Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7777777LILLY7777777

Czy to jest NORMALNE???

Polecane posty

Gość 7777777LILLY7777777
ok to normalne, że tak reaguje na piękną dziewczynę, ja to rozumiem, ale jak wcześniej pisalam, nie mam zaufania do osób wolnych, takie osoby powinny szukać sobie kogoś wolnego do bliskich kontaków, albo przynajmniej zaznajomić sie ze mną, a nie z moim M. w tym niestety całe sedno!!! a ona popełniła ten błąd i tyle, wiec ja nie chcę już teraz żadnych kontaków z nią mieć i M. tego nie rozumie!

Gość 7777777LILLY7777777
większe :)

Ale dlaczego Ty masz DO NIEJ pretensje? Ona jest wolna i może robić co jej się podoba, to Twój facet ma jakieś zobowiązania, prawda? A jeżeli oni się zakochali Albo tylko ona? Albo tylko on?? W miłości i na wojnie....wiesz.....

Gość 7777777LILLY7777777
osoby w związkach są mi obojętne, bo takie osoby nie narzucają sie swoja osobą jak osoby samotne :) mają swoje życie wspólne i od czasu do czasu kontakty są towarzyskie i przyjemne:) a w przypadku samotnych za bardzo chciałyby ten kontakt mieć zbyt częsty i może jeszczce bliski, niestety:(

Gość 7777777LILLY7777777
mój mi ufa ale nie wiem czy bezgraniczenie, wcześniej opisałam swoje doświadczenie , i ja zerwałam kontakt, bo wyczułam inne intencje spotkań, dlatego mam teraz obawy co do jego kontaktów

Gość 7777777LILLY7777777
hmm jest bardzo dobrze, ale zawsze mogłoby być lepiej:)

tak własnie myslałem,widać to w Twoich wypowiedziach między wierszami kazdy zwiazek to zbiór emocji,w Tobie chyba nie wszystkie chodza tak jak bys tego chciała ...

Gość katikati
spojrz na sprawe innej strony; byc moze twoj maz zakochuje sie w niej, ona moze mu sie baaardzo podobac i mydli ci oczy: ona taka sama... szkoda mi jej... odwoluje sie do twoich uczuc wspolczucie i zrozzumienia dla niej tylko po to by zbic cie z tropu; jezeli sie zakochal bbedzie klamal bez skrupulow, przynajmniej na pocztku; dla mnie sprawa jasna: jezeli ona nic dla niego nie znaczy na fotkach sie skonczy i zerwie z nia kontakt jak tylko mu zabronisz bez zalu i zadnego ale. Jezeli cos ci tlumaczy i tak dalej to oznavcza ze sciemnia. Oto moja teoria poparta zyciem.

Gość 7777777LILLY7777777
katikati na pewno masz wiele racji, jeśli tym bardziej cos takiego przeżyłaś, a co do ściemniania, to niestety to potrafi mydlić oczy, bo niejednokrotnie przyłapałam go na kłamstwie co np oglądania stron internetowych (wiadomo fotek kobietek i erotycznych), czego nie zabraniam mu tylko nie w takiej ilosci na jaką on sobie pozwala. I nawet wolałabym by mi coś pokazał co oglada, albo np powidział mi swoje wyobrażenia, a nie ukrywał , że nie pamieta, że nie wie o co mi chodzi.

Gość katikati
no wlasnie; wiedz jedno i pamietaj: jezeli on zaczyna cos do niej czuc, chociazby jakas fascynacje, nigdy ci o tym nie powie i bedzie kombinowal; pozdrawiam