Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawaDorota28

cera mieszana z anczynkami prosze doradzcie mi krem

Polecane posty

Gość CiekawaDorota28
o widze, ze temat sie rozkrecil:)bardzoi dziekuje za odpowiedzi musze wyprobowac te krople:)

Gość briggitte
dzieki Brayana! na pryszcze bardzo mi pmogl olej z jojoby 100%. nie zatyka porow. te najgorsze poznikaly, ale jestem strasznie ciekawa innych metod albo dodatkowych, wiec szukam. dalej bede uzywac tego oleju i dolacze do tego kropelki juvit. chce zeby cera wygladala ladnie. moze to mi w koncu pomoze.

Gość briggitte
Brayana, w tym flexidermie jest ciekla parafina, a tego to sie wystrzegam, bo to wlasnie ona zatyka pory. w ogole ostatnio przeszlam na naturalne rzeczy - ten olej co wspominalam i maslo karite w najprostszej postaci, kupowane na wage - cudo - polecam dziewczyny, swietnie chroni skore. pod makijaz nie uzywam, bo jest tluste no chyba ze chusteczka usunac nadmiar, ale na noc w sama raz - skora sie wygladzila, nawilzyla. pod oczy tez go uzywam i tez skora jest gladsza, wiec moze na problemy naczynkowe tez sie przyda

Gość briggitte
olej i maslo karite kupilam w starym browarze w sklepie "mydlo i powidlo" to jest taka mydlarnia - sklep cudo - moglabnym tam zamieszkac. moze jest to tez w innych mydlarniach lub sklepach ziolowych. www.ecospa.pl na butlce jest ten adres. 18 zl 50ml - stosuje codziennie od poczatku sierpnia i jeszcze jest - wydajny:) do tego kupilam mamie tej samej firmy olej z pestek moreli - tez swietny - stosuje go do ciala - szczegolnie piersi i do twarzy tez sie nadaje. polecam dziewczyny. ja juz niemalze calkowicie zrezygnowalam z kosmetykow perfumeryjnych i stan mojej skory jest o wiele lepszy, a na kosmetyki potrafilam wydac fortune.

Gość briggitte
aa, ten olej z pestek moreli to butelka ma 100 ml za 22zl

Dzięki za stronkę. Widzę , że 50 ml tego olejku kosztuje w tym internetowym sklepie 9 zł. To nieźle zarabiają, drugie tyle. Może i ja otworzę taki sklep ?? Hi,hi

Gość briggitte
tez o tym myslalam:) powiem, ze po stosowaniu tych olejkow i masla to skora przestala mi sie przetluszczac. moze wczesnie tak zle z tym przetluszczaniem nie bylo, ale teraz mam luz

briggitte , ale fajnie że przesłałaś mi tę stronkę ! Tutaj można znależć wszystkie składniki , aby zrobić sobie samej kosmetyki ! Dopasować do swojej cery i oczywiście wyniesie to o wiele taniej niż kupować jakieś drogie kosmetyki w drogeriach. Kiedyś nawet czegos takiego szukałam , ale nie znalazłam. Będę miała lekturę do poczytania i oczywiście wypróbuje te specyfiki i zrobię sobie domowe laboratorium.

Gość briggitte
prosze, sama na nia pierwszy raz weszlam przed chwila. rzeczywiscie maja wiele fajnych rzeczy do zaoferowania. moze nawet sama sobie mydlo zrobie - bo myje sie tez tymi naturalnymi kupowanymi w mydlarniach:) naprawde warto dziewczyny, po co mamy truc nasze skory. a tak zalatwiam takim maslem i olejem cale cialo. aa te maslo karite mozna kupic w wersji z dodatkami - ja uwielbiam greckie - z oliwka i winogronem oraz marchew z pomarancza - przeslicznie pachna, az chce sie je jesc - z reszta maslo karite mozna podobno jesc. te maslo to mozna w kazdej mydlarni dostac - do twarzy najlepiej te bez zadnych dodatkow. zblizaja sie chlodne dni. na policzkach blizej oczu widac mi troche tych naczynek, mam nadzieje, ze te moej specyfiki dadza rade no i witamina C oczywiscie:)

Gość niebieskooookaa22
oprócz ecospa są: www.biochemiaurodycom i www.mazidla.com fajne sklepy z tkaimi produktami... :) ja stosuję kilka kropel oleju(macademia+róża lub hipp oliwkę z rossmana albo jojoba... mam zamiar kupić sobie też z orzechów laskowych ;) ) i kropla kwasu hialuronowego, który wzmaga wchłanianie się oleju skóa b.fajna,naczynka uspokojone, rano buźka jak nowa masło shea jeszcze nie mam ale może też jakoś się u mnie pojawi ;)

Gość niebieskooookaa22
ups, zapomniałam kropli: www.biochemiaurody.com

Gość niebieskooookaa22
*kropki :P :D

Gość kaśkaaaa
Kupiłam krople juvit 11.10 i stosuję je co wieczór. Na razie nie widzę żadnej różnicy :( skóra nie rozjaśniła się, przebarwienia jak były tak są :( Wiem, że to za wcześnie na efekty ale coś już by mogło być widać ;) Szkoda, że inne dziewczyny nie dzielą się swoimi spostrzeżeniami. W każdym razie będę je jeszcze stosować, ale jak długo starczy mi samozaparcia - nie wiem.

kaśkaaaa, stosować należy cały czas ! To nie jest problem, bo można zamiast kremu ścierając nadmiar wacikiem. Witamina \"C\" uszczelnia naczynia więc wcześniej czy później cera się rozjaśni !!! A czy po zastosoawniu jakiegoś kremu widziałaś od razu rezultaty ?? Ja widzę zmiany cery u siebie. Mam skórę naczynkową i już teraz nie jest ona tak czerwona jak była wcześniej, a przebarwienia wierz mi też znikają !!! Trochę cierpliwości.

Gość kaśkaaaa
Dzięki za odzew :) Wiem, że tydzień to za krótki czas, żeby coś było widać. Tak jak napisałam będę stosować dalej. pozdrowienia papa :D

Gość kaśkaaaa
No i koniec stosowania 😭 Nie mogę dłużej się smarować bo strasznie zatyka mi pory!!! Skóra zaczęła się baaaardzo przetłuszczać i świeci się okropnie. Do tego rozszerzyły mi się pory. Pozostało mi tylko stosować po oczy chociaż mam wrażenie, że akurat w tym miejscu skórę wysusza. No nic poobserwuję jeszcze jak działa po oczy.

na naczynka dobry jest la roche posay rosalica czy cos takiego, zamierzam go kupic, niestety zupelnie nie wiem jak dziala na reszte skory twarzy (tez mam mieszana)