze z jakim moim zaufanym bym czula sie bezpiecznie to nie wyrazil zgody , on bylby zazdrosny , o kazdego innego , tak twierzi tylko o tego nie

Gość Ania doświadczona
Dobrze ci z nim w łóżku? Miałaś przed nim stosunki z innymi facetami? Jak się prezentuje on na ich tle?

Gość minoduesp
on zrobił to z dziewczyną kumpla bez twojej wiedzy czy mu na to pozwoliłaś?

Gość ofelia25
odradzam!! tak samo bylo u mnie to on nalegal,bo jak twierdzil jesli ma sie okazje to powinno sie spelniac fantazje,tylko,ze dla mnie fantazja nie jest koniecznie czyms co chce doswiadczyc na serio..w kazdym badz razie stalo sie i to wiem na pewno,nigdy nie bedzie miedzy nami tak samo,zawsze ten temat jest miedzy nami przy klotniach..,a przeciez to nie byl moj pomysl..zabawa wcale nie byla taka mega super,do dzis czuje niesmak,fakt ze cos takiego zapropnowal ci chopak swiadzczy o tym,ze albo cie nie kocha,albo poprostu lubi urozmaicenia..dobrze sie zastanow..

Gość ZAWSTYDZONA24
zrobil to z dziewczyna kumpla jakies 2 lata temu , jak sie nie znalismy jeszcze............. mialam wielu facetów przed nim ion jest najlepszy jao jedyny zawsze mnie do orgazmu doprowadza ale nie o to chodzi najwazniejsze jest to ze uwielbia moja rodzinke dba o mnie jak mam grype wyglupiamy sie duzo , jast taki jak ja ..i wlasnie nie ce tego stracic , boje sie ze sie znienawidze a przez to i go kurde sam sie bie ie rozumiem , z kazdym innym facetem , nawet kurde z 3 ma moglabym w tej chwili to zrobic bez cienia zstanowienia , ale inaczrj jest jak kogos kochasz ktos by powiedzial ze mialabym problem jakby nalegal na kobiete jako ta 3 osobe ale on nalega na faceta co mnie martwi pytalam sie go , nie jest gejem , chociaz twierdzi ze go jego kumpel tez podnieca ale nic wiecej ............... ja jestem tak zakohana ze nawet o kumpla jestem zazdrosna:) po nocach sni mi sie ze tworzymy jedna rodzine , razem mieszkamy, rodze im dzieci , kur...koszmar heheh z 2 gioej strony jakby mnie dwoch facetow utzymywalo:) zarcik:)

Gość hellllol
normalnie mariolka, hellllol??!! hehe dawno takiego pustaka nie widzialem. narka!

Odradzam. Nie próbowałam i nie chciałabym.Może nie powinnam się wypowiadać skoro nie doświadczyłam trójkąta ale widzę że masz dużo obaw. Powiedz swojemu facetowi że nie i po kłopocie.

Gość minoduesp
podnieca go jego kumpel, a ciebie?

Gość coś mi się tak wydaje
że ten cały Wasz związek to taki kijem na wodzie pisany. Bo on ma wyraźnie ciągoty do trójkątów, więc nie wierzę w stuprocentowe uczucie, ale Ty też masz ochotę tyle że nie z tym facetem. Tak więc i Twoje uczucie pozostawia wiele do życzenia skoro dopuszczasz taką możliwość. Nie oszukujmy się - nikt mocno zakochany nie podzieli się swoim partnerem z kimkolwiek!!!

Gość wyczuwam prowokejszyns

Gość bozena2002
Facet który kocha kobietę tak naprawdę nigdy z nikim sie nia nie podzieli nawet w mysli ,a co dopiero zrobic to w realu

Gość WqQwr
Powiedz że się zgodzisz, ale tylko jesli udowodni że cię kocha poprzez przyjęcie twojego "kloca" do buzi i połkniece go w całości

Rozumiem gdybyście mieli po 45lat,i 25 lat małżeństwa za sobą i szukali jeszcze czegoś co was bardziej będzie motywowało. Ale po pół roku znajomości????????????????????? to co będzie za 3 lata?..........dla mnie chore, warte zastanowienia

Gość buła
mój facet namawia mnie na trójkąt 2ki1m , natomiast 2mi 1k absolutnie nie,mówi żebym przyprowadziła koleżanke, niedoczekanie jego