Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł29

Kobiety to mnie jednak zadziwiaja swoja glupota....

Polecane posty

Gość Paweł29

Macie tendencje do wpadania w glupie klopoty. Widze to po przykladzie swojej dziewczyny. Miala mnie i powinna to docenic bo jestem menagerem w zachodniej spolce kapitalowej (45 pietro w wiezowcu wiec widzicie). JEDYNE czego wymagalem to posluszenstwa w domu i utrzymywania dobytku w czystosci. Tymczasem zawiodlem sie. Dom byl brudny a rzeczy nieuporzadkowane. No i powiedzialem jej "goodbye".

Gość yummy mummy
moze za malo kasy jej dawales:Dtak na srodki czystosci i w ogole?

Gość Pawełku najdroższy
a skocz ty synku z tego 45 piętra na główkę....:P

\"JEDYNE czego wymagalem to posluszenstwa w domu\" Łahahahahaaa hahahahahaah :D

Gość Paweł29
Chodziło mi o to ze mnie stracila.... a przeciez wymagania przed nia postawione nie byly wygurowane.

Gość wygórowane matołku

Wymagania? :D WygUrowane? Moze jej sie nie spodobalo, ze chociaz stawiasz wymagania nie znasz ortografii :P :D Nieposluszny byles w szkole, czy jak?

Gość nastrojowa panienka
Zalozyciel oczywiscie przejaskrawia, ale cos w tym niestety jest. Moja przyjaciolka wyszla za maż za pedanta. Wprowadzila sie do niego i .... zrobila z jego czysciutkiego mieszkania, nieprzesadze jak powiem chlew. W ogole dzieci, ktore przyszly na swiat kąpie co tydzien! Ten chlopak tez sie przy niej tak zaniedbal, a pracuje w zagranicznej firmie na wysokim stanowisku, ze go po roku niewidzenia prawie nie poznalam. Jak widze kochaja sie, ale nie kazdy facet to wytrzyma. Oczywiscie nie twierdze, ze tylko ona ma o to dbac, bo razem, ale ona np. od kiedy sie wprowadzila nie racuje, wiec by chociaz to mogla.

Gość Paweł29
Nie sadze zeby to mialo sens przyczepianie sie do glupiej literowki. Jezeli nastepuje taka koniecznosc, pisownia jest sprawdzana przez moja sekretarke. Pokazuje to raczej jak jestescie zakompleksiale

Gość Paweł29
Chodzi tez o to ze jak ktos ma swoje OBOWIAZKI, to powinien je WYKONYWAC. A nie potem byc bardzo zdziwionym i z pretensjami (a ttaka byla moja ex dziewczyna). Nawiazuje tu do tematu ze kobiety potrafia sie zachowywac niezwyke glupio. Bo przecierz latwiej jest wykonywac te kilka obowiazkow ktore jej zadalem niz olewac to i mnie stracic.

Nie wiem dlaczego, ale jak słysze słowo \"posłuszństwo\" w takiej wypowiedzi jak Twoja Paweł29 to mnie formalnie trzęsie.

Gość Es klasic
co znaczy zakompleksiałe? to też literówka?

Gość Paweł29
Wildlife nie rozumiem. Dlaczeog?

wiec spojrz jeszcze raz na swoja wizytowke, jesli taka posiadasz :P Bo nawet swojego tytulu poprawnie nie piszesz przedszkolaku. Do lekcji !

Gość mam cały gar fasolki
naprawde Paweł, masz wielkie szczęśccie, już nie musisz zadawać się z głupimi istotami

Gość Paweł29
Normalnie a jak ma wygladac?

panie MENAGER, ubawiłam się strasznie czytając to wszystko. rozumiem, że to marna prowokacja, bo osoby pracujące na 45 piętrze znają podstawowe zasady kultury i ortografii oraz język. ale przepraszam jeśli jestem zbyt wulgarna, to wynika zapewne z mojego ZAKOMPELKSIENIA i WYGUROWAYCH wymagań wobec płci męskiej. serdecznie pozdrawiam

Pamiętajcie, że wszyscy mężczyźni to duże dzieci, które kobieta musi wychowac. Pawel29 masz zbyt wygórowane zdanie o sobie, jeżeli chcesz miec czyściutko w domku tak aby to spełniało twoje wymogi to jeżeliś taki bogaty to trza se było sprzątaczkę zatrudnic. Znam kilku takich facetów co uznaja sie \"za panów i władców\" a tak naprawdę to ludzie o nie spełnionych ambicjach.

A dales tej exlasce jakas umowe moze? Albo wykaz obowiazkow sluzbowych?