Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kamila159

Facet i cisza

Polecane posty

Przed chwilą, Poetka napisał:

Ogólnie to zabawne, że autorka tematu wlazła sobie tylko ponarzekać, a mimo że prawie wszyscy jej tutaj piszą, że chłop ewidentnie niezainteresowany to ona mimo wszystko spróbuje. To po co był ten temat?

czasem wiesz co chcesz zrobić, a musisz się wygadać 🙂 

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

a jak inaczej mógłbym przygotować babce prezentację w PowerPoincie o tym co robi nie tak?!

Nie wiem. Jestem ksiezniczko a nigdy by coś takiego mi nie przyszło do głowy. Za dużo rozumu i logiki wyczuwam. A uczucia tak nie działają i potem macie zwionski...

Pepsi Eliot coś mówiła, że jak kobieta się uprze to nie przeszkodzi jej nawet to, że facet nie jest do końca zainteresowany, raz jest a raz nie... wystarczy, że jej zależy mocno. : ) 

Przed chwilą, marawstala napisał:

Pepsi Eliot coś mówiła, że jak kobieta się uprze to nie przeszkodzi jej nawet to, że facet nie jest do końca zainteresowany, raz jest a raz nie... wystarczy, że jej zależy mocno. : ) 

I tez jest starsza od swego janusza.

Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał:

I tez jest starsza od swego janusza.

Ostatnio kilka filmików oglądałam bo wcześniej pomijalam... o tych wahadlach Zelanda to było...

24 minuty temu, Poetka napisał:

Ogólnie to zabawne, że autorka tematu wlazła sobie tylko ponarzekać, a mimo że prawie wszyscy jej tutaj piszą, że chłop ewidentnie niezainteresowany to ona mimo wszystko spróbuje. To po co był ten temat?

Chciałam poznać szczególnie punkt facetów dlaczego tak robią, dlaczego na imprezie są mega zainteresowani i skąd potem wynika ta zmienność, mysle, że mężczyźni najlepiej by wiedzieli 

może są tu jacyś ? Lubicie potem jak kobieta się odezwie ?

Bo ludzie to nie są obiekty do badań jak giełdzie i robią sobie jak chcą, nieraz nieracjonalnie bo się udusza i to ludzkie. Lepiej napisz czy lubisz ciągnąć druta bo to wszystkich bardziej interesuje.

25 minut temu, Kamila159 napisał:

Chciałam poznać szczególnie punkt facetów dlaczego tak robią, dlaczego na imprezie są mega zainteresowani i skąd potem wynika ta zmienność, mysle, że mężczyźni najlepiej by wiedzieli 

może są tu jacyś ? Lubicie potem jak kobieta się odezwie ?

uwielbiamy!

Teraz raz raz i do dzieła 😄 

Po co Ci tyle zapewnień? po prostu odezwij się do faceta i tyle - no najwyżej nie jest Tobą zainteresowany - i co się stanie?

Które z Was jest starsze, a które młodsze?

38 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

uwielbiamy!

Po co Ci tyle zapewnień? po prostu odezwij się do faceta i tyle - no najwyżej nie jest Tobą zainteresowany - i co się stanie?

Ja jestem młodsza : ) 

odezwałam się, zobaczę jak się rozwinie : )

Cytat

Dlaczego tak zrobiłam ? Nie wiem, chyba bylam speszona. Było mi przykro bo wsiadłam bez wymiany żadnego kontaktu

bardzo dobrze mu powiedzialas, co on sobie mysli ze jestes taka łatwa, czy coś? 4h gadania i juz sobie incel cos wyobraza. nie masz szczescia.do facetow.

obsmaruj mu tylek na miescie, ze blagał o spotkanie albo że z kwiatami przylazil pod okno. prawdziwy facet tak nie robi, wiadomo

Edytowano przez Nemesio Cervantes

42 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

uwielbiamy!

Piszesz i zachowujesz się jak kobieta. 

Jesteś kobietą? 😉

3 godziny temu, niemaszuprawnień napisał:

Nigdy w życiu. To facet ma inicjować - Nigdy na odwrót. Kup sobie kota lub karnet na siłownię i zapomnij o tamtym typie. 

no ale tak bylo kiedyś za zamierzchlych czasów patriarchatu... teraz kobiety zachowują sie jak faceci wiec oczekujemy ze bedą nas podrywać i płacic za kolacje, zapraszac do kina... wiecie cos i jak, nie bac sie, dzialać.😄

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

no ale tak bylo kiedyś za zamierzchlych czasów patriarchatu... teraz kobiety zachowują sie jak faceci wiec oczekujemy ze bedą nas podrywać i płacic za kolacje, zapraszac do kina... wiecie cos i jak, nie bac sie, dzialać.😄

Masz żonę i dzieci, więc jak można cię podrywać? 😆

6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

bardzo dobrze mu powiedzialas, co on sobie mysli ze jestes taka łatwa, czy coś? 4h gadania i juz sobie incel cos wyobraza. nie masz szczescia.do facetow.

obsmaruj mu tylek na miescie, ze blagał o spotkanie albo że z kwiatami przylazil pod okno. prawdziwy facet tak nie robi, wiadomo

Dlaczego ? Zależało mi na wymianie kontaktów i mysle, ze jakbym z nim poczekała chwilę to by nastąpiła. Spodobał mi się i po prostu bez sensu się zachowałam tak jakby mi kompletnie nie zależało. Zawsze byłam w długim związku i mimo, że raczej mam pewność siebie to tutaj mnie zgubiła.

a też jest duży minus bo mężczyźni odbierają mnie zazwyczaj jako atrakcyjną dziewczynę i to jest dla nich odtrącające. Nie raz i nie dwa słyszałam, że na pewno u mnie by ktoś nie miał szans. Przykre to bo jestem normalną osobą, ale zawsze ludzie oceniają wygląd. Mój poprzedni partner też mi powiedział że długo się zastanawiał czy zaczynać ze mną znajomość bo na pewno mogę mieć każdego. Eh

Napisałam zatem, zobaczymy jak konwersacja się potoczy : )

fajny facet u nie byłaby mi przykro jakby się zgodził wręcz przeciwnie ; D 

• Thanks 1

4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Masz żonę i dzieci, więc jak można cię podrywać? 😆

probują rózne takie bździągwy, kiedy żony nie ma obok... fajnie jak nadskakujo i przymilajo..starajcie sie na kafe a Lex pochwali...😁

5 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Marinero? Ten stary facet z dorosłą córką? I to jego słynne LOL? 

marinero jest z epoki "całuje rączki waćpanny" ale widze ze zaczyna powoli gadać ludzkim glosem...

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

probują rózne takie bździągwy, kiedy żony nie ma obok... fajnie jak nadskakujo i przymilajo..starajcie sie na kafe a Lex pochwali...😁

Które to? Żadna nie poleci na faceta z 3 dzieci, bez kasy, który źle o kobietach mówi. Przeje/bałeś sobie u mnie tym, że zakładałeś o mnie hejterskie tematy to raz, dwa, że twoim zdaniem kobiety powinny mieć odebrane prawa wyborcze 😄A ja na to niemożliwe 😅😄

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Ja za chwilę kończę i jadę na zakupy..

Ja też do roboty a nie durnoty uje muje dla niedoroochanych, przecież to kwestia 5 minut jak cię ciśnie chętka no nie 

Przed chwilą, Srakalote napisał:

Ja też do roboty a nie durnoty uje muje dla niedoroochanych, przecież to kwestia 5 minut jak cię ciśnie chętka no nie 

Ale co ma mnie cisnąć? 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się