Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millka24

W którym miesiącu poznałyście płeć dziecka?

Polecane posty

Gość millka24

Ja kończę 6 i nadal nie wiem, mam nadzieję ze w poniedziałek na wizycie już będzie widać, chyba jakąś słabą aparaturę ma mój lekarz.

Gość millka24
Ja w 25 bede na badaniu więc juz mam nadzieję, że sie dowiemy :)

Gość ja sie dowiedziałam....
Ja sie dowiedziałam w 14 tygodniu na usg genetycznym które ponoć jest b.dokładne:) ale czy "przepowiednia" sie sprawdzi to sie dopiero dowiem za jakis czas.....

Ja w 21 t.c. dowiedziałam się, że będę miała córeczkę :) ... i sprawdziło się :)

ja w 8 miesiacu. wczesniej mała byla ułozona głowkowo i moje kosci miednicy zaslanialy wszystko. jak sie odwrócila w 8 miesiacu to dopiero dowiedzielismy sie na 100% ze to dziewczynka :)

W 6. miesiącu. W 8. miesiącu pytałam ponownie (dla pewności, USG wykonywał inny lekarz, nie-prowadzący), lekarz nie odważył się postawić \"diagnozy\". Oba badania na super sprzęcie, 4D z kolorowym Dopplerem, ale jak się bejbik źle ułoży, to na nic technika :)

ja dowiedziałam się w 35 tc na usg 3d :) wcześniej syn się wystawiał dupką na pana doktora i nie było możliwości zobaczenia co tam chowa między nogami. W 40 tc potwierdziło płeć usg przed porodem :) i oczywiście urodził się synio bez niespodzianek chociaż położna sie śmiała, że będzie jeszcze tak, że małemu odfrunie ptaszek podczas porodu :D

Gość tasiorek22
ja poznalam płeć dziecka podczas usg pod koniec 20 tygodnia. powiedzial ze na 100% ale różnie z tym bywa. najważniejsze było jednak, ze powiedzial ze jest zdrowy, bez zadnych wad. bedzie chłopak. :)

U nas w 18 i 20 tygodniu Mała się wierciła i nie chciała pokazać kim jest:D Dopiero ok 22 tygodnia pokazała się i okazało się, że jest to dziewczynka....chociaż dopóki się nie urodzi to pewności nie mam....mimo to lekarz mówi że się nie myli i ma najlepszą aparaturę:)

ja poznalam na poczatku 16 tyg wg usg a 15 wg ostatniej @ gin nie mial watpliwosci, dostalam zdj na ktorym dokladnie widac co jest miedzy nozkami (usg mialam dopochwowe)

Gość gość
Ja dowiedziałam się wczoraj (16-17 t.c.), że moje maluchy to chłopiec i dziewczynka :-)

Gość gość
ja w 13tc. ale nie na 100%. w 17tc kolejna wizyta to juz sie potwierdzi albo zmieni w chłopca :P

Gość gość
13 tydzien- na 90%, potwierdzilo sie :)

Gość gość
w pierwszej ciazy dowiedzialam sie jakos w 25 tygodniu. A teraz jestem w 37 tyg drugiej ciazy i nadal nie wiem co bedzie. Raz slysze ze chlopczyk a raz ze dzewczynka. Dodam ze chodze do tego samego lekarza, wszystko zalezy od tego jak jest ulozone dziecko

Gość gość
ja w 14-chłopiec, ale jueszcze nie urodzilam:) zobaczymy czy sie sprawdzi

Gość gość
Ja w 12 tyg. Na badaniach prenatalnych. Chłopiec. Z tego co wiem chłopaka szybciej rozpoznać bezbłędnie. Bratowa dowiedziała się dopiero w 22 a wcześniej też miała prenatalne i ma dziewczynkę. Także to, że lekarz jeszcze nie jest pewien na 100 % może wskazywać na corke

Gość gość
po porodzie :-D

Gość gość
12 tydzien, usg genetyczne, potwierdzone w 22 tygodniu, sprawdzilo sie

Gość gość
jak mozna bylo poznac plec to nie chcielismy bo miala byc "niespodzianka",a jak jednak rozmyslismy sie to malec tak ukladal sie ze nie mozna bylo nic zobaczyc...poznalismy plec dopiero w 7 mcu ze to dziewczynka ...i sprawdzilo sie:)

Gość gość
mi to 18 tygodnia trzech lekarzy mówiło z cała pewnościa, ze to dziewczynka, 5 dni po ostatnim usg, gdzie lekarz mówil, ze nic miedzy nogami nie widzi, lekarka powiedziala mi to ze chłopak na 200%

Gość gość
We wszystkich 3 ciazach w 15/16 tygodniu.