Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co sądzice o tym

A co sądzicie o tym fotografie?

Polecane posty

Gość mhhh
świetne są te zdjęcia kapitalne aranżacje i dobrze obrobione zdjęcia tylko pozazdrościć :D

dużo tych zdjęć-obejrzałam wszystkie, ale raczej sie nie zachwyciłam.Sa ładne ale nie powalają na kolana.Jednak zawsze twierdze ze to rzecz gustu i każdy ma prawo mieć inny! Powodzenia

Gość jak szczerze to szczerze
takie se. Monotonne kadry. I przed wszystim koszmarna obróbka :o przez takie zdjęcia polewają się z aparatów cyfrowych :P

Gość nie podoba mi się
silenie się na oryginalność (ten traktor :O ), a tak naprawdę zdjęcia kompletnie bez życia i bez klimatu. Zdecydowanie nie dla mnie.

Gość puste panienki
wam sie tylko wydaje ze sie znacie na fotografii zdjecia sa dobre ---mówie to jako fotograf wszystko skrytykujecie co nie jest wasze idiotki

Gość puste panienki
zastanówcie sie chwile a potem pisczcie przeciez ktos kto robi zdjecia pyta fotografowanych co sobie zycza jednemu podoba sie to innemu cos innego jedni chca na traktorze a inni na plazy fotograf jesli potrafi fotografowac zrobi zdjecia wszedzie gdzie sobie klient zazyczy nikt nikogo nie zmusza do niczego ,widocznie chcieli miec zdjecia na traktorze skoro je zrobiono