Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkjkj

wkur...il mnie na maxa- przy kolegach jest zupelnie inny

Polecane posty

Gość jkjkjkjkj

ja dalej mowie np do Niego slodkim glosikiem, a On w ogole gada cos od rzeczy popisuje sie co za kretyn a ma prawie 29 lat!!1

moj ma to samo ja przy kolegach ja w ogóle nie istnieje jest maxymalnie podniecony ze z nimi gada jak cos chce mu powiedziec to musze czekac az dyskusja chwilowo ucichnie dopiero sie pyta co gadalam gnój zasrany sorry a mamy dziecko 3 letnie i jestesmy malzeństwem on ma 24 lata gówniarz

Gość 00010111
Skoro jesteście małżeństwem to coś was łączy. Tylko pewnie nie znajomi

Gość jkjkjkjkj
cholera mam go dosc slodkim glosikiem owszem a co w ty dziwnego??? czasem lubie byc jego mala kaczuszka i ON TO LUBI

Gość czesto zartowalam sobie
z mojego faceta, ze nastepym razem przy kumplach beda do niego mowic "misiu pysiu, rybko, kociaku ty moj".... dostawal furii na sama mysl o czyms takim i zapowiadal ze to byly koniec naszego zwiazku ;)

Gość jkjkjkjkj
:/ NO ALE NAWET JAK GADAM Z NI PRZEZ TEL JEST TAKI NIENATUALNY!!!!

droga autorko !!! ja cie uświadomie pragne ci powiedziec ze tak naprawde to on jest nienaturalny - ale przy tobie. tak, przy tobie sam na sam zachowuje sie inaczej niz naturalnie i powiem ci ze widac ze to świezy zwiazek - za niedlugo juz ci nie bedzie tak slodzil, bo to nie leży w jego naturze, on to robi wbrew siebie zeby ci zrobic przyjemnosc