Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tataneczka

Wentworth Miller CIEKAWOSTKA

Polecane posty

Gość OK moze i jest gejem ale
czy to coś zmienia?Czy przez to jest mniej przystojny i mniej się podoba kobietom?????????NIE!!!Żadna z nas sie z nim nie hajta więc żadnej z nas nie obchodzą jego preferencje seksualne:-PMy go tylko podziwiamy na ekranie czy plakatach;)A to czy ma kobietę,faceta czy gumową lalę nikogo nie obchodzi:)Poza tym jestem tolerabcyjna,nic nie mam do gejów,wszak gej najlepzym przyjacielem kobiety...

jastem juz dojrzała kobietą i zauroczenia gwiazdami mam dawno za soba ale jak widze braci scofield w skazanym.... oooooh takie ciacha ze sie naprawde robi gorąco! ja bym chciała miec ich obu dla siebie. ciesze sie jak pies ogrodnika ze zadna inna tez nie moze miec wentwortha skoro jest gejem. ech pomarzyc można. Póki co swoj facet to jednak swoj, juz wychowany i na randki nie trzeba chodzic i swirować przy takim lalkowatym ideale mozna by obsesji dostac ze go ktos zabierze. aha ja nie wiedzialam tez ze byl w tym teledysku. pocieszam inne fanki: byc moze powiedzial ze jest gejem zeby go nie napadaly rozpalone fanki na kazdym kroku...?a jest ich pewnie sporo...