Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona pracą

praca mgr.czy to bardzo trudne?

Polecane posty

Gość przerazona pracą

Mam do was pytanie ,musze w tym roku zaczac pisac prace mgr. i nie mam zielonego pojecia jak sie do tego zabrac jakie sa w ogole mozliwe tematy ,skad wziasc materialy generalnie nie wiem na ten temat nic . Mam niby seminaria ale gosciu nic na ten temat nie mowi pyta tylko czy my sie zastanawialismy nad tematem .Rozmawiamy na nich "o pogodzie" moze to dlatego ze byly dopiero 2 spotkania :/ eh....... czy to jest az takie trudne

Gość nie karmcie trola
ja pier***, setki tysiecy ludzi pisaly prace magisterska, nie masz wiekszych zmartwien???????????????????????

Gość ja mam napisaną już
oddaną, ale jeszcze muszę obronić....i trochę się stresuję:)

Gość przerazona pracą
a skad wiedzialas jak ja w ogole pisac , i co tam napisac , powiedzial Ci Twoj promotor?

wpisz w Google \"jak napisać prace magisterska\". wyskoczy ci wiele poradników. ja zaczynałam od tego. potem trzeba pomyśleć co nas interesuje i zacząć szukać materiałów na ten temat. gdy się okaże że jest tego dość sporo, można brać się za pisanie. najważniejszy jest plan, o którego ułożenie warto poprosić promotora jak najszybciej. potem już idzie z górki rozdział po rozdziale. :)

Gość wiii
No nieźle. Ja na drugie seminarium musialam już oddać chociaż pól rozdzialu. Teraz już w sumie mam wszystkie rozdzialy (w sumie 248 stron) i od lipca nie mogę się wziąść za wstęp i podsumowanie. No normalnie nie chce mi się, nie mam went twórczej i wogóle :( A ja temat pracy (mój wymarzony) wybralam sobie z listy dostępnych (bo u nas taka byla). Promotor pomaga bardzo :D daje książki, podaje tytuly książek i pism, adresy stron internetowych, zrobil nam opis nawet co i jaką czcionką mamy napisać, jakie odstępy, marginesy itp :) Podrzuca nam fajne pomysly i wogóle jest ok facet :) Jeszcze tylko się obronić zostaje...

Gość wiii
Zgadzam się :D Choć to nawet nie polowa pomocy której nam udziela... Albo to dlatego że to nasz dziekan i musi dawać dobry przyklad ;)