Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emiranda

bardzo duzo pracy w UK

Polecane posty

Gość emiranda

czy zauwazyliscie to samo co ja ze teraz jest bardzo duzo ofert pracy w UK. Moj kolega wlasnie niedawno przyjechal i poszlam z nim do job centre i naprawde sie zdziwilam ze jest az tyle ogloszen. Ale to pewnie spowodowane tym ze studenci wrocili do Polski i teraz nie ma kto wykonywac tych najgorszych prac - oczywiscie nie ublizajac nikomu. Tak wiec wydaje mi sie ze jak ktos z Was planuje przyjechac po raz pierwszy na Wyspy i szukac pracy to teraz jest najlepszy okres. powodzenia

Gość biogal
o jakim rodzaju pracy mowisz? Np. dla kobiety znajacej dosyc dobrze jezyk?

Gość emiranda
tzn moj kolega szuka na poczatek czegos prostego bo musi troszke podszkolic jezyk. Ale jak wpisalismy kitchen porter czy cleaner to wyskoczylo tego mnostwo. A nie patrzylismy na kelnerow czy recepcjonistki. wszystko zalezy od tego jaka Ciebie praca interesuje wiem ze w listopadzie beda przyjmowac wiecej ludzi do royal mail bo przed swietami zawsze maja wiecej pracy - ale to tylko na temporary jak ktos chce dorobic

Gość a ja to znamm
do royal mail to teraz przyjmuja bo maja strajk i nikt nie chce pracowac, wiec dzieci dorabiaja

Gość emiranda
a najlepsze jest to ze teraz potrzebuja ludzi desperacko ze nawet powiedzieli mu zeby sie nie przejmowal ze nie zna ang za dobrze bo na kuchni jest wielu polakow i zawsze jakos sie dogadaja :) tak wiec jak ktos sie zastanawia nad przyjazdem to niech sie lepiej spieszy bo teraz jest najlepszy okres :)